Taiteilija 2754 Posted November 29, 2014 Byliśmy dziś z Izzym w ogromnym Empiku i Izzy znalazł solowy album Tuo... w dziale "piosenki dla dzieci". :happy: 9 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 29, 2014 Byliśmy dziś z Izzym w ogromnym Empiku i Izzy znalazł solowy album Tuo... w dziale "piosenki dla dzieci". :happy: Haha :D W sumie my, ludzie z tego forum, znaczy się, jesteśmy takie trochę dzieci, więc w pewnym sensie to do nas pasuje... A Tłoś też za dziećmi, jak wiadomo, przepada. Ale wiecie, gdybym pracowała w Empiku i nie znała twórczości pana Holopainena, też pewnie umieściłabym ten album w dziale dla dzieci. No bo weź tu się nie sugeruj komiksową kaczką na okładce. 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 29, 2014 Skarpetki Tuo... On ma sandały? xD Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 29, 2014 Izzy, to jest genialne naprawdę, ale ja bym to dał do "Zespół na wesoło" tak jak filmik z Tuo. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 29, 2014 Ahahaaa, to wspaniałe, stare, dziwne zdjęcie właśnie stało się jeszcze wspanialsze :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 30, 2014 W Finlandii parlament zalegalizował małżeństwa par homoseksualnych. Z tej okazji pewien Fin postanowił nagrać przesłanie: [video=youtube] Keeeeeeeeeeeeeeeeeee? :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 30, 2014 W Finlandii parlament zalegalizował małżeństwa par homoseksualnych. Z tej okazji pewien Fin postanowił nagrać przesłanie: [video=youtube] Keeeeeeeeeeeeeeeeeee? :D Gościo zniszczył system :happy: Iwen majself, an hetero, bat aj wisz dat in Finland ewryłan kan hołmoł in merydż. Inglisz lvl suomi :D Parlamentowi zaś gratulujemy. No, przynajmniej ja gratuluję. To może teraz czas na Polandię, hmm? :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 1, 2014 Śmieszne, ale prawdziwe. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted December 1, 2014 "jak dziewczyny się czują po depilacji nóg" To takie prawdziwe :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 1, 2014 W Polsce nikt nie zrobi małżeństw homoseksualnych, bo to byłoby niezgodne z konstytucją. :) Mogą zrobić równe w prawach z małżeństwami związki partnerskie, ale nie mogą ich tak nazwać. Bo Konstytucja RP definiuje małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny. Taki niuans prawny, a jednak istotny. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 2, 2014 W Finlandii parlament zalegalizował małżeństwa par homoseksualnych. Z tej okazji pewien Fin postanowił nagrać przesłanie: [video=youtube] Keeeeeeeeeeeeeeeeeee? :D Gościo zniszczył system :happy: Iwen majself, an hetero, bat aj wisz dat in Finland ewryłan kan hołmoł in merydż. Inglisz lvl suomi :D Parlamentowi zaś gratulujemy. No, przynajmniej ja gratuluję. To może teraz czas na Polandię, hmm? :> Pan jest smieszny... xD Ale ja powiem tylko #TAHDON i tyle Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 6, 2014 Nic dodać, nic ująć. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Tuulihaukka 17 Posted December 6, 2014 Tygrys z ciałem gołembia sprawił, że przypomniało mi się to: [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 6, 2014 @up: haha, jakie fajne :D Twoje sowy z kolei przypomniały mi o TYM: [video=youtube] ROTATE YOUR OWL FOR SCIENCE ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Tuulihaukka 17 Posted December 7, 2014 Kolejne dziwne rzeczy z interentów, tym razem żarłoczna roślinka: [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted December 7, 2014 http://maturatobzdura.tv/basnie-i-bajki-odcinek-83/ Wiedzieliście, że Kaczka Dziwaczka była w Mordorze? xD 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 7, 2014 Moja ulubiona reklama. XD [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 7, 2014 http://maturatobzdura.tv/basnie-i-bajki-odcinek-83/ Wiedzieliście, że Kaczka Dziwaczka była w Mordorze? xD - Kubuś Puchatek lubił małe co-nieco, co to było to "małe co-nieco"? - Prosiaczek! :happy: XD Albo to: - Ilu było krasnoludków? - Dwunastu? Nie, siedmiu! Apostołów było dwunastu. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 8, 2014 (Inv uczy się na kartkówkę ze słówek, kategoria jedzenie, na której mają być różne dziwne rzeczy typu rozmaryn, rukola, przepiórka, bimber.) I: Jak jest kaszanka ;-; E: Jeju, dunno ;-; Wiem tylko, że mielonka to spam xD I: Black Pudding :v Jak pudding dla satanistów :v Inglisz is fun :v Siostra ♥ Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted December 9, 2014 Właśnie sobie zdałam sprawę, że w dalszym ciągu nie znam tekstu Storytime, zamiast "I am the empty crib of Peter Pan" wymyśliłam sobie wers "I am the antiquily forbidden land" :D Żeby tylko jeszcze istniało słówko "antiquily"... No nic, może napiszę piosenkę i udam, ze to słówko pochodzi z Old English albo Old French, tylko było do tej pory nieznane :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 9, 2014 Z tego co wyczytałem w bardzo mądrej książce to antiquily jest ważnym słowem w Old French oznaczający "nie znam tekstu". Często używane w Teatrach Elżbietańskich oraz przez słynnych mówców :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 9, 2014 [video=youtube] Niezawodnym facetom z Ylvisa jak zwykle udało się mnie rozbawić :happy: Ten dramatyzm... I'm intoleraaaaant! Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 9, 2014 Hevisaurus, czyli heavy metal dla dzieci prosto z Finlandii. :D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites