Nightfall 809 Posted March 5, 2014 Tu nie chodzi o samo rozśmieszenie komentarzami Śmieszne jest to, że taka powieść została wydana xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 5, 2014 A tej analizy to ja nie czytałam XD W sumie dosyć rzadko to robię i mam na koncie tylko kilka. A jedno opko zwykle czytam na kilka razy, bo na dłuższą metę jest to trochę męczące. Co nie zmienia faktu, że i komentarze, i te blogaskowe twory są cudne ♥ Ostatnio czytam "Miłość od pierwszej kraksy, czyli pełzające oczy Lokiego", fajne :3 Genialna była też "Labilnie sfermentowana dama". Tak z tego rechotałam na cały dom, że aż mama przyszła dowiedzieć się, co mnie tak bawi i też momentami dostawała ataków śmiechu, czytając ♥ Przekomiczna grafomania, tak zwany "bełkot pseudopoetycki", cudo ♥ Za to erotyku, w którym aŁtor zrobił z Jaskra i Geralta biseksualistów, nie zdzierżyłam mimo fajnych komentarzy. Horror. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted March 5, 2014 Milla to pierwsza analiza, którą przeczytałam. Hmm ale miała w sobie "to coś", więc w wolnym czasie poprzeglądam inne :D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 6, 2014 Szkoła jest jak Gwiezdne Wojny :D Grono Pedagogiczne - Imperium * Pokój Nauczycielski - Gwiazda Śmierci * Dyrektor/ka - Imperator * Wicedyrektor/ka - Darth Vader * Wychowawca - Wielki Moff Tarkin * Rada Rodziców - Senatorzy imperialni * Samorząd uczniowski - Rada Jedi * Nauczyciel wracający z urlopu - Odrodzony * Uczniowie - Jedi * Dresy i inne męty - Łowcy nagród * Kujon - Mroczny Jedi * Zebranie z Rodzicami - Tajne obrady senatu * Pani bufet/kucharka - Jabba The Hutt * Biblioteka- Archiwa Jedi * Ostatnia lekcja przed feriami - Bitwa o Yavin * Ostatnia lekcja w roku szkolnym - Bitwa o Endor * Odpowiedź ustna - Pojedynek Obi-Wan vs Vader * Powrót ojca z wywiadówki - Walka Luke'a z ojcem * Oceny na Semestr - Mroczne Widmo * Bliźniacy w szkole - Atak Klonów * Oceny końcowe - Zemsta Sithów * Ferie zimowe - Nowa Nadzieja * Wywiadówka - Imperium Kontratakuje * Koniec Roku Szkolnego - Powrót Jedi Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 6, 2014 @up: a ja znam takie coś: SZKOŁA JEST JAK FILM I TELEWIZJA! Geografia - Discovery Channel WF - Szkoła przetrwania Religia - Dotyk anioła Chemia - Szklana pułapka Fizyka - E=mc2 Historia - Sensacje XX-wieku J. polski - Magia liter Muzyka - Jaka to melodia? Lekcja wychowawcza - Na każdy temat Poprawka - Stawka większa niż życie Nowy w klasie - Kosmita E.T Ostatnia ławka - Róbta co chceta Pan konserwator - McGyver Wyrwanie do odpowiedzi - Losowanie Lotto Wywiadówka - Z archiwum X Wakacje z rodzicami - Familiada Woźny - Strażnik Teksasu Korytarz szkolny - Ulica Sezamkowa Powrót taty z wywiadówki - Wejście smoka Szkoła - Świat według Kiepskich :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 7, 2014 Biedny, kochany Jack ;C Znowu?? : Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted March 13, 2014 http://www.iltasanomat.fi/toosatv/art-1288515719093.html - widziałam to już wcześniej, (jest to w dziale "zespół na wesoło") ale ciągle mnie to śmieszy: Nightwish wybiera nową wokalistkę; parodia Nightwisha a bardziej Tuomasa i -moim zdaniem- przede wszystkim fińskich piosenkarek ( i piosenkarzy - Robin, fiński Biber ;( )- szkoda, że takie krótkie i że nie uwzględnili Johanny Kurkeli. Ares z tych Disney'owskich obrazków najbardziej śmieszy mnie Królewna Śnieżka z butelkami i Kaczor Donald. Poza tym śmieszą mnie różne sytuacje i rozmowy ( każdemu chyba przydarzają się różne śmieszne rzeczy): ostatnio zadałam jednej znajomej Fince pytanie po angielsku a ona do mnie mówi,że nie zna angielskiego i żebym ją uczyła ang. ( miałam anielski przez 2 lata na studiach - podstawy, wieki temu a Finowie uczą się przecież ang od podstawówki więc dla mnie to śmieszne). zanim wyjechałam do Finlandii myślałam, że Finowie ( większość ) mówią dobrze po ang i, że jak tam pojadę to poduczę się tego języka: pierwszego dnia w pracy szefowa zapytała mnie czy znam ang., powiedziałam, że trochę a ona ,że to wystarczy i pózniej tłumaczyła mi wszystko po fińsku a na koniec zapytała: "do you understand?" - rozśmieszyło mnie to i to bardzo, tak jak i wtedy gdy powiedziała,że Mickey Mouse ( zamiast samego "mouse") zjadła jej kwiaty; inna Finka natomiast bardzo się zdziwiła gdy powiedziałam jej, że Chopin był Polakiem - był to dla niej szok. Było jeszcze dużo zabawnych sytuacji, ale nie będę wszystkich wymieniać ( demencja :) no i nie chce was zanudzać moimi wspomnieniami - chociaż jesteście na nie skazani :P). 3 Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted March 13, 2014 [video=youtube] Oglądam to od trzech dni, i za każdym razem śmieję jak debil :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted March 15, 2014 - fani Lady Gagi :) - padłam, aż strach się bać co wymyślą jak odstawią mleko i wezmą się za mocniejsze trunki ;) - widać że lubią się wygłupiać i mają do siebie dystans (jak to oglądałam to wyobraziłam sobie Tuomasa gdy był takim chłopcem jak oni- ciekawe czy też tak " szalał" ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 15, 2014 Przynajmniej coś robią ze swoim życiem. Nie podoba mi się to, cieszę się, że jak byłam młoda i głupia to nie miałam internetu xD bo dla mnie to po prostu robienie z siebie debila. Ale z drugiej strony - trzeba było wyjść na dwór, nagrać to, posklejać, napisać tekst? Nie wiem, nawet nie rozumiem co śpiewają xD Może jeszcze będą z nich ludzie. W każdym razie nie jest to aż tak debilne, jak niektóre filmiki z ich rówieśnikami. Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted March 16, 2014 zobaczyłam to zaraz po przyjeżdzie do Finlandii ( marzec): jak widać tu nadal jest Boże Narodzenie :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 19, 2014 To jest boskie ♥ Bożena przyćmiła Marilyna ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 22, 2014 Uwielbiam ten serial ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted March 23, 2014 ostatnio zobaczyłam tę reklamę w tv ( nie wiem czy w Polsce też jest- ta reklama, nie tv ;) ) - reklama z cyklu: kup okulary bo ich potrzebujesz. i jeszcze to https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152073680424615&set=a.10150244301054615.338973.612984614&type=1&theater - wiem coś o tym ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 23, 2014 Ktoś napisał pod Gunsami na yt, że: "i wish i were young in 1988. most of the music today is crab :(" ...i teraz rechoczę z tego, że większość dzisiejszej muzyki jest krabem :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 23, 2014 Jaś to mistrzu . :D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 24, 2014 Dziewczyna-wieża Saurona ♥ Best cosplay ever ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 24, 2014 Ten skecz jest boski "Fight for metal" Tylko metalowiec z dystansem umie sie z niego śmiać. :D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 24, 2014 @Simo: muszę znaleźć na nią namiary i, mówiąc po piracku, zarekwirować jej 'czapeczkę' :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 24, 2014 Krótkie, ale genialne. :D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 26, 2014 Boskie to jest uwielbiam Kabaret Moralnego Niepokoju. :) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ebjO0Ri5dIo Share this post Link to post Share on other sites