Milla 2534 Posted December 7, 2015 [video=youtube] Bootiful ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 10, 2015 Mój przyjaciel cierpiący na chroniczne upośledzenie Internetu mawia, że u niego na zadupiu nie ma połączenia internetowego, u niego zdarzają się "powiewy konekcji" ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted December 14, 2015 Wspaniałe :D :D :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted December 14, 2015 Let it flow, let it flow, let it flo-o-o-o,o ,o ,o w :D And this one: "My deadly lightsaber ..." if you know what i mean ;) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 15, 2015 http://barwybiedykomiks.pl To jest piękne. Dobra, może parę pierwszych najpierwsiejszych odcinków trochę mniej, ale potem robi się naprawdę śmiesznie. Kot Beton gardzi, a Joseph jest słodki. Znacie może słowo "waginoentuzjasta"? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted December 15, 2015 Hahahahaha xd Emi, już jestem w połowie :D Już w ciemno czytam wszytko, co wrzucasz :P Zaiste, genialne!!! Jutro dokończę ;p Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 16, 2015 Hahahahaha xd Emi, już jestem w połowie :D Już w ciemno czytam wszytko, co wrzucasz :P Zaiste, genialne!!! Jutro dokończę ;p Hee, no bo Emi wstawia samo dobre :happy: Dzisiaj rano siedziałam na WOS-ie i nie mogłam sprzed oczu duszy mojej odpędzić tego radosnego kutasika z wykresu Remiego, i weź tu zachowaj powagę i skupiaj się na zasadach postępowania sądowniczego. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 16, 2015 Hahahahaha xd Emi, już jestem w połowie :D Już w ciemno czytam wszytko, co wrzucasz :P Zaiste, genialne!!! Jutro dokończę ;p Hee, no bo Emi wstawia samo dobre :happy: Dzisiaj rano siedziałam na WOS-ie i nie mogłam sprzed oczu duszy mojej odpędzić tego radosnego kutasika z wykresu Remiego, i weź tu zachowaj powagę i skupiaj się na zasadach postępowania sądowniczego. Barwy Biedy znam, bo to robi Ilona z Chaty, a Ilona z Chaty jest moją ulubioną postacią fikcyjno realistyczną. :D Chatę czytam na bieżąco, a teraz czas zacząc Barwy. Ten komiks z jeżem.... ♥ Ogólnie jeż jako taki - ♥ ♥ ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 16, 2015 Ach, Ilon, postać niezwykle inspirująca ^^ Udało jej się skłonić mnie, żebym wyrzuciła kasę na kubek i zeszyt z Betonem i jeszcze kalendarz i kartki z datami, ale jedna z tych rzeczy będzie dla kogoś prezentem, jak już wreszcie do mnie dotrą, więc to się nie liczy jako wyrzucanie. A Kiciputka kojarzę, bo rysowała nagłówek bloga dziewczynom z Przyczajonej Logiki. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 16, 2015 Chata ogólnie jest tworem kozackim samym w sobie :D Posiadam kubek ("piekielny NIEogar", po prostu musiałam go kupić) i grę Igranie z gruzem. Ilona znalazła sposób na radzenie sobie w życiu i zarabia na swoim nieradzeniu sobie z życiem. Piękna rzecz ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 21, 2015 Tak w temacie przedświątecznej gonitwy :> [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2-akbtk6ph0 A tak poza tym - zaczęłam rozumieć Skyrimowe żarty :D *legit* 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 10, 2016 Właśnie obejrzałam kultowe sceny z Gwiezdnych Wojen po czesku, a teraz czas na resztę filmów. Niszczę się xD http://www.cda.pl/video/20121476 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 18, 2016 Kolega o naszej polonistce i jej nagminnie popełnianym błędzie: ..."W każdym bądź razie" jej w dupę. Nie wiem, czemu tak mnie to rozśmieszyło, chyba mam niewybredne poczucie humoru czasem XD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 19, 2016 Że tak powiem - śmiej się sam z siebie, to będziesz miał ubaw do końca życia. Fakt. :D Dlatego też: Znajoma wkleiła na fb coś takiego: No i tego... A ja tak: Err, zobaczmy kogo to ja mam na... ee, tak. Powiedzcie, że się tego nie spodziewaliście. I tak Wam nie uwierzę :> 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 19, 2016 Hm, to my z moimi tapetami będziemy w radosnym poliamorycznym związku w składzie: Emi, Stav Strashko, Chris Corner, Jon Siren i mały kotek. Podoba mi się ten pomysł. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 21, 2016 No i tego... A ja tak: Err, zobaczmy kogo to ja mam na... ee, tak. Powiedzcie, że się tego nie spodziewaliście. I tak Wam nie uwierzę :> Ha ha, no tak, absolutnie nikt się nie spodziewał. :ninja: U mnie też wiadomo kto. :P Znaczy no... pewne wtajemniczone osoby wiedzą. :cool: Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted January 25, 2016 Suchar gitarowy :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 26, 2016 Kocham memy z Schopenhauerem ♥ Wiem, że mój humor jest iście betonowy, ale nic nie poradzę... :D 6 Share this post Link to post Share on other sites