pawel27g 57 Posted January 12, 2013 Jak możesz być tak nie dobra xD Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 12, 2013 Właśnie, dobra i najlepsza;) serwuję Wam namiastkę natury, piękna które nas otacza. Do którego uciekamy z molochów i delektujemy się lasem, łąką, jeziorem:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 12, 2013 Wszystkie bukiety są śliczne :) Wskazałabym te, które najbardziej mi się spodobały, ale przydałyoby się ponumerować/opisać jakoś każde ze zdjęć... Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 13, 2013 Zgodnie z propozycją Freya będę opisywać kompozycje, jakby Wam się taka opcja znudziła, zgłoście:) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 14, 2013 Bukiety okolicznościowe do wręczenia: Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 14, 2013 Dobrze, że dodałaś opis. Dzięki temu wiem jakie przeznaczenie ma dana kompozycja. :) Świetne serducho, podziwiam to, że udało Ci się tak ładnie odwzorować jego kształt. Dobór kolorystyczny również świetny! :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 14, 2013 To co ty z kwiatami wyrabiasz już mi sie w głowie nie mieści co z nich można zrobić. Każdy twój bukiet ma swoją moc, każdy jest piękny i idealnie skomponowany 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 14, 2013 Dzięki Pawełku, kocham "zabawę" z kwiatami- to mój drugi afrodyzjak po metalu:) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 14, 2013 I dobrze :) Oby tak dalej Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 17, 2013 Dziś wręczam każdemu po gałązce alstromerii: wybierzcie sobie;) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 17, 2013 Dziś wręczam każdemu po gałązce alstromerii: To ja zgłaszam sie jako pierwszy :) Jak patrzę na te kwiaty to czuje wiosnę, gdzieś się ukrywa ale jest za rogiem :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 18, 2013 Krótki bukiet ślubny: biała róża, asparagus modrzewiowy, pędy barwinku i wstążka satynowa. Wydłużony bukiet ślubny: biała zantedeskia, biała róża, liście palmy nolina, bupleurum, aspragus modrzewiowy, pędy barwinku. Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted January 18, 2013 Wydłużony bukiet ślubny :rolleyes: CUDO !!! Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 18, 2013 jak będe się żenił to dam ci znać o bukiecie. mam nadzieje jako 100latka będziesz miała siłe na zrobienie takich pięknych bukietów Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 18, 2013 Dla Ciebie, choćby z niebios zrzucę;) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 18, 2013 A to ja też sobię zamawiam, ale to za jakieś 20 lat ;) . O ile się zgodzisz. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 18, 2013 Z wielka przyjemnością:) Dostarczam w dowolne miejsce na ziemi:) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted January 18, 2013 Chciałam napisać monosylabowo z wrażenia, ale pewnie dostałoby mi się za spam :P Dla mnie bomba!!!... Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted January 18, 2013 jak będe się żenił to dam ci znać o bukiecie. mam nadzieje jako 100latka będziesz miała siłe na zrobienie takich pięknych bukietów Dokładnie to chciałam napisać... Choć mam nadzieję, że wezmę ślub zanim Beatce stuknie setka :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 19, 2013 100 to nie dożyję, nawet nie chcę;) ale spoko, póki co możecie na mnie liczyć:) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 20, 2013 Dla Ciebie, choćby z niebios zrzucę;) Czuje sie zaszczycony Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 27, 2013 Przedwalentynkowa propozycja: Kosz z czerwonych róż (kolor zarezerwowany dla miłości) z dodatkiem liści polo, uwieńczony czerwonym sznurkiem ozdobnym. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 27, 2013 Masz jakieś propozycje na szafirową rocznicę ślubu? :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 27, 2013 Szafirowa czyli 45 rocznica ślubu. Można wykonać kompozycję z kwiatów w kolorze szafirowym: irysy, anemony, hortensje, szafirki, ostróżki. Wymieniłam nie malowane- naturalnie występujące w kolorze szafirowym. Można skonstruować kompozycję z 45 kwiatów: kosz, bukiet czy w dowolnym naczyniu. Już z nie mojej branży, ale można parze podarować biżuterię z szafirem (niebieska odmiana korundu). Dla Pani np. kolczyki, klipsy, przywieszka, bransoletka czy naszyjnik, dla Pana spinkę do mankietów czy do krawatu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arcana 27 Posted January 27, 2013 Wow, te kompozycje są zachwycające, na prawdę chylę czoła :) Share this post Link to post Share on other sites