beatag60 2263 Posted December 8, 2012 Przyszedł czas na moje prace. Ponieważ strona budowana była od nowa dlatego wklejam link - dla ciekawskich: http://kwiaciarnialezka.pl/ Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 8, 2012 Piękne, musisz mieć zdolności plastyczne ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 8, 2012 Beatko, w końcu zdecydowałaś się podzielić z nami swoją pasją. :) Mamy dużą różnorodność na forum: fotografów, grafików, rysowników a teraz nawet florystkę. ;) Jestem pod wrażeniem, wszystkie bukiety są śliczne. Moim faworytem jest ostatni - kolory idealnie dobrane, piękna kompozycja i urok klasycznych róż. Wszystko współgra ze sobą idealnie. Chcemy więcej :D Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted December 8, 2012 Piękne! Trzeci moim zdaniem jest najlepszy :) Chcemy więcej :D ! :D Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted December 8, 2012 ♥ Beatko, ten drugi...!!! Miałam podobny do ślubu! :P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 9, 2012 Jakie cudowne ! Trzeci moim zdaniem najładniejszy, niby prosty, ale śliczny :D. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 16, 2012 Beatko, patrząc na Twoje dzieła zastanawiam się jak to się wszystko kupy trzyma? :) Pewnie wszystkie kwiaty są ze sobą jakoś związane by się nie rozlatywały. Domyślam się też, że cały proces robienia takiego bukietu jest czasochłonny. Sama wymyślasz te wszystkie kompozycje? Są świetne. :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 16, 2012 Dość często sama wymyślam albo interpretuję znane mi już prace. Można zachować kształt kompozycji zamieniając gatunek kwiatów czy dodatków roślinnych. Materiały dekoracyjne:koraliki, piórka, szpilki z ozdobnymi główkami itd. uzupełniają całość dodając całości charakteru:) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 25, 2012 Bardzo ładne! :) Szczególnie przypadła mi do gustu ostatnia kompozycja, pióra są rewelacyjne ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted December 26, 2012 Piękne kompozycje! Dostrzegam naturalny talent do tworzenia kompozycji kwiatowych! :D Wyglądają bardzo profesjonalnie, mają ładne i eleganckie, ale nie przesadne barwy i dodatki! Brawo, Beatko, tylko tak dalej! :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted December 26, 2012 Popieram, bardzo ładne i delikatne:) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted January 3, 2013 Boszsz... jak ja strasznie zazdroszczę ludziom, którzy mają szansę realizować się w tym, co robią!... Nie wiem, co mogę napisać więcej, żeby się nie powtórzyć: bardzo mi się podobają te kompozycje. Mają na mnie uspokajający wpływ... Zieleń, kwiaty... Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 8, 2013 O jezu Beatko fantastyczne jakby nie z tej ziemi. Wytrwałości Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 8, 2013 Dzięki Pawełku,wiesz jakie to ważne:) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 8, 2013 Proszę. Ja to nawet na jakąś okazje będę musiał zamówić bukiecik u Ciebie Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 8, 2013 Spoko, dostarczam wszędzie, w każdy zakątek świata- jak zacznie funkcjonować dostawa na księżyc, będę jedną z pierwszych:) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 8, 2013 A już są transporty do Piachu :p Na księżycu jaszcze chawiry więc z tym będzie trzeba poczekać. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 9, 2013 Spoko' date=' dostarczam wszędzie, w każdy zakątek świata[/quote'] Naprawdę? Myślę, że będziemy musieli porozmawiać o interesach niebawem. :D Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 9, 2013 Nie wiedziałeś że wysyłka wszędzie? Ja wyłudziłem od niej stronę www, i sie dowiedziałem XD Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 11, 2013 Tak na miły koniec dnia:) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 11, 2013 Beatko, każdy kolejny Twój bukiet jest coraz piękniejszy. Specjalnie nam je serwujesz w takiej kolejności? :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 11, 2013 Oczywiście i z premedytacją;), żeby się Wam nie znudziły:) Share this post Link to post Share on other sites