Dave 363 Posted January 31, 2015 Ktoś kojarzy z czym związany jest mój avek? :D Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted January 31, 2015 Dave, Hmm może z nowym singlem Nightwish(?) No o sygnaturę mi chodziło :D Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 1, 2015 Może jakaś metafora sesji? xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted February 1, 2015 Sesja jak najbardziej :D Harry Potter - Kamień Filozoficzny - jedna z ilustracji :D Mhmm.. Elan? Sygnatura jak najbardziej :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 1, 2015 Sesja jak najbardziej :D Do sesji pasuje tylko jeden obrazek. Filozoficzny jak niewiemco, piękny, poetycki i w ogóle cud miód. :) (tapeta na laptopie współlokatorki, stąd to znam. ;) ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 8, 2015 Zmiana ubranka, bo znalazłam ciekawe zdjęcie i mam fazę na zielony kolor :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 10, 2015 Postanowiłem sobie ustawić ruchomy awatar. Mam nadzieje, że wam się podoba. :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted February 11, 2015 Wszyscy macie ciekawe pasują do was i do waszych nicków avatary po których was pamiętam i kojarzę po waszych postach bardziej niż po nickach na które raczej nie zbyt często zwracam uwage a tak jak mówiłem po avatarach. Szkoda że nie którzy tak często je zmieniają co jest mylące, cbyba jestem staroświecki gdyż posiadam od bardzo dawna gdyż już będzie kilka lat, jeden avatar na każdym forum i każdej innej stronie internetowej. Co również od razu opisuje mnie kogo jestem fanem i czego słucham w tym przypadku Kurt Cobain czyli jak większość pewnie wie chory psychicznie na głowę wokalista gitarzysta ( moim zdaniem gitara nadrabia marny głos ) zespołu Nirvana. Co do mnie pasuje gdyż dość czesto wpadam w szał Nirvany przez osoby frustrujące mą osobe xD. No wiec taki jest mój avatar, ale rok temu już pisałem o nim ale chyba nie wszyscy czytają posty od pierwszej strony. A ja nadrabiam zaległości wszystko czytając w wolnych chwilach. A po za tym to ciekawa lektura dzięki której poznaje nowości o samym zespole które przestałem o nich śledzić info a teraz mogę nadrabiać, jak i offtopic Poznając was. A mój opis do profilu jest w sam raz jak na moja znikającą osobę z forum a sam tekst jest z mojej ulubionej z gatunku fantazy książki Dziedzictwa "Eragon" ale jakże wszystko pasujące do mnie. Jestem czadowy nie hehe. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 23, 2015 Jestem pod ogromnym wrażeniem "Elan" i postanowiłem sobie zmienić awatar i sygnaturkę. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 1, 2015 Postanowiłem siebie ustawić na awatarze. Chyba nie macie nic przeciwko? :) Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted March 2, 2015 Wszyscy macie ciekawe pasują do was i do waszych nicków avatary po których was pamiętam i kojarzę po waszych postach bardziej niż po nickach na które raczej nie zbyt często zwracam uwage a tak jak mówiłem po avatarach. Szkoda że nie którzy tak często je zmieniają co jest mylące, cbyba jestem staroświecki gdyż posiadam od bardzo dawna gdyż już będzie kilka lat, jeden avatar na każdym forum i każdej innej stronie internetowej. Nie jesteś sam - ja wszędzie używam tego samego avatara (: Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 9, 2015 Czułam silną potrzebę zmian. I oto w sygnaturze obok lastowego paska znalazł się Point of Bullshit, który jest tak absolutnie wspaniały, że prawdopodobnie tylko MUNowicze są w stanie to rozumieć. No dobra, nie tylko oni, ale głównie. Bo oprócz nich stosunkowo niewiele osób ma jakieś pojęcie o points i motions. ;) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 9, 2015 Zmiana avatara, bo zaczęła się faza absolutna na Lady of Shalott :3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 9, 2015 Czułam silną potrzebę zmian. I oto w sygnaturze obok lastowego paska znalazł się Point of Bullshit, który jest tak absolutnie wspaniały, że prawdopodobnie tylko MUNowicze są w stanie to rozumieć. No dobra, nie tylko oni, ale głównie. Bo oprócz nich stosunkowo niewiele osób ma jakieś pojęcie o points i motions. ;) Hitem MUNa sprzed chyba 3 lat był "point of personal pleasure" :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 9, 2015 A mi się nie chciał zmieścić do sygnaturki ten cytat, co go chciałam tam włożyć ;-; Cały czas się darło, że za dużo znaków, i w ogóle życie jest niesprawiedliwe ;-; When the end of the world came I sat and I sipped my earl grey. No-one was gendered or violent Or straight or gay No-one afflicted By war or religion We all turned to dust And the dust was beginning To bundle together To start the whole story again… ♥ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 9, 2015 Czułam silną potrzebę zmian. I oto w sygnaturze obok lastowego paska znalazł się Point of Bullshit, który jest tak absolutnie wspaniały, że prawdopodobnie tylko MUNowicze są w stanie to rozumieć. No dobra, nie tylko oni, ale głównie. Bo oprócz nich stosunkowo niewiele osób ma jakieś pojęcie o points i motions. ;) Hitem MUNa sprzed chyba 3 lat był "point of personal pleasure" :D Hahah, chyba mi to nawet kiedyś opowiadałaś. A ostatnio Tomek chodzili z Piotrkiem po szkole z tą pieczątką, i przybijali ludziom na rękach. Nawet S. się załapała (wiesz, ochrona danych; pani wicedyrektor). xDD Kilka osób dostało w policzek, a ja mam w środku zeszytu z historii, dokładnie na notatce od p. B. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 9, 2015 Ta pieczątka jest piękna... ♥ Pasuje na motyw na koszulkę. Podsuń im ten pomysł, może na za rok się wyrobią :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 9, 2015 Na moim awatarze jest moje przerobione zdjęcie. W sygnaturze jest mój ulubiony fragment z piosenki Planet Hell i w końcu działający lastowy pasek. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 9, 2015 To ja napiszę, że znudził mi się Sherlock. I zostałam ślicznym, malutkim kolczakiem :) Widać za długo jestem daleko od mojego malutkiego Samiego... ;< Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 16, 2015 W mojej sygnaturze jest czołówka z mojego ukochanego serialu Dwóch i Pół tego prawdziwego Dwóch i pół. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 16, 2015 Zostałam okładką od "Details". Mały ten obrazek, ale mam nadzieję, że widzicie tajemniczą creepy postać w oknie. Ona jest taka fajna *.* Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 23, 2015 Na moim awatarze jest mój ulubiony aktor Charlie Sheen. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 29, 2015 Alu, Twój avek jest naprawdę niezwykłej urody :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 29, 2015 O tak, pan Hietala jest uroczym człowiekiem :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 30, 2015 Znowu mam na avku okładkę. Tym razem to MBV i dziewczyna z nożem. :3 Share this post Link to post Share on other sites