Sami 3171 Posted September 13, 2014 Jeśli chodzi o sygnaturę, nawet mi przez myśl nie przyszło zmienić mi sygnaturkę. Jest po prostu perfekcyjna ♥ Tak. Lubię patrzeć na włosy Tuo w IM. Są takie fajne.. ♥ A przez Twoją sygnaturę mogę sobie na nie co chwilę popatrzeć ^^ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 14, 2014 Przestaję ogarniać Who is Who. A może to i dobrze :-D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 14, 2014 Dasz radę Krzysiek będziesz ogarniał po nazwach. :D Mam nadzieje że będziesz ogarniał zawsze że Kostunia to Kostunia. :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 14, 2014 Ciebie, Ostateczna Pani nie da się pomylić, nawet gdybyś miała brodę i wąsy (na avku oczywiście) :-D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 14, 2014 Dobrze że dodałeś na awku. Bo już myślałam że mam zostać Conchitą. :P Jednak wiesz wszystko da się zrobić jak się bardzo chce, nawet mnie pomylić. :D Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 14, 2014 Dobra jako, że jestem chora (ale do szkoły i tak będę chodzić) z soboty na niedzielę śniły mi tzw. pierdoły (koszmary, bardzo dziwne sny, wszystko związane ze mną, ale nie ważne. Do rzeczy.) Szperając dzisiaj rano na internecie na stronie DevinArt, ogólnie wchodzę tam ze względu na moją koleżankę, która ma tam konto i pokazuje swoją twórczość. Szperając po różnych kontach znalazłam taką oto panią (na awatarze). Obrazek strasznie spodobał mi się i dostrzegłam w nim coś niesamowitego. Patrząc się w jej jadowity wzrok, wydawało mi się, że za chwilę wyjdzie ona z mojego laptopa :D Jednak nie zwróciłam uwagę na same oczy, ale na jej suknię. Na jej sukni widoczne są twarze o złych, smutnych i ciemnych rysach, według mnie są to dusze ukarane za coś. So, panią nazwałam Queen of Dark Souls. Jeśli chodzi o sygnaturę jest to scena z filmu Imaginaerum (na którym się bardzo wzruszyłam, choć nigdy nie płaczę na filmach XD). Scena kiedy to Tuo rzuca Arabeską (Arabeque). Podoba mi się to, ale nie jestem pewna czy zostanie na długo, ponieważ bardziej wzruszyła mnie poprzednia sygnatura, z moim połączonym opisem. Zobaczymy, pożyjemy. :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 14, 2014 Lucy kocham Twoją sygnaturę. (Też się wzruszyłam na tym filmie :')) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 14, 2014 Lucy kocham Twoją sygnaturę. "Pikachu! Wybieram ciebie!" :D Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 14, 2014 Lucy kocham Twoją sygnaturę. "Pikachu! Wybieram ciebie!" :D (Przepraszam ale) CO ??? o.O 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 14, 2014 (Przepraszam ale) CO ??? o.O Nie znasz tej bajki, w której by złapać Pokemona trzeba było rzucić pokeballem? :D Takie luźne skojarzenie do Lucyfetkowej sygnaturki. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 14, 2014 Tam było "Pikachu! Wybieram cię!", Adi. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 14, 2014 Powiedzmy, że było "I choose you!" i tyle :> Tuo rzuca pokeballem... Ta scena już nigdy nie będzie taka sama :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 14, 2014 "Arabesko, wybieram cię" :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 14, 2014 Mój nowy awatar i podpis pod nim to taki osobisty indywidualny inside joke. Jest po to, żeby mi przypominać, że muszę coś zrobić, zniknie na początku października, kiedy zrobię (albo nie zrobię) to, co mam zrobić. :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 14, 2014 Kto zna dziewczynę z mojego awatara? ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 14, 2014 @Nightfall American Mcgee's Alice czyli krwawa wersja Alicji. Chyba :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 14, 2014 Ala ma kota! :> Właściwie to poznałam po kocie. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 14, 2014 Tak, to "zła" Alicja. Niestety na małym awatarze jest to niewidoczne, ale moim zdaniem kot został wykonany w genialny sposób :3 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 17, 2014 Kuolema zmienia awatar znowu. :P Teraz bardziej taki tematyczny, skoro jestem śmiercią to i śmierć powędrowała na mój awatar. Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 20, 2014 Na jakiś czas zmieniłam moją sygnaturę. Teraz przedstawia ona mały fragment nowego teledysku the veronicas ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 20, 2014 Kuolema zmieniła sygnaturę, ale nie chce jej się o niej opowiadać. xD Ale dobra gif pochodzi z końca pierwszej części "Kill Bill" kiedy to Panna Młoda zabija O-Ren Ishii. Cytat za to jest wypowiedziany przez Hattori Hanzō w Kill Bill 2. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 27, 2014 Dawno nie było mojej seksownej Lucy Lawless i się pojawiła w sygnaturze. :D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted October 13, 2014 Kuolema ma dziś dzień zmian. Zmieniło się wszystko na sygnaturę przyszła moja największa damska miłość czyli Alissa. :) A na awatar moja największa męska miłość czyli Tuomas. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 13, 2014 Uwielbiam Alisse Kostunio. :) Ja miałem zamiar sobie to ustawić, ale ty ją masz to sobie daruję. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites