Sahara 159 Posted March 15, 2013 A tak sobie weszłam na forum dzisiaj po dosyć długiej nieobecności i zmieniłam avatar :P Uwielbiam to zdjęcie z Marco xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 16, 2013 Sahara, ładny avatar. Share this post Link to post Share on other sites
werdhandi 1 Posted March 16, 2013 A ja uwielbiam tę sesję zdjęciową Tarji, do jej drugiego solowego albumu, cudowna absolutnie. :3 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 16, 2013 Tak sobie myślałem, że tu na forum pisze z postaciami z obrazków, nawet nie zmieniałem mojej wizji z mózgu. Se tak myślę: pisze a dwoma kotami, z jakąś kreskówką itd. Ale mi się podoba ten awatar wilka najtłisz. No ale zmieniłem, nie zmieściło by się wszystko co bym chciał wstawić na awatar, jak zwykle chce za dużo wstawić, nie tylko na awatarku :) A o aktualnym awatarze, no moje magiczne symbole (zgodnie z ruchem wskazówek zegara), od góry błyskawica, dalej ziemia, ogień, woda, wiatr(czy powietrze). Ale znajde pudło, wstawie co się da i będzie bogato. Ten awek się długo nie utrzyma, bo mam coś do wymyślenia. :) Share this post Link to post Share on other sites
RoastedMax 8 Posted March 16, 2013 A ja mam taki awatar, bo mój grafik zawala terminy, średnio 3 miesiące na jedno zamówienie :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 17, 2013 A mi nie chce się szukać. Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted March 19, 2013 Takie pytanie do Sionqa czy wszystkie Twoje avatary to wciąż ta sama postać tylko w innym wydaniu? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 19, 2013 Takie pytanie do Sionqa czy wszystkie Twoje avatary to wciąż ta sama postać tylko w innym wydaniu? Dokładnie :P Próbuję pogodzić wszystkie miejsca, aby był w nich ten sam avatar, a dziś odkryłam, że mam ten na jednym koncie i zamiast zmienić go, to postanowiłam zamienić na innych :D (Być kobietą, być kobietą... ^^). Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 19, 2013 @Sionqa - Break i Emily, jak ja ich uwielbiam. I ten uśmieszek pana Xerxesa ;). Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 19, 2013 Ja się ciągle dziwuje co jest takiego niezwykłego w tego rodzaju rysunkach, a nawet bajkach Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 19, 2013 A niektórzy dziwią się co takiego jest w Nightwish... Po prostu jeden lubi to, a drugi tamto :). Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 19, 2013 Mam takie pewne kategorie(powody) na to co lubię, a po za tym jestem ciekawski, nie chcesz się pochwalić okej, spoko. :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 19, 2013 Nie chodzi o to, że się nie chce chwalić, po prostu z niektórymi rzeczami/osobami mam tak, że lubię bez większego powodu. Mangą zaraziła mnie koleżanka, która ubóstwia Azję, na okrągło o tym gadała, więc postanowiłam trochę pooglądać anime i tak to się zaczeło, stosunkowo niedawno. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 19, 2013 Ja oglądam anime, dla rozrywki,a jak na razie nie spotkałam innej postaci, która by się tak ubierała i miała tak ciekawą osobowość. ten uśmieszek pana Xerxesa . ♥ :D Mam takie pewne kategorie(powody) na to co lubię' date='[/quote'] Oj ja nie cierpię kategoryzować. Staram się nie stawiać sobie granic, wystarczy, że robią to inni ludzie i życie. Dużo można przez to stracić. Mnie Azja aż tak nie kręci, zdecydowanie Finlandia, Islandia i kraje skandynawskie ♥ Chociaż japoński jest ładny, bo podobnie jak fiński jest samogłoskowy. koniec offa xD Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 19, 2013 Kategoryzuje, raczej muzykę, na wzgląd o tym o czym w niej mowa, a powody są zawsze :) Dla mnie te postacie są nie naturalne i tyle. Jak mam dać offa to dlatego, że styl, charakter, samych opowieści, mi nie spasował. p.s nie taki znowu off, gadamy o grafice :D awatary to grafika. Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted April 2, 2013 Kolejna zmiana avatara, tym razem z bardziej "Najtłiszkową" Saharą, hehe :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 2, 2013 i jak ładnie kolorystycznie wpasowany w forum :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 19, 2013 Znalazłam obrazek, który pasowałby do mojego nicku. I nie jest drastyczny. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 20, 2013 Morderca ma avatar! :) Czekamy teraz na pierwszą emotkę w poście. :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 20, 2013 Adrianie, jesteś niemiły. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 20, 2013 Czekamy teraz na pierwszą emotkę w poście. :D :D Długo będziesz czekać. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 23, 2013 Nie całe 200 lat świetlnych temu zmieniłem avatar, jest bardzo tajemniczy postać na nim jest nie kto inny jak Kurt Cobain :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 12, 2013 Często zmieniam avatary, bo szybko mi się nudzą i lubię zmiany ^^ Obecny przedstawia moją ukochaną, najpiękniejszą, najbardziej uroczą wokalistkę Simone Simons *.* ♥ Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted May 14, 2013 Avatar moim zdaniem jest czymś stałym, po czym sie rozpoznaje usera Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 14, 2013 A ja lubię zmieniać avatary. Tak samo jak tapety. Share this post Link to post Share on other sites