Cameloth 92 Posted June 13, 2014 cóż za wyznanie, ładny avatar, nie ma co :) u mnie kask futbolowy drużyny Seattle Seahawks :P moich faworytów z zeszłego sezonu NFL. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 13, 2014 Masz rację Wercia nasze zdjęcia, to najlepszy awatar. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted June 14, 2014 Masz rację Wercia nasze zdjęcia, to najlepszy awatar. :) Jak to ktoś kiedyś napisał Pokaż mi swój avatar a powiem Ci kim jesteś... :blush: :P Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 22, 2014 Mój awatar to fan art z "Frozen", znaleziony w sieci. Nie jestem fanką tego filmu animowanego, ale znalazłam w nim drugie dno, które mnie zaintrygowało. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 26, 2014 Te dwa małe kolczaki w mojej sygnaturze są tak słodkie, że nie mogłam się powstrzymać i musiałam je tu wrzucić :) Niestety żaden z nich nie jest mój, ale mój też tak ziewa :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 26, 2014 A u mnie w sygnaturze Marilyn Manson . :) Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted June 27, 2014 Mój avek to As z Odlotu Fajny nie? 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 2, 2014 Nimfo, masz cudna sygnaturę jak na nią patrzę dostaje pozytywnej energii. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 2, 2014 Dziękuje, mam podobne odczucie ^^ Poza tym ta kobieta jest przepiękna ^^ I ja miałam już wczoraj pisać, że podoba mi się Twoja : D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 2, 2014 Ta dziewczyna wygląda jak Lorde, nowa wschodząca gwiazdka popkultury 'alternatywnej'. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted July 2, 2014 A ja mam pytanie. Dlaczego Adrian jest żółty? Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 2, 2014 Sam się zdetronizował.. O. o 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 2, 2014 Zadałam mu dokładnie to samo pytanie i oczekuję odpowiedzi... Co to ma być za skrytobójcza ucieczka z pola ekipy?! :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 2, 2014 No popatrz pan. :) Nie martwcie się - kapitan statku schodzi z pokładu ostatni! A tak z innej beczki, znalazłem świetne narzędzie online do przycinania avatarów! http://mypictr.com/?size=130x130 - przycina do naszych forumowych standardów 130x130 px! 1. Wgrywacie dowolne foto 2. Przycinacie i zapisujecie 3. Wgrywacie przycięty obrazek na forum :) Viola! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 3, 2014 Ta dziewczyna wygląda jak Lorde, nowa wschodząca gwiazdka popkultury 'alternatywnej'. To nieistotne w tym przypadku : D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 3, 2014 Dziękuje, mam podobne odczucie ^^ Poza tym ta kobieta jest przepiękna ^^ I ja miałam już wczoraj pisać, że podoba mi się Twoja : D O dziękuję również. :) Dałbym ci lajka, ale nie chce tej pięknej liczby zniszczyć. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 4, 2014 Sami, czy ty masz w podpisie cytat z Joasi? o.O Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 4, 2014 Nope. Nie tylko Kurkela ma inicjały J.K. :) To inna Johanna. Bardziej.. poetycka :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 8, 2014 A już chciałam doznać szoku. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 12, 2014 Zmieniłem sygnaturę z Mansona na "End of an ere", to koncert mojego życia epicki w każdym wydaniu. :) ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 25, 2014 Panie i panowie, wzbogaciłam temat o sygnatury, żeby było ciekawiej. Chwalę Aresa za zmianę sygnatury, bo ten ruchomy Manson był nieco straszny. Na zmianę tematu wpadłam, bo pierwszy raz od X-miesięcy (o ile nie od samego początku mojego bytowania na forum) zmieniłam sygnaturę i nawet pochwalić się nie było gdzie! Ostatnio wciągnęła mnie trylogia Sienkiewicza, a raczej jedna jej część (boleję, że już ją przeczytałam) "Ogniem i Mieczem". Chciałam sobie coś narysować z lektury i pomyślałam, że poszukam zdjęć... Patrzę, patrzę, a tu... Bohun. :happy: Dla hecy postanowiłam ustawić go w sygnaturze (ha! czas na jakąś zmianę!) - niech do was mruga z miną osoby wstającej z pobojowiska po ciężkiej imprezie. A tak już bardziej poważnie, to Bohun jest wspaniałą postacią literacką: nie jest szablonowy, nie jest przewidywalny, nie jest standardowym czarnym charakterem, nie jest też kryształowym Skrzetuskim bez skazy i zmazy. Jest uparty, bezwzględny, porywczy, ale i wyjątkowo tragiczny, bo jego dążenia od samego początku zwiastują późniejszą klęskę. Chyba każdy, kto zna jego losy trochę mu współczuje. EDIT: Widzę, że Ares działał na przekór tematowi już wcześniej. Masz dar jasnowidzenia. ;) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 25, 2014 A ja mam w podpisie fragment "Pieśni o stworzeniu Ea" z "Ziemiomorza" i jakiś cytat z nie-mam-pojęcia-kogo, na który trafiłam przypadkiem i mi się spodobał :> Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted July 25, 2014 Mój awatar jest bardziej gotycki. Ogólnie podobają mi się stroje gotyckie takie jak ludzie ubierają je na Castle Party :) Rysuję również gotyckie rzeczy i takie tam. Dziewczyna ma na głowie pseudo rogi muflona (nie są zakręcone tak jak ma sam muflon) Mój nick powstał przez pomyłkę :D Zamiast napisać kiedyś Lucyfer zrobiłam literówkę i napisałam Lucyfet XD A że zdrobniale brzmi Lucyfetka, więc tak zostało. Sygantury nie muszę nikomu przedstawiać, każdy chyba się domyśla ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 25, 2014 Czasami pojawiały się posty nt sygnatur ; ) Ares szkoda, że zmieniłeś, tamta sygnaturka była świetna. Nawet nie zdążyłam sobie jej pobrać (żeby wkleić ją do folderu z 32765381236912 innymi obrazkami, gifami, whatever i nigdy tam nie zaglądać, bardzo.) Share this post Link to post Share on other sites