Sølvi 237 Posted March 5, 2013 @Nightwish - jakie jezioro :) ? Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 5, 2013 Ja mam rzeczkę przy podwórkowym sadzie, też się liczy? :D Raz do niej wpadłem :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 16, 2013 Najdokładniej mówiąc, to mieszkam w Libiążu, obok Oświęcimia, ale zawsze zaokrąglam ponieważ kiedy mówię "Libiąż" to nikt nie wie o co chodzi, a jak dodaje "obok Oświęcimia" to już wszyscy wszystko wiedzą ^^ Share this post Link to post Share on other sites
RoastedMax 8 Posted March 16, 2013 Ja mam rzeczkę przy podwórkowym sadzie, też się liczy? :D Raz do niej wpadłem :D Krótko mówiąc nie wchodzisz dwa razy do tej samej rzeki :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 16, 2013 Podlaskie. Mała wieś, 50 km od Białegostoku. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 16, 2013 @RoastedMax Do takiej malej, to nie :D, rzeka głęboka (metr jak nic, więcej), ale wąska jak rów przy drodze(węższa zazwyczaj, chyba, że będzie spory deszcz, albo wiosna). No przy drodze jest :D Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted March 16, 2013 Podlaskie. Mała wieś, 50 km od Białegostoku. Omg - sąsiad??? :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 17, 2013 margoQ Jaki powiat? Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted March 17, 2013 margoQ Jaki powiat? Tak szczerze, to trochę dalej od Białego niż 50 km, łomżyński :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 17, 2013 A ja moniecki. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 28, 2013 Wadowice niestety Papieskie rzygać mi się chce tym całym prestiżem miasta bo wcale na nie nie zasługuje ,nie polecam kupować kremówek w mieście bo są mdłe ,a co polecam to prywatne muzeum przyjazni polsko amerykańskiej ewentualnie polane na dzwonku skąd roztacza się piękny widok na miasto. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 28, 2013 Jadłam kremówki w Wadowicach i te były przereklamowane:( Ogólnie nie jadam ciast, z ciekawości wstąpiliśmy na słynną kremówkę- porażka. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 2, 2013 Dziś wtorek? Muszę się ruszyć i pojechać do internatu. Ależ mi się nie chce. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 9, 2013 Ja mieszkam w mieście (ok.35 tysięcy) w Małopolsce , totalna nuda , nic się nie dzieje u mnie kompletnie. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 9, 2013 w którym mieście w Malopolsce mieszkasz ,ja też jestem z Małopolski Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 24, 2013 w którym mieście w Malopolsce mieszkasz ,ja też jestem z Małopolski W Bochni! Byłam kiedyś w Wadowicach,ładne miasto. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 24, 2013 Nie ma nikogo z Opola? : Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 25, 2013 Podkarpacie wita ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 25, 2013 Podkarpacie wita ^^ A dokładniej :P ? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 27, 2013 Okolice Dębicy ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 28, 2013 To nie tak daleko ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 28, 2013 Dębica, Dębica, ładna okolica. Gdyby nie Iglopol - byłaby stolica :P taki wierszyk kiedyś o Dębicy słyszałam jak byłam na wakacjach w okolicy tej miejscowości właśnie :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 28, 2013 iglopol :P nie wiem co to :P ale jeżeli chodziło o to... takie znalazłam :P http://www.igloopol.info/ w sumie nigdy się nie zastanawiałam nad sensem tego, po prostu zapamiętałam :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 28, 2013 Tylko Wisłoka! xD (Nie jestę kibicę ;c ) Share this post Link to post Share on other sites