Invidia 621 Posted April 6, 2014 Droga forumowa rodzino. Obejrzałam SS od początku do końca ;____; Kocham Floor ♥ ;______; 4 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 6, 2014 Droga forumowa rodzino. Obejrzałam SS od początku do końca ;____; Kocham Floor ♥ ;______; Coo?! Dopiero teraz? : D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 6, 2014 Taaaak. Bo nagle poczułam, że muszę to chociaż spróbować obejrzeć. I jakoś poszło ;_; I odkryłam, że głos Floor mi nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie ;_; Nie wiem, czy się cieszyć czy płakać ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 6, 2014 Sisko... TY?!?!?! Ty kochasz Floor? Jak to możliwe w ogóle? O_____O Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 6, 2014 Invi - oczywiście, że się cieszyć :) i czekać na nowy album z optymistycznym nastawieniem:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 6, 2014 Emi, nie mam pojęcia no :C jakoś tak przyszło ;( Jedyne, czego nie zaakceptowałam, to Ever Dream i GLS. To akurat mi nie przeszło. Ale reszta... zgroza. Nic tylko wieeeeelbić ;______; Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 6, 2014 Ever Dream i GLS to jedne z paru utworów w wykonaniu Floor, które jeszcze jako tako przechodzą, jeśli o mnie chodzi. Nie ma to jak się różnić :) Też się dziwię, że tak późno obejrzałaś. Nawet jak się nie lubi Floor (jestę tego doskonałym przykładem) można to zrobić choćby dlatego, żeby zobaczyć jak jej to wyszło. Tak o, z czystej ciekawości. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 6, 2014 O nie... Invi ty też? Why? Jej wirus coraz bardziej się rozprzestrzenia, a ja nie mam pojęcia dlaczego. Mogę tylko akceptować Floor i nie sądzę, że zmieni się to po nowej płycie, bo znam jej wcześniejsze dokonania. Chociaż, faktycznie, na SS sobie poradziła. Share this post Link to post Share on other sites