Evi 1960 Posted December 2, 2013 Czyli norma społeczna, obrażać katolikom wolno, negować pewne zachowania. A jak sami są tak traktowani to koniec tematu :D Przykro mi to stwierdzać, ale nie tylko katolicy nie chcą z tobą dyskutować w tym temacie. I czy któryś z nich cię tu obraził? Z mojego punktu widzenia to właśnie głównie ty ciągle tu kogoś obrażasz. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 2, 2013 *Stawia dzbanek z osławioną malinową herbatką na stole. Nalewa herbatki forumowiczom.* No już, godzimy się wszyscy. Bo zaczynam mieć powoli dosyć tej waszej "dyskusji". 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 2, 2013 Wódkę polej, a nie herbatkę. Wódka łagodzi spory. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 2, 2013 Jezusie nazarejski, ani nawet nie mam sił tego czytać. Afera jak nie wiem : D Jak Pan Xhonek napisał, 'zaśpiewajmy na zgodę', proponuję AAAVEEE MARIIIIAAA. A później zakończmy dyskusję. Właściwie to, na szczęście, mało brałam w niej udziału. I nadal cholera jasna nie wiem jak się zaraża homoseksualizmem, a tak bym chciała ... Whatever. AVE MARIA, GRATIAAA PLENAA, MARIAA GRATIIA PLEENA. Najpiękniej to jednak Alan zaśpiewał w 'Kac Vegas 3' ahh < 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 2, 2013 Wódkę polej, a nie herbatkę. Wódka łagodzi spory. E tam. Może i łagodzi, ale herbatka to jednak herbatka! Herbatki niczym nie zastąpisz! A poza tym mamy tu nieletnich :P Też chcę z wami pić, ale nie wódkę :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 2, 2013 Drogą kompromisu proponuję herbatę z prądem XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted December 3, 2013 Nymphetamine - jaki ja tam pan xD Chociaż ostatnio chłopak w moim wieku zatytułował mnie per pan pytając o zapalniczkę xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 3, 2013 Lubię postarzać innych w celu odjęcia sobie lat : o Share this post Link to post Share on other sites