Sami 3171 Posted January 30, 2014 Mnie też... A podobno wszyscy to zdjęcie już widzieli.. Ja nie.. :)) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 30, 2014 Też nie widziałam : D Ma ktoś większy format tej foty? Strzeliłabym sobie ją na tapetę :D Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted January 30, 2014 Też nie widziałam : D Ma ktoś większy format tej foty? Strzeliłabym sobie ją na tapetę :D To zdjęcia pochodzi z galerii na oficjalnej stronie Tuomasa, może tam znajdziesz większy format? Ale generalnie wtedy zapisać go można tylko zrzutem ekranu, bo zdjęcia są chronione przed zapisem. Historia trafienia tej fotki do sieci jest ciekawa; wtedy byłam non-stop na forum TH i Carol (Walker, administratorka/założycielka) dostała kilka fotek od kogoś-tam jako bonusy, które są absolutnie tajne i nie mają prawa wypłynąć poza TH. Wszyscy ścigali wycieki, które oczywiście bardzo szybko się pojawiły, ale jak widzę nie dało się ich zatrzymać, bo zdjęcie stało się popularne i jest też tutaj. Carol byłaby niepocieszona, ale cóż, prawa internetu; wycieków nie da się wyeliminować. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 4, 2014 Nymf* hehehehehe :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted February 4, 2014 Nymf* hehehehehe :D Tuomas i jego orgazmy przy keyboardzie. Jedni mężczyźni mają kobietę, inni faceta, jeszcze inni rękę, a Tuomas? Tuomas ma keyboard. :happy: 4 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 4, 2014 I Joasię! XDD Każdy ma swoje fetysze, a że ona woli jego klawisze... (To chyba był niegdyś słynny cytat na OS, jak jeszcze korzystałam z tamtego konta, czyli daaaaaaaawno temu). ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 4, 2014 Nie chcę być zbyt zbereźna, ale Nie wiadomo co/kto siedzi za rafą koralową :> Może po to ją ustawił? 5 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 4, 2014 Hahahahah, padłam. Sami, jesteś nieprzyzwoita. Bezecna dziewczynka. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 5, 2014 Nie chcę być zbyt zbereźna, ale Nie wiadomo co/kto siedzi za rafą koralową :> Może po to ją ustawił? Sami... ♥ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 7, 2014 A tak na serio, to z czego Tarja i Emmpuś tak zlewali? xD Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 10, 2014 * Always take a banana to a party, Tarja. Bananas are good xDDD Musiałam xDDD 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 12, 2014 Heheheeh :) Chce taka koszulkę co on ma :D Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted February 13, 2014 Takie tam w sklepie :ninja: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted February 17, 2014 Ale Jukka ma cyce na ostatniej focie... 0.0 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 17, 2014 Jukka wygląda jakby miał stanik :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 17, 2014 Jukka wygląda jakby miał stanik :P Fakt :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 25, 2014 Ale Floor jest wyluzowana :D [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6-6iFtKPJHs Share this post Link to post Share on other sites