Fik 116 Posted August 6, 2014 Obydwie macie ciekawy styl' date=' kiedys tez ubieralam sie w podobny sposob, ale juz mi to przeszlo :D (zestarzalam sie)[/quote'] Night z której strony? Jak dla mnie to tyś jest jeszcze młodziutka :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 6, 2014 Fik, zdaje sobie sprawe, ze wygladam na 16 lat ale mam "troche" wiecej :D. Na powaznie to zwyczajnie dawniej cieszylo mnie ubieranie mrocznych ubran, a obecnie moj styl jest inny :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted August 7, 2014 Kuolema i Lucy - wyglądacie jak siostry. Jesteście do siebie podobne z wyglądu i stylu ( moim zdaniem :P). Klaudia najbardziej podobają mi się zdjęcia nr 3 i 4. Bardzo dobrze wyglądasz w tym czerwonym gorsecie i spódnicy - pasuje ci ten "zestaw". 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 7, 2014 To skoro wyglądamy jak siostry to Lucy jest tą ładniejszą siostrą. :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 7, 2014 Aj tam. Obie jesteście ładne. Mi też najbardziej przypadło do gustu to trzecie zdjęcie. Masz prześliczną spódniczkę ♥ Zresztą, cały ten strój wygląda super... Pożyczysz, jak już schudnę (czyli kiedyś... :>)? :D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 7, 2014 Spoko pożyczę. xD Jak by co to pocztą przyśle. :3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted August 10, 2014 Kuolema i Lucy - wyglądacie jak siostry. To może pora poszerzyć forumową rodzinkę? Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 10, 2014 Ja bym chętnie wzięła do siebie jakieś dzieci, ale jestem w separacji z mężem. ;) (Zwłaszcza takie ładne). ...Dave? xD Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 10, 2014 O ktoś chce mnie przygarnąć? :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 10, 2014 Ja już się pogubiłam w tej rodzinie xD Chyba jestem matką wszystkich razem z Sami i Evi, ale wtf? xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 10, 2014 Eee, Sami jest jedyną pramatką na tym forum :P I zrobiła dwoje dzieci z midichlorianami, jak mamusia Anakina Skywalkera. A Ty... Czekaj, kim ty byłaś u nas? XD Ludzie, gdzie jest nasze drzewko? Ktoś kiedyś wrzucał "świeższą" wersję... I ja jej nie mogę znaleźć... Mam! Patrzcie: Nimf tu nie ma. Czemu nie ma Nimf? Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 10, 2014 Eee, Sami jest jedyną pramatką na tym forum :P I zrobiła dwoje dzieci z midichlorianami, jak mamusia Anakina Skywalkera. Nope nope nope! Nymph przecież była pramatką razem ze mną. Bo nas było dwie przecież... ;) Paula gdzieś powinna mieć najbardziej aktualną wersję, chyba już po jej rozwodzie z Davem :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 10, 2014 Eee, Sami jest jedyną pramatką na tym forum :P I zrobiła dwoje dzieci z midichlorianami, jak mamusia Anakina Skywalkera. Nope nope nope! Nymph przecież była pramatką razem ze mną. Bo nas było dwie przecież... ;) Czemu... Czekaj, ale kiedy... Kurka blaszka, faktycznie można stracić rachubę z tą naszą zwariowaną familią xD Wiecie, tak sobie zaczęłam przeglądać kfiatki i stwierdzam, że jesteście kochani. :happy: No i przepraszam za offtop. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 10, 2014 Coś kiedyś było takiego, że Sami jest tak egocentryczna,że nie jest w stanie z nikim mieć dziecka, więc przeprowadziła partenogenezę. Ale potem coś się pozmieniało, chyba na czacie gadaliśmy kiedyś i wyszło, że jednak pramatki są dwie :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 10, 2014 To jest aktualne drzewo: Tzn. powinien być piorunek między mną a Davem, ale mi się nie chciało edytować... I ja wcale się z Davem nie rozwiodłam... To on rozwiódł się ze mną. ;) Ale nie widzę przeciwwskazań w przygarnianiu dzieci przez samotne matki. ;) To co, Kuolema, chcesz być moim dzieckiem? xD 5 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 10, 2014 To ja jakoś przegapiłam to dodanie do rodziny dwóch nowych pramatek... Nie informujecie mnie o zmianach w rodzinie, jak to tak? ;-; Przez to porównanie do greckiej mitologii przypomniał mi się mój znajomy i jego "Dlaczego trzepiesz Legolasa, Chaosie?" ♥ Po tym, jak nazwałam moją poduszkę Legolas... A on był Imperium z Warhammera 40k, a ja byłam Chaosem... I w ogóle... Dobra, teraz naprawdę się zamykam, bo to jest temat o zdjęciach. *Emi już grzeczna* 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 11, 2014 Masz fajne zęby :P Nie mogłam się powstrzymać :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 11, 2014 Rzeczywiście wyglądasz troche jak Theon Greyjoy ;o 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 11, 2014 Emi, to było na fejsie, jak się zepsuło DE... chyba wtedy. Marcinie, lepiej Ci było jednak w długich włosach. ;) (tak po dłuuugim przemyśleniu) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 11, 2014 Po przeglądaniu drzewa genealogicznego, mój mózg wybuchł. Nie ogarniam, ale podoba mi się. xD 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 12, 2014 Masz fajne zęby :P Nie mogłam się powstrzymać :P Spokojnie moja rodzinka czasem żartuję z mojego uzębienia. :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted August 14, 2014 Moje ,wspólne zdjęcie z Agą Agnes Wojciechowską na wczorajszym spotkanku w Wadowicach wieczorem 7 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 16, 2014 Ale ty jesteś ładna : )))))))))))))) Share this post Link to post Share on other sites