Adrian 3317 Posted July 20, 2014 Omgomgomgomg' date=' Aaaaadi, jak ja bym chciała tam być... I robić sobie z nimi takie fajne zdjęcia... I... I... W przyszłym roku jadę. Z Wami. Zobaczycie. .___. [/quote'] Jeśli będziesz mieć taką możliwość to byłoby super. :) Nie ma szans' date=' Adi doklejony :< [/quote'] Ciii... :) Zdjęcie świeże bo wczoraj robione. :) (mam nadzieję że was nie wystraszyłam :P) Skądże! Masz bardzo przyjazny wyraz twarzy. ;) Podejrzewam, że muchy nie skrzywdzisz? Bo z komarami to różnie... ;) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 20, 2014 "Skądże! Masz bardzo przyjazny wyraz twarzy. ;) Podejrzewam, że muchy nie skrzywdzisz? Bo z komarami to różnie... ;)" Z muchami to źle trafiłeś, bo w ciągu tego tygodnia zabiłam gdzieś 40 much. (jakaś plaga tych much). (Kurcze coś cytowanie mi nie wyszło :() Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 20, 2014 Adi, prawdopodobnie nie będę miała, ale pomarzyć zawsze miło :3 Wercia, czemu miałabyś nas wystraszyć? Wyglądasz sympatycznie i ładnie C: Z tym cytowaniem: zgubiłaś chyba tag , który powinien być na samym początku :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 20, 2014 Adi, prawdopodobnie nie będę miała, ale pomarzyć zawsze miło :3 Wercia, czemu miałabyś nas wystraszyć? Wyglądasz sympatycznie i ładnie C: Z tym cytowaniem: zgubiłaś chyba tag , który powinien być na samym początku :) Dziękuję ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 24, 2014 A jeszcze bardziej przyszalałem z włosami. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 24, 2014 Je.nij irokeza : D Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted July 24, 2014 Marcin masz krótsze włosy niż ja :) Muszę iść w końcu to fryzjera. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 24, 2014 annaif można wiedzieć czemu chcesz mieć takie krótkie włosy? : > Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted July 24, 2014 Nymphetamine: nie lubię długich włosów ( u siebie, u innych mi nie przeszkadzają). Niewygodnie się czuję z dłuższymi włosami, ciągle wpadają na twarz a zwłaszcza na oczy. Jak są krótkie to wprawdzie sterczą, ale nie mam ich wtedy na twarzy i to jest najważniejsze, wygoda przede wszystkim. Teraz mam fryzurę prawie jak McGyver. 98wercia: fajne zdjęcie, wyglądasz na pozytywną osobę. Marcin - w krótkich włosach też ci do twarzy :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 24, 2014 Maniek, śmieszną masz minę na tym zdjęciu :D Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted July 24, 2014 @Wercia - ale mina :P takie błagalne NIE xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 24, 2014 @Wercia - ale mina :P takie błagalne NIE xD Zdjęcie zrobione z zaskoczenia :blush: Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted July 27, 2014 Marcin, możesz zrobić zdjęcie koszulki R+? BTW, gdzie ją kupiłeś? :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 27, 2014 Seppo, mam tą o koszulkę. :) Kupiłem dawno temu w rockmetalshop. :3 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted July 27, 2014 Na żywo tak samo wygląda? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 28, 2014 Powiem ci szczerze, że wygląda całkiem nieźle. Tylko ma jedną wadę materiał, z którego jest zrobiona jest strasznie cienki... Tak, to jest w porządku idealna na upalne dni. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 28, 2014 Czarna koszulka idealna na upalne dni? : D Error. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 28, 2014 Mi chodzi o grubość materiału jest cienki materiał i dużo przepuszcza powietrza. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 28, 2014 No dobra, ale nadal jest czarny. A wszyscy wiedzą, że w ten kolor najbardziej przygrzewa słoneczko ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 28, 2014 A ja wypoczywam dzisiaj na plaży :D 9 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 28, 2014 Dobra żonka ♥ Palma we włosach ♥ Lovki ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 1, 2014 *jestem tylko na chwilkę, będę w pon wieczorem- wtorek* Byłam wczoraj w centrum Frankfurtu, musiałam pokazywać rodzince z USA zakątki szwabolandii Miałam pstrykane zdjęcia, no i takie znalazłam, a że nie dawno się przedstawiłam to macie dodatek i okazje zobaczyć moją mordkę. :) Nie należę do najpiękniejszych czy do top model z facebooka, które potrafią mieć 500 like za zdjęcie profilowe (bez przesady). Byłam też w miejscu, gdzie Tarja Turunen strzeliła dobie zdjęcie na instagram. No co jeszcze o tej porze bawiłabym się na Woodstocku, ale pech i nie pojechałam. To tyle do zobaczenia w pon. lub we wt. ;) 8 Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 1, 2014 Evi piękności Ty ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 1, 2014 A wiesz, tak sobie Ciebie wyobrażałam, Lucy :P Ciekawaś :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 1, 2014 Cóż za piękne włosy Lucy :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites