Cameloth 92 Posted June 3, 2014 kuzyn akurat ma gospodarstwo. Ta koleżanka ma w sumie 38 koni, ma sporo pola i własnego i w dzierżawie. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 3, 2014 Fajne zdjęcie. :) Jak ja uwielbiam konie. :happy: Chciałbym się kiedyś nauczyć jeździć konno. :) Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted June 3, 2014 Jeśli masz niedaleko do Elbląga to mogę załatwić naukę w fajnym miejscu :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 3, 2014 Nie znam koni- jestem kociarą, ale czułam że ten konik ma swoją historię:) Twoja kuzynka jest cudowną osobą, ten kto kocha zwierzęta jest więcej wart jak "jaskinia złota":) Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted June 3, 2014 ja uwielbiam z kolei psy. Sam mam 2, amstafa i owczarka belgijskiego. Niedawno nad morzem widziałem jakiegoś bezpańskiego amstafa, sukę. Kupiłem jej kość z mięsem w pobliskim sklepie. Co jak co ale zwierzęta nie mają wpływu na swój los w świecie ludzi, dlatego trzeba im pomagać. W tym względzie bardziej przemawia do mnie niedola zwierząt niż ludzi. 2 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted June 3, 2014 ja uwielbiam z kolei psy. Sam mam 2, amstafa i owczarka belgijskiego. Niedawno nad morzem widziałem jakiegoś bezpańskiego amstafa, sukę. Kupiłem jej kość z mięsem w pobliskim sklepie. Co jak co ale zwierzęta nie mają wpływu na swój los w świecie ludzi, dlatego trzeba im pomagać. W tym względzie bardziej przemawia do mnie niedola zwierząt niż ludzi. O jeny masz amstaffa ? Musisz pokazać jego/jej zdjęcie. Ja tez mam i pokazałam zdjęcie :) Btw. bardzo ładny konik :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 3, 2014 Uwielbiam konie !!! Kiedyś jeździłam konno - najwspanialsze uczucie na świecie! I samojebka z koniem zawsze fajna :> Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted June 4, 2014 Zdjęcie pieska wrzucę jak wrócę z pracy :) Uwielbiam amstafy. Edit: Zdjęcia Pysia :P http://zapodaj.net/images/27668943e896b.jpg http://zapodaj.net/images/cc441c6301f18.jpg http://zapodaj.net/images/a48848ee40311.jpg 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 8, 2014 Przerobione moje zdjęcia. :) Ja kiedyś: Ja teraz: Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 9, 2014 Zabawy z edycją, co? ;) Osobiście wolę subtelniejsze, ale i te nie są jeszcze złe, bo jak czasem widzę czyjeś zdjęcie wypełnione efektami po brzegi z serduszkami, sepią, kontrastem i mgłą to... bleee. A, co tam! Też sobie jakieś zdjęcie wstawię... Enjoy my childish face! :happy: Ta grzywka była bardzo głupim pomysłem :dodgy:. Czekam, aż łaskawie odrośnie. 10 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 9, 2014 Zabawy z edycją' date=' co? ;) [/quote'] Ostatnio ściągnąłem program PhotoScape i ćwiczę przerabianie zdjęcia, to moje pierwsze dwa i na facebooka wrzuciłem jedno z kuzynem. :) A tak, to bardzo ładne zdjęcie Tai. :) Czemu grzywka głupim pomysłem? Dodała ci uroku. :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted June 9, 2014 Po głębokim namyśle, stwierdziłem, że też wstawię swoje zdjęcie. Fotka była robiona rok temu. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t35.0-12/10465854_738687069522132_1878666574_o.jpg?oh=eedfe861a8d3b955a8bbbd41402922dc&oe=539701BA&__gda__=1402424746_0cdd0a660185553e7e479f24d916ec5f 8 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 9, 2014 @Ares: Zabawy photoedytorami są całkiem fajne. Sama się nimi bawię i sprawia mi to dużo radości! A grzywka jest podła i co dzień rano zamienia mnie w jednorożca! :happy: @Izzy: Ciekawe, kto robił zdjęcie? ;) Jak miło zobaczyć Twoją twarz! Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 9, 2014 A grzywka jest podła i co dzień rano zamienia mnie w jednorożca! :happy: Odkąd obcięłam moje, też miewam Dzień Złego Włosa. Codziennie. Kiedy były długie, nic im się nie działo :< Izzy, wyglądasz jak rockman z lat 80tych :) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted June 9, 2014 Taiteilija - tak to Ty zrobiłaś, to cudowne zdjęcie. Brawa dla Pani fotograf! Sami - i tak też się czuję! :D. Dzięki za komplement, bo swój image wzoruję ( między innymi) na muzykach z lat 80 i cieszę się, że to widać. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 9, 2014 Izzy' date=' wyglądasz jak rockman z lat 80tych :) [/quote'] Miałem dokładnie to samo wrażenie. A i muszę przyznać, że dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałem, Izzy. ;) Miewałem dni złego włos... raczej złych włosów, gdy miałem krótkie. Wtedy toczyłem codzienną walkę z tzw "kikutami". Zawsze się śmiałem, że to była fryzura "czesana na wietrze", ale tak naprawdę to ułożenie włosów zdradzało, na której stronie spałem. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted June 9, 2014 @Sami - świetne :D i jakże życiowe !! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 9, 2014 Ooo, Izzy się pokazał...! Fajna koszulka :> U mnie to wszystkie włosy są złe, nie jeden. Zwłaszcza jak pójdę spać z mokrymi, nierozczesanymi, wtedy to jest dopiero Mordor na głowie. Na szczęście zaczęłam je rozczesywać i wiązać, więc teraz tak się nie plączą. Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted June 9, 2014 @Taiteilija: Ładne oczy! Takie słodkie xD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted June 9, 2014 @Taiteilija - wyglądasz bardzo młodo. Piszę to jako komplement :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 10, 2014 @Taiteilija - wyglądasz bardzo młodo. Piszę to jako komplement :) Przywykłam; mieć 19 lat, wyglądać całe życie na 15. ;) W urzędach patrzą na mnie, jak na zbłąkane dziecko, a nie petenta. Tym niemniej, merci za komplement. @Dave: Dziękuję! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 10, 2014 @Taiteilija: Ładne oczy! Takie słodkie xD Taiteilija ma oczy, jak postacie z filmów Burtona. Tak mi przyszło na myśl :D 5 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 10, 2014 Dzięki, Nightfall! To jest komplement, co się zowie! Uwielbiam Burtona! :-D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 13, 2014 Nightfall - jakoś inaczej. Ale masz taką specyficzną, piękną urodę i myślę, że jakbym Cię gdzieś ujrzała, to odrazu bym Cię poznała ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites