Nymphetamine 958 Posted March 16, 2014 Evi, oczywiście! ;>> Też miałam 5175217 metamorfoz na głowie xD Masz może zdjęcia z poprzednimi włosami? ;> Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 16, 2014 Nymph - poszukam. W domu mam pełno zdjęć, ale tutaj... cóż, może znajdę coś na dysku, to się podzielę ;) Milla - odważny brat! Ja myślałam bardziej w kierunku samego różu, ewentualnie różu z fioletem ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 16, 2014 Milla - odważny brat! Ja myślałam bardziej w kierunku samego różu, ewentualnie różu z fioletem ;) On mówi, że lubi, jak ludzie na ulicy się na niego gapią :P Róż z fioletem brzmi ciekawie :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 16, 2014 Evi, bardzo fajne zdjęcia pasuje ci ten kolor włosów bardzo ładny. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 16, 2014 Okeej, znalazłam kilka zdjęć, w większości niewyraźne, ale nie mam tu niestety możliwości zrobienia tego w lepszej jakości. I moje okropne brwi :/ no, na szczęście już tak nie wyglądają :P młoda byłam, nie wiedziałam co to pęseta xD 7 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 16, 2014 Drugie zdjęcie jest super :D A z brwiami: ja się muszę wreszcie z tą pęsetą zaprzyjaźnić, bo mi monobrew wyrośnie XD Próbowałam już, ale... To BOLI! ;__; Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 16, 2014 Świetne zdjęcie przy drzewie. :) Super glany. :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 16, 2014 Glany to moje kochane, wiśniowe Steele ♥ uwielbiałam je. Dlatego zajechałam na śmierć... Milla - nie boli. To taki ból, do którego człowiek na tyle się przyzwyczaja, że po kilku razach nawet się go już nie odczuwa :P Btw, znalazłam swoje zdjęcie porównawcze - przed i po nałożeniu pełnej maski na twarz. Nie chcę za dużo na raz tu spamować, ale pewnie się nim z wami podzielę :P Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted March 16, 2014 Evi! Fajne te stare zdjęcia! Wzbudzają mój sentyment, nie wiedzieć czemu. Numery 2 i 3 to moi faworyci... na jednym, co prawda, wyglądasz, jak chłopak, ale ciuchy masz fajne to wybaczę Ci zmianę płci. :D Numer 2 wygląda genialnie; fajna bluzka, fajna korona Królowej Września. Dobra rzecz! Warto zachowywać stare zdjęcia. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 17, 2014 Evi Superowa przemiana z tym blondem ,co do starych zdjęć to natchnęłaś mnie i też podzielę się swoimi starymi zdjęciami jak nie miałem jeszcze długich piór i zarostu ,tylko ostrzegam będzie strasznie Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 17, 2014 Pablito - czekam z niecierpliwością :) i dziękuję za miłe słowa ;) Nightfall - jakoś wcześniej uciekło mi twoje pytanie, więc odpowiadam teraz. Po prostu potrzebowałam zmiany, jakiejś takiej radykalnej. A o blondzie myślałam już od dobrych kilku lat, tylko nigdy nie miałam odwagi, żeby go zrobić. W końcu to taka duża zmiana itd... Ale You Live Only Once :D Jak nie teraz to kiedy? Póki jestem młoda - mogę szaleć! Teraz czas na tatuaż i może jakiś nowy piercing? A róż, ewentualnie z fioletem, też na pewno pojawi się na moich włosach :D Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted March 17, 2014 Już myślałam, że zignorowałaś moje pytanie :( Pewnie, czasem warto poeksperymentować. Wybrałaś już wzór tatuażu? :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 17, 2014 Wiem, że NA PEWNO będzie to jakiś kot. Ale jeszcze nie zdecydowałam dokładnie. Myślałam o Kocie z Cheshire i jest wielce prawdopodobne, że wybór padnie na niego, ale to jeszcze nic pewnego ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 17, 2014 Znikający tatuaż *.* Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 18, 2014 Hmm Evi to może zrobisz sobie Kota ze Shreka z tymi oczkami Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 19, 2014 Tak jak obiecałem ,moje stare zdjęcie z czasów podstawówki ,sory za jakość ale to jest zdjęcie zdjęcia 5 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 19, 2014 Evi twoje trzecie stare zdjęcie od razu skojarzyło mi się z Nw : Te leśne klimaty i piękne glany :) . Bardzo ładnie ci w blond włosach :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 19, 2014 NightwishAnka - dziękuję :) A widzisz, nawet nigdy nie skojarzyłam swojego zdjęcia z tym Najtłiszowym... A jakieś tam "podobieństwo" faktycznie jest :D Pablito - Super zdjęcie, taki chłopaczek :D ile lat wtedy miałeś? A jakie masz widoki z balkonu! I jak tam zielono ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 19, 2014 Łał, Pablo bez wąsa :D Gdzie to zdjęcie robiłeś? Ładnie tam :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 20, 2014 a więc miałem 13 albo 15 lat zdjęcie jest zrobione u mnie na balkonie w czerwcu albo lipcu ,takie widoki mam jak sobie wyjde na balkon u siebie w bloku ,jak chcecie to mogę wam zaserwować zdjęcie owych widoków AD 2014 w lepszej jakości Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted March 26, 2014 Tak mi się przypomniało, że obiecałem kiedyś dodać zdjęcie :) Znalazłem na kompie jeszcze jedno zdjęcie tym razem normalne, w bluzie Nightwish, zrobione zaraz po zakupie, telefonem komórkowym, dlatego takie małe : 5 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted March 26, 2014 Zdjęcia chyba robione śrubokrętem, ale daje okejke za to, że w ogóle nam się pokazałeś :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 27, 2014 To ja Wam dodam kilka zdjęć z Pyrkonu (oczywiście z moją osobą w roli głównej, jakżeby inaczej miało być :P ) (wiem, wyglądam, jak wyrwany z zupełnie innej historii xD ) Próby zaśnięcia... I oczywiście selfie :P Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted March 27, 2014 Jezu, Pyrkon. Miałam jechać, ale w ostatniej chwili niestety coś się stalo i nie wypaliło... tak strasznie płacze, bo był zjazd Whovian i w ogóle tyle atrakcji ;(( Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted April 1, 2014 Toż ja w ukradzionej Komuś kurtce, w jeden z pierwszych pięknych dni nadciągającej wiosny. Niech żyje ładna pogoda. ;) 10 Share this post Link to post Share on other sites