Nymphetamine 958 Posted February 23, 2014 Fajna koszulka Simo! Marcin prostowałeś włosy? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 23, 2014 Coś ty nigdy nie używałem prostownicy. :) Mi wystarczy suszarka, by takie mieć włosy. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 23, 2014 No to dobrze : ) Btw szybko Ci włosy rosną :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 23, 2014 No to teraz kolej na Invusię :cool: Fryzjer: Fik :D 9 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 23, 2014 Masz fryzurę niczym Pipi Lansztrung :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 23, 2014 Jaka słodka Invi :D Utalentowany fryzjer :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 23, 2014 How lovely ♥ Przeurocza ;3 Pipi Marcin miała warkoczyki ; P 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 23, 2014 A to mój błąd :) Skojarzyło mi się, bo z obu stron. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 23, 2014 Jakie śliczne kitki :happy: Ciekawe, facet, i to krótkowłosy, a umie uczesać :> Simo, pożycz kapelutek. Marcin, nieźle ci urosły :D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted February 26, 2014 Moja pamiątka z Piątkowego koncertu Meta Menardi w Klubie Rude Boy w Bielsku Białej 6 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 26, 2014 Pablito, myślę, że niebawem uraczysz nas fotką z członkami NW. :) Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted February 26, 2014 Invi w trakcie robienia pączków ♥ Kobieta tam gdzie jej miejsce ^^ 6 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 26, 2014 Kobieta tam gdzie jej miejsce ^^ Gdybym cię nie znała, nie lubiła i nie wiedziała, że to nie na poważnie, dostałoby ci się za takie stwierdzenie :3 No, ale ty jesteś szwagier :3 Ładne zdjęcie :D Wyślijcie mi pączusia na spróbowanie. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 26, 2014 Ale ja tu mega dziwnie wyszłam ;______; 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 26, 2014 Rób, rób pączki, Invi. :) Masz caaaała rodzinę do wykarmienia. A podejrzewam, że na jednym pączku na gębę się nie skończy. :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 26, 2014 Właśnie sobie przypomniałam, że jutro tłusty czwartek ;o. Ale Fik pomagał w robieniu pączków? Czy biedna kobieta została sama zaciągnięta do pracy? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 26, 2014 Muszę być sprawiedliwa. Zrobił zakupy i pilnował żeby się nie spaliły. Grzeczny chłopiec. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 26, 2014 To jutro tłusty czwartek?? Ja myślałam, że tydzień temu był. I żarłam pączki. Raz się tyje! Mogę mieć dwa tłuste czwartki, a co! 7 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted March 1, 2014 Obiecałam, że zdjęcia mini-zlotu w Krakowie będą jeszcze dzisiaj. Mam mało czasu, ale może uda się dotrzymać obietnicy :-D W Antycafe: Gustowny wystrój xD W drodze do pizzeri: Na miejscu: Pzza była dobra, ale trzeba było za nią zapłacić, więc przeprowadziliśmy zrzutę: Mina kelnerki-bezcenna xD Ze śmiercią im do twarzy: 1,2,3 kto pierwszy znajdzie przypinkę z NW xD 11 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 2, 2014 Jej, jak ślicznie ♥ Ten wypad uważam za jak najbardziej udany :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 2, 2014 Świetne zdjęcia! Wygląda na to, że spędziliście miło czas na zlocie. :) Szkoda, że wszyscy tak daleko mieszkacie! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 2, 2014 Szkoda, szkoda. W te wakacje musimy koniecznie zrobić zlot gdzieś w środku Polski, żeby jak największa gromada ziemniaczków się pojawiła :3 A fociątka piękne :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 2, 2014 Oj tak było cudownie :-D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 2, 2014 Świetne zdjęcia, widać, że się dobrze bawiliście :) Nawet nie wiecie jak mnie cieszy taka integracja :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 2, 2014 Dokładnie, róbcie lokalnie minizlociki, trudno jest zorganizować jeden wielki:( Jakby ktoś zechciał wymienić uczestników zlociku? Share this post Link to post Share on other sites