Dark 184 Posted July 16, 2013 jej kochani jesteście :rolleyes: Czuję się przy Was wszystkich taka brzydka, ale jak już wszyscy to i ja coś dodam :D http://oi40.tinypic.com/29atpuq.jpg jaka brzydka jaka brzydka ! świetny kolor włosów :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 19, 2013 Nie mam żadnego normalnego aktualnego zdjęcia, serio. Same wyfotoszopowane eksperymenty! Żadnego zdjęcia z zaskoczenia, nic... tylko jakieś starocie z liceum xD Tak to już jest, że Ci, którzy zdjęcia robią sami ich nie mają :( Jedyne, które udało mi się znaleźć gdzieś w otchłani picassy to to: ale rysów twarzy z tego nie wyczytacie xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 19, 2013 Jaakie zombie :D znajdź sobie fotografa, ja tak zrobiłam i teraz mam wręcz za dużo zdjęć xd Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 19, 2013 Właśnie, zombie - tego słowa mi brakowało jak chciałam skomentować haha Mogę zostać Twoim fotografem? ;>>> :happy: Pogadamy o Simone ♥ I o Floor ♥ Przy okazji : D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 19, 2013 A ja to w sumie bym potrzebowala fotografa. Ktos sie pisze? xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 19, 2013 To mi też, jak uda się z dotarciem na zlot, zrobisz parę fajnych zdjęć Siostra, bo ja również mam deficyt. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 19, 2013 Ja też się zgłaszam, nie mam modelek w tym moim wypiździejewie xDDD Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted July 22, 2013 Czuję się przy Was wszystkich taka brzydka, ale jak już wszyscy to i ja coś dodam :D http://oi40.tinypic.com/29atpuq.jpg Z ta brzydka to niezły dowcip. Przepiękne włosy :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 22, 2013 Czuję się przy Was wszystkich taka brzydka, ale jak już wszyscy to i ja coś dodam :D http://oi40.tinypic.com/29atpuq.jpg Z ta brzydka to niezły dowcip. Przepiękne włosy :) Ano owszem, ładne :) Tak często widuje się przy zdjęciach podpis "dla ludzi o mocnym żołądku", "czuję się brzydka", "oto gruby, brzydki ja" i takie tam. I co ciekawe, na zdjęciach takim podpisem opatrzonym praktycznie same ładne mordki :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 22, 2013 Tak często widuje się przy zdjęciach podpis "dla ludzi o mocnym żołądku", "czuję się brzydka", "oto gruby, brzydki ja" i takie tam. I co ciekawe, na zdjęciach takim podpisem opatrzonym praktycznie same ładne mordki :) A mnie to strasznie irytuje. Jakbym się uważała za brzydulę to bym nie wrzucała swojej foty. Proste? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 22, 2013 Proste, proste, ale widocznie nie dla wszystkich :) Też mnie to ździebko denerwuje. Share this post Link to post Share on other sites
Aktyde 9 Posted July 23, 2013 Jak wszyscy to wszyscy ;) W wydaniu Smiley face - Joker ^^ Tak, tak wyglądam jak 12 latka z podstawówki, a mam 17 wiem :D I zdjęcie trochę duże, więc przepraszam ;P 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 23, 2013 Edyta, świetne:) To poproszę fotkę z pomysłami 5 lat pózniej?:) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 23, 2013 Tak bardzo... mhrocznie :D Aż mi się skojarzyło z avkiem admina, ciekawe dlaczego. Share this post Link to post Share on other sites
Aktyde 9 Posted July 23, 2013 Haha :D W tym rzecz, że to jest z teraz :C Dlatego napisałam że wyglądam jakbym miała 12 lat, ale może to pewna zaleta ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 23, 2013 Przy takiej charakteryzacji ciężko powiedzieć na ile tak naprawdę wyglądasz :P Ale zdjęcie niezłe, brawo za wspomnianą charakteryzację ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 23, 2013 Akt. Świetne zdjęcie ♥ Też chcę takie podobne : ( To dodaj jeszcze jedno aktualne, bez charakteryzacji ;> Share this post Link to post Share on other sites
Aktyde 9 Posted July 23, 2013 To jest w miarę aktualne, już w ogóle wyglądam jak dziecko :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 23, 2013 Nie narzekaj, ładnie wyglądasz :) poza tym, ja też wyglądam na młodszą niż jestem. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 24, 2013 No młodziutko wyglądasz. Ale spoko, ja mam ponad 19 lat i mnie w sklepie o dowód pytają ; D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 24, 2013 Faktycznie młodo wyglądasz. Nymph - mnie do tej pory pytają o dowód... Czasem to aż mi głupio :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 24, 2013 A ja nie wiem nawet jak wyglądasz : ( Share this post Link to post Share on other sites