Adrian 3317 Posted May 2, 2013 @Ancient i Invidia: Bardzo sympatyczne zdjęcie! I w końcu udane zdjęcie z ręki. :) Bo z doświadczenia wiem, że zazwyczaj na takich widać tylko tło i czubki głów. :D @Paweł: Spoko okulary. ;) Nie rozważałeś czasem "Joakimowych"? Pasowałyby Ci do militarnego stylu. :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted May 2, 2013 Co do okularów Joakima nie mogę znaleźć dość identycznych jak ma on. W sklepie Ray Ban nie ma nawet podobnych, styl Aviatora jest ale takie zupełnie inne są :( No i ceny ok 600 zł Jak ktoś zna dobry sklep w Warszawie z podobnymi to chętnie wysłucham :) Szukałem w Okulistycznym ale niestety bez rezultatów. @Ancient i Invidia Niezłe zdjęcie :) Szczery uśmiech :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 2, 2013 Ja kupiłem podobne za 10zł na Woodstocku... Jakościowo były kiepskie bo się wyginały, ale lubiłem je. ;) Niestety zgubiłem potem nad rzeką jak byłem na blałce... Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted May 2, 2013 Wiesz mnie nie interesuje cenna za 10 zł, bo są słabej jakości Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 2, 2013 I w końcu udane zdjęcie z ręki. :) Bo z doświadczenia wiem, że zazwyczaj na takich widać tylko tło i czubki głów. :D Wiesz, przed tym zdjęciem były jeszcze trzy czy cztery próby, nieudane :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 2, 2013 @Ancient i Invidia: Bardzo sympatyczne zdjęcie! I w końcu udane zdjęcie z ręki. :) Bo z doświadczenia wiem, że zazwyczaj na takich widać tylko tło i czubki głów. :D poważnie? to ja chyba mam doświadczenie w tym, bo jak robię z ręki, to najwyżej czasami wyjdzie trochę rozmazane :P ale w kadrze zawsze jest co trzeba :P Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 2, 2013 @Invidia Nie marudź :P Jedno mi wyszło źle, jeśli chodzi o ucięcie. A tak to mi pasują wszystkie, pod każdym względem :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 Avatar przedstawia mnie, tylko w sumie teraz mam trochę krótsze i jaśniejsze włosy. Nigdy nie ustawiałam swojego zdjęcia na avatar, nie wiem czemu to zrobiłam xD . Nie mogę patrzeć na swoją morde haha. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 18, 2013 Mnie tam się "morda" podoba:) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 18, 2013 O właśnie się zastanawiałam czy na avatarze to ty. Cholera, ale jesteś ładna:D. I nie marudź, bo ja jestem sto razy brzydsza... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 A ja to już w ogóle jestem paszczuradłem. I na Wasze nieszczęście Was straszę xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 Maggie hahahahahahaha, co Ty gadasz xD TheEscapist nie jesteś o.o Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 Łaaa jestem i się nie kłóć, ze mną nie wygrasz xD Z przyjaciółką się zawsze kłócimy, które z nas jest brzydsze xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 To Ty ze mną nie wygrasz! Ja mam zawsze racje XD Masz taki charakterystyczny typ urody :D "Z przyjaciółką się zawsze kłócimy, które z nas jest brzydsze xD" Hahahaha, to głupie xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 Przenieśmy naszą rozmowę do pogadalni, okej ? xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 18, 2013 wszyscy jesteście paskudni. dżizas, dajcie spokój z takim gadaniem. nie wiem po co zawsze każdy tak gada. pierdoły jakieś. Share this post Link to post Share on other sites
Lilit 31 Posted May 18, 2013 Trve. Jeśli uważacie sie za paskudnych, to po kiego wstawiacie swoje focie? Jak dla mnie wyglądacie normalnie. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 29, 2013 Ubrana na czarno, włącznie z czarną bielizną, Emi siedzi sobie przed parlamentem w Helsinkach: :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 29, 2013 jeszcze ci czarnych sznurówek brakuje w butach :P zdjęcie fajne, a budynek jak budynek, nic specjalnego :P jakbyś nie powiedziała to nawet bym nie pomyślała, że to za granicą :P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 29, 2013 Budynek ładniej z daleka wygląda. Ale i tak faktycznie nie powala. A jak jest w środku nie wiem, bo nikt nas nie wpuścił. Zamknięte było. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 30, 2013 Uwaga. Właśnie myślę, na którym zdjeciu moja twarz wygląda na tyle przyzwicie, by jakiś człowiek mógł ją zobacyć. Wkrótce (czyli dzisiaj) ustawię sobie profilowe na Facebook'u. Po długim namyśle kot czy drzewo, wybrałam drzewo. Ustawiłam. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 31, 2013 Jaśnie Pan zgodził się wstawić to na forum. A co! :P Adrian jako Sim stworzony przeze mnie. 3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 31, 2013 Piękne prace, podziwiam Cię Invi:) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted June 13, 2013 A gdzie te paskudy, bo ja tam ślepy jestem chyba? A to teraz się na wirtuala przesiadamy bedzie idalnie :D Share this post Link to post Share on other sites