Evi 1960 Posted August 31, 2016 Beatka, to zdjęcie z Anty Radia chyba powędruje na mojego facebooka xD Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted September 6, 2016 Z nową fryzurą :') 13 Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted September 11, 2016 Dlaczego bardzo duża część zdjęć widoczna jest tylko jako ciąg cyfr z rozszerzeniem? Da się te zdjęcia jakoś obejrzeć? Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted September 12, 2016 Wrzucam swoje dwa zdjęcia... Głównie widać na nich włosy :D Na drugiej fotce (z profilem) cień pada mi dziwnie na nos - zniekształcając go :P W rzeczywistości jest bardziej zadarty. I jak? 12 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 12, 2016 Zosia, masz włosy jak młody Marco! Albo lepiej - jak Mustaine! ::D Bardzo ładne zdjęcia (a biblioteczka w tle też niczego sobie :>) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted September 12, 2016 Zosia, masz włosy jak młody Marco! Albo lepiej - jak Mustaine! ::D Bardzo ładne zdjęcia (a biblioteczka w tle też niczego sobie :>) Dziękuję! Moje nastroszone same przez się loczki porównywane do włosów Marco czy Mustaine'a ♥ awwww... Pęcznieję z radości ♥ A biblioteczka... Faktycznie. Moi rodzice cały czas kupują książki, a dwie ściany w salonie 3m na 5, składają się z regałów wypchanych do granic możliwości (w innych pokojach też zresztą znajduje się literatura) ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted September 14, 2016 Cudne włosy! Zadbane, błyszczące..Jest czym machać ;)! Nos absolutnie idealny! A same fotki? Bardzo tajemnicze! Jak z profesjonalnej sesji dla magazynu modowego. Muszę powiedzieć, Zosiu, że pozujesz jak modelka! Druga fotka z ręką pod brodą - przepiękna! I to spojrzenie na pierwszym zdjęciu! Obłędne ;)! (oczywiście w pozytywny sposób! ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted September 14, 2016 Cudne włosy! Zadbane, błyszczące..Jest czym machać ;)! Nos absolutnie idealny! A same fotki? Bardzo tajemnicze! Jak z profesjonalnej sesji dla magazynu modowego. Muszę powiedzieć, Zosiu, że pozujesz jak modelka! Druga fotka z ręką pod brodą - przepiękna! I to spojrzenie na pierwszym zdjęciu! Obłędne ;)! (oczywiście w pozytywny sposób! ) Och, Aniu! Bardzo Ci dziękuję! Za cały Twój post chętnie bym Cię uściskała :D Pomimo wszystko mój nos serio nie jest idealny, a włosy często przypominają pióra ;) Ale każde miłe słowo przyjmuję z ogromną wdzięcznością. Kiitos raz jeszcze ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 16, 2016 Dzisiaj byłam na kawie z @Ada28, potem poszłyśmy na bulwary nad Odrą i nawet nie zauważyłyśmy jak przegadałyśmy trzy godziny! ::) O koncertach, o życiu, o trudnym życiu w fandomie NW i innych takich ::D 14 Share this post Link to post Share on other sites
Ada28 368 Posted September 16, 2016 Super było, dziękuję Sami za spotkanie i pogaduchy :) Rzeczywiście straciłyśmy poczucie czasu, ale kto o nim myśli, gdy rozmowa toczy się w przyjaznej atmosferze, przy pięknej, słonecznej pogodzie, w piątkowe popołudnie? :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 16, 2016 Jakie piękne i uśmiechnięte dziewczyny ♥ Widać, że się dobrze bawiłyście :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 17, 2016 Super! Uśmiechnięte i zadowolone- świetne fotki:) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted September 26, 2016 Dawno nie dawałam upustu własnej próżności i nie publikowałam tu swojej szacownej osoby uwiecznionej na fotografiach. Kupiłam sobie płaszcz i szalik... teraz mogę bezpiecznie wegetować w słońcu, oczekując nowego sezonu "Sherlocka". :D 12 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted September 27, 2016 Płaszcz i szal cudowne :)! I modelka niezwykle urodziwa! Jesteś bardzo fotogeniczna, wyglądasz stylowo, piękne włosy, nogi.. Ideał :-D! Michał powinien na rękach nosić ;)! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted September 27, 2016 Płaszcz i szalik super ^^ I buty mi się podobają :D Bardzo ładne zdjęcia, masz ciekawy kolor włosów, takie jasne ^^ (w porównaniu do moich :P). Śliczne fotki ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 5, 2016 Pozdrawiamy z Lublina:) 11 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted October 5, 2016 Dziękuję za cudowne spotkanie, pyszną kawę i miłe pogaduchy ♥ Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted October 5, 2016 Wooow :D ! Jakie wspaniałe spotkanie! W doborowym towarzystwie, w pięknym otoczeniu..Dlaczego ja mam tak daleko do Lublina? Już sobie wyobrażam zapach tych kwiatów i aromatycznej kawki! Ślicznie wyglądacie, moje panie :blush: , pozdrawiam serdecznie! 1 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted October 5, 2016 Na szczęście do Beatki daleko nie mam, tylko brak czasu nie pozwala mi jej odwiedzać tak często jakbym chciała. :> Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 6, 2016 To ten... Gdyby ktoś mnie nie śledził na fejsie - ja i mój brat bliźniak ;) (robione ziemniakiem) 11 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted October 7, 2016 Heeej, Ala :D ! Super duet! Ty i Twój kotełek wyglądacie fantastycznie i rzeczywiście podobieństwo jest bezsprzeczne! Wymiziaj swojego pupila ode mnie! Jest bardzo fotogeniczny. Zapozował z taką kocią powagą! Chciałam rzec: foto pod tytułem '"Dama z kotem" ;). Najlepsze! 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 7, 2016 Dziękuję, Aniu! :D Do podobieństwa zewnętrznego może trochę nam brakuje, ale pokrewieństwo charakterów jest bezsprzeczne. Wymiziam koteła, jak tylko mnie zaszczyci swym towarzystwem :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted October 7, 2016 Hahahaha :-D! Miałam na myśli to, że tak bardzo dobraliście się tu "kolorystycznie" ;)! To właśnie kwestia kolorów na tej fotografii. Futerko kotka, Twój sweter i piękny odcień włosów blond (naturalny?), idealnie współgrają ze sobą. I jak jeszcze piszesz, że charaktery macie podobne, to już o nic więcej nie pytam! Share this post Link to post Share on other sites
Cassiopea 80 Posted October 7, 2016 Pierwsza myśl na widok koteła - Garfield! Pasujecie do siebie, może nie zewnętrznie, ale jakoś tak z monitora mi bije ta synchronizacja umysłowa między Wami. Coś o tym wiem - sama wspaniale wspominam dorastanie z psiakiem - pomomimo, że charakter miał wyjątkowo specyficzny, to rozumieliśmy się bez słów :) Kto nie przeżył takiego zwierzęco-ludzkiego międzygatunkowego porozumienia bez słów, ten nie zrozumie - pozdrów brata :) Normalnie nie wrzucam swoich zdjęć w internet, ale tematycznie pasowało mi zdjęcie z moim staruszkiem: Teraz hasa za Tęczowym mostem, a to jedno z ostatnich naszych wspólnych zdjęć - sprzed roku. Kochana mordka :) 9 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 7, 2016 Każdy miłośnik zwierząt kiedyś trafił chyba na takie międzygatunkowe połączenie dusz. Również ja ;) I u Ali i u ciebie, Cass, widać to "połączenie" :) 8 Share this post Link to post Share on other sites