beatag60 2263 Posted February 13, 2016 Zdecydowanie lepiej Seba w krótkich:) tylko wyrzuć tą fajurę;) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted February 13, 2016 tylko wyrzuć tą fajurę;) Oj tam Beti :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 13, 2016 Również uważam, że zdecydowanie lepiej Ci w krótkich Seba ; ) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted February 13, 2016 Hehe, dzięki :) Widzę, że się opłacało :) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted February 18, 2016 Jak już wszyscy wrzucają swoje mordki, to ja również :-D Może być? 10 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 18, 2016 Jasne! Ładna foteczka z zamyśloną buzią:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted February 18, 2016 Jasne! Ładna foteczka z zamyśloną buzią:) Dziękuję, Beatko. Jesteś kochana :-D W rzeczywistości nie jestem zbyt poważna, do zdjęć się tak jedynie ustawiam ;) Za jakiś czas pokażę swoją foteczkę, gdzie się uśmiecham ^^ . Jeszcze raz dzięki ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 19, 2016 Nowy kolor. Już nie jestem blond ♥ Chociaż chciałam całkiem czarny, to ten też daje radę :) Kiedyś Teroz 10 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 19, 2016 Ładnie Ci w obu :) A co to za fala w tle na drugim zdjęciu? Chcę zobaczyć całość! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 19, 2016 Dzięki ^^ A fala to pamiątka po British Museum. http://images.metmuseum.org/CRDImages/as/original/DP130155.jpg https://en.wikipedia.org/wiki/The_Great_Wave_off_Kanagawa 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 19, 2016 Jej, znowu jesteś czarnym Tuomaszem! Jeszcze tylko kapelusza brak :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 19, 2016 Jej, znowu jesteś czarnym Tuomaszem! Jeszcze tylko kapelusza brak :P Dawno się za Tuomasza nie przebierałam, może trzeba znowu zacząć :v 1 Share this post Link to post Share on other sites
moondancer 20 Posted February 19, 2016 A teraz ja:confused: 7 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 19, 2016 Dzięki, Sami, bardzo to ładne! Moondancer, a gdzie uśmiech zgubiłeś? :P Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted February 20, 2016 To jak wrzucacie misiaczki, to ja też wrzucę xD I Saaami, super Ci w tych czarnych, ale w obu wyglądasz bardzo dobrze :D 10 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 20, 2016 I Saaami, super Ci w tych czarnych, ale w obu wyglądasz bardzo dobrze :D Dzięki :) A Tobie mogę powiedzieć, że na wszystkich zdjęciach, które wrzucasz wyglądasz dobrze, bo jesteś niesamowicie fotogeniczny :) Naprawdę. Share this post Link to post Share on other sites
moondancer 20 Posted February 20, 2016 Dzięki, Sami, bardzo to ładne! Moondancer, a gdzie uśmiech zgubiłeś? :P Aaa jakoś tak wyszło ;-> Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted March 2, 2016 Moje zdjęcie, zrobione gdzieś w połowie lutego. ;) 15 Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted March 2, 2016 Jakie długie włosy :) Wyglądasz bardzo mrocznie, więcej uśmiechu i więcej twarzy na następnym zdjęciu, proszę ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 3, 2016 Marja to bardziej zdjęcie Twoich pięknych włosów i Twoje jedno oko, poproszę więcej?:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted March 3, 2016 Jakie długie włosy :) Wyglądasz bardzo mrocznie, więcej uśmiechu i więcej twarzy na następnym zdjęciu, proszę ;) Marja to bardziej zdjęcie Twoich pięknych włosów i Twoje jedno oko, poproszę więcej?:) Dzięki za miłe komentarze. :) Na następnym zdjęciu, które bym tu kiedyś wrzucała, postaram się być uśmiechnięta i mieć widoczną całą twarz. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Blazej 295 Posted March 23, 2016 A mnie to wygląda na świadomą stylizację a'la Sadako Yamamura, choć typowo europejska uroda i Twoje łagodne rysy kłócą się z tym wizerunkiem. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ivaa 31 Posted March 24, 2016 NIE NIE MAM 15 LAT :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Sumek95 30 Posted April 6, 2016 To i ja dodam swoje zdjęcie. ;) Trochę już stare, ale nie zmieniam się za bardzo. :) 11 Share this post Link to post Share on other sites
LucidDreamer 364 Posted April 6, 2016 Moje najnowsze zdjęcia z sesji - charakteryzacja w szkole znajomej oraz sesja z przyjaciółką dla zabicia wolnego czasu ;) 11 Share this post Link to post Share on other sites