Blazej 295 Posted June 25, 2015 A tak się kończy gwiazdorzenie i składanie głupich obietnic. Spytali mnie, czy zagram w przedstawieniu na pikniku przedszkolnym, więc odpowiedziałem że tylko główną rolę (w założeniu warunek zaporowo-zniechęcający). No i, psiakrew, słowo się rzekło... Łeb urwę, jak to wycieknie poza forum!!!! 14 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 25, 2015 Blazej- jesteś gwiazdą! Serio, takie wspomnienia są najwięcej warte:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 25, 2015 Błażej! Twoje zdjęcie sprawiło, że mój dzień rozpoczął się cudownie :D Jesteś wspaniałym Czerwonym Kapturkiem!!! :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 25, 2015 Błażej, leżę i nie wstaję ♥ Nie ma to jak honorowy człowiek, który obietnic dotrzymuje. I potem za to obrywa xD 5 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 25, 2015 Błażej, to zdjęcie jest genialne! :D Koniecznie musisz jechać w tym stroju na zlot fanów fantastyki! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 25, 2015 Heeej, ale żeby tak od razu łeb urywać? Przecież jesteś piękny, aż się prosisz, żeby to zdjęcie wysłać dalej! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 4, 2015 Ja z Evi na Wadowickim rynku 11 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 4, 2015 Pięknie! Udanego weekendu, bawcie się dobrze:)Miło Was widzieć ! Pozdrawiam serdecznie:) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 4, 2015 Rajciu jaka słit focia :) Piękne zdjęcie :) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted July 8, 2015 Sezon rowerowy rozpoczęty!! Po wielu namysłach wstawiam jedno z aktualniejszych zdjęć. Próbowałem być poważny, jednak w moim przypadku jest to wręcz niemożliwe. W rezultacie wyglądam jakbym miał zatwardzenie :D 10 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 8, 2015 Cóż za obrazowe porównanie. Ale zdjęcie się nie wyświetla, przynajmniej u mnie. : Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 10, 2015 Próbowałem być poważny, jednak w moim przypadku jest to wręcz niemożliwe. W rezultacie wyglądam jakbym miał zatwardzenie :D Nie ma to jak dystans do siebie :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 10, 2015 Tak, to jest ze zdjęciami, poćwicz przed lustrem :) Więcej luzu i będzie git :) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 11, 2015 Aloha;) Taste the wine! Coffee time:) Pieczemy! Campfire... Blondynki wieczorową porą;) 13 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 11, 2015 Najcudowniejsze jest takie luźne selfie, znaczy się jak się dzieje wsio pod skrzydełkiem Evi- silna babka daje radę:) Dave, pakuj póki co na ognicho do Ani- dystans opanowny:) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 11, 2015 Evi, masz świetną koszulkę :happy: 3 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 13, 2015 Nasz codzienny, poranny rytuał.. Nad zalewem! Ocean Soul;) Shudderrrrrrrr:)! 12 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 13, 2015 "'Shudder Before the Beautiful' Team" :D Z wczorajszego spaceru po polnych drogach. :) 13 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted July 13, 2015 Zdjęcie ma klimat - fajnie wyszłaś :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 13, 2015 Aniu super foty ,widzę że tak samo jak ja mile i wesoło spędziłaś czas z Evi ,taka prawda że z Evi czas spędzić to czysta przyjemność ,Evi genialną masz koszulkę ,tą z napisem Cool Story Bro ,w kapeluszu też ci do twarzy ,Tai fajna nastrojowa fota ,fajnie wyglądasz 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 13, 2015 Tai, masz przecudowne włosy! Wogóle śliczna jesteś! Taka słowiańska uroda, ale bardzo eteryczna i delikatna. Na tym zdjęciu wyglądasz jak modelka podczas sesji! Świetna fotka:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 13, 2015 Zdjęcie ma klimat - fajnie wyszłaś :) A dziękuję - takie tam stepy i pola nieodległego miasteczka. Tai fajna nastrojowa fota ,fajnie wyglądasz Ponawiam podziękowanie. Tai, masz przecudowne włosy! Wogóle śliczna jesteś! Taka słowiańska uroda, ale bardzo eteryczna i delikatna. Na tym zdjęciu wyglądasz jak modelka podczas sesji! Świetna fotka:) Dziękuję, Aniu. Aż się poczułam ładniejsza od razu. :blush: Iście słowiańska nimfa... :happy: Wszystkie zasługi za wygląd zdjęcia (pomijając poprawienie kontrastu) lecą do Izzy'ego. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Blazej 295 Posted July 17, 2015 Tai, a czemu nie widzę Twojego zdjęcia tylko jakieś ciągi liczbowo-literowe? Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 18, 2015 Tai, a czemu nie widzę Twojego zdjęcia tylko jakieś ciągi liczbowo-literowe? O, zagadka. Ostatnio też ktoś pisał, że nie widać. To może być albo błąd wynikający z pochodzenia linku (z FB), albo Bóg wie co? Żaden ze mnie informatyk. Wkleję link ponownie w powyższym poście i może zadziała, a jeżeli nie, to prawdopodobnie... nie zadziała (powiedziała mądrze). :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 18, 2015 Wszystkie linki z Facebooka wygasają albo w ogóle się nie pojawiają. Pewnie zabezpieczają swoje serwery... Wyobraźcie sobie te wszystkie strony, na których wczytują się fotki z serwerów fejsa. Istny morderca transferu :) Share this post Link to post Share on other sites