Rose 12 Posted August 25, 2014 Nie jest zle... Jest tragicznie.. Jak będe miała chwilkę to poszukam :)) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 25, 2014 Rose, tutaj liczy się to, co reprezentujesz sobą a nie jak wyglądasz na obrazku. :) Także bez obaw. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 25, 2014 Ja się zawsze śmieje że te potworki na zewnątrz, są kochane w środku. Tak próba pocieszania samej siebie. Share this post Link to post Share on other sites
Rose 12 Posted August 25, 2014 No doobra. Zaczynacie mnie przekonywać. :)) Także moge obiecać, że w najbliższym czasie się pokaże, tylko znajde coś odpowiedniego :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 25, 2014 Rose, ja jestem nieurodziwy, ale i tak dodaje tu swoje zdjęcia. :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 25, 2014 Ja też pięknością nie ociekam, a dodałam tu już 2 zdjęcia. Co jak na mnie jest sukcesem. :) Share this post Link to post Share on other sites
Rose 12 Posted August 25, 2014 Nieprawda :)) jest dobrze :)) Dobra.. Koniec uzalania się nad sobą xDD Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted August 26, 2014 to nie budowa, tu są porządni ludzie :) nie ma się czego obawiać to ja pierwszy na przełamanie stresu, zdjęcie zrobione jakieś 2 lata temu, miałem w miarę krótkie włosy :P 14 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 29, 2014 Dawno się tu nie udzielała. Więc czas na powrót oto Kuolema wyglądająca gorzej niż zwykle. :) Jednak nadal mająca gdzieś swoją brzydotę przybyłam pochwalić się nowymi okularami. :P [attachment=303] 7 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted August 29, 2014 Bardzo ładne, nie tylko okulary ;) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 29, 2014 @Cameloth, masz mojego lajka :cool: kojarzysz mi się z wikingiem. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 29, 2014 Wróciłam do Polski, przefarbowałam włosy na czarno, możecie mi mówić wiedźmia. Pozdrawiam :) 9 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 29, 2014 A więc wiedźmo moja, śliczna jesteś. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 29, 2014 Dawno się tu nie udzielała. Więc czas na powrót oto Kuolema wyglądająca gorzej niż zwykle. :) Jednak nadal mająca gdzieś swoją brzydotę przybyłam pochwalić się nowymi okularami. :P To gdzie ta brzydota, co ją masz gdzieś...? Tak przyglądam się temu zdjęciu i jakoś ni cholery nie mogę jej wypatrzyć. Pewnie aparat nie uchwycił tego "gdziesia" :> Serio, ludzie, nie wiem, co rozumiecie przez pojęcie "brzydki", ale mam wrażenie, że dla mnie to słowo znaczy co innego, niż dla niektórych z Was. 3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 30, 2014 Same brzydale na tym forum na dodatek niefotogeniczne brzydale- co to się porobiło na tym świecie?;) Znów przyznam rację Emi, brzydota nie występuje w naszych opcjach:) A! moje hairki zawsze malowane na ciemno- czerń górą! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 30, 2014 Dawno się tu nie udzielała. Więc czas na powrót oto Kuolema wyglądająca gorzej niż zwykle. :) Jednak nadal mająca gdzieś swoją brzydotę przybyłam pochwalić się nowymi okularami. :P To gdzie ta brzydota, co ją masz gdzieś...? Tak przyglądam się temu zdjęciu i jakoś ni cholery nie mogę jej wypatrzyć. Pewnie aparat nie uchwycił tego "gdziesia" :> Serio, ludzie, nie wiem, co rozumiecie przez pojęcie "brzydki", ale mam wrażenie, że dla mnie to słowo znaczy co innego, niż dla niektórych z Was. Nie no ten "gdzieś" sobie tam jest tylko się trzeba dobrze wpatrzeć. :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 30, 2014 Lucyfetka dlaczego znowu w okularach (ktòre z resztą są świetne)?! Masz bardzo ciekawy typ urody, podoba mi się, taki misio ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 30, 2014 Jak mi jeszcze raz ktoś napisze w tym wątku, że jest brzydki, to z tego laczka dostanie na tyłek: Bez wyjątków! 6 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 30, 2014 Jak mi jeszcze raz ktoś napisze w tym wątku, że jest brzydki, to z tego laczka dostanie na tyłek: Bez wyjątków! A nie lepiej tym? :D Nie no, ja nigdy nie biorę na poważnie, "brzydkich osób". Po prostu się z tego śmieję, sama czasem używam tekstu "nie oślepnij", tylko po to, żeby było troszeczkę śmieszniej. Może to trochę egoistycznie zabrzmi, ale ja nie uważam się za brzydką i nie mówię tak o sobie. Przez to można tylko w kompleksy popaść. Borykam się z trądzikiem od 3 klasy podstawówki, miałam przez to problemy w szkole, a jako dziecko było mi przykro, bo nazywano mnie brzydką. Teraz w ogóle się tym nie przejmuję, trądzik mija i to jest najważniejsze. Kiedy jestem na Facebooku i patrzę na zdj. z opisem "Brzydal wstawia zdjęcie" "Jestem taka brzydka" itd. to mnie krew zalewa. Komentarze lecą "Jesteś śliczna" i inne, tylko rzygać tęczą. Jeśli uważasz się za taką brzydka, to po co wstawiasz tysiące zdj z podpisem brzydka, to się całkowicie mija z celem. Każdy jest piękny na swój sposób :) 7 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 30, 2014 Jak mi jeszcze raz ktoś napisze w tym wątku, że jest brzydki, to z tego laczka dostanie na tyłek: Bez wyjątków! Tata i jego żelazna dyscyplina ♥ Ach, ta władza to się jednak czasem przydaje :D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 30, 2014 Jak mi jeszcze raz ktoś napisze w tym wątku, że jest brzydki, to z tego laczka dostanie na tyłek: Bez wyjątków! No wiesz co, biedne dziecko z kompleksami chcesz bić. :P Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted August 30, 2014 Jak mi jeszcze raz ktoś napisze w tym wątku, że jest brzydki, to z tego laczka dostanie na tyłek: Bez wyjątków! A nie lepiej tym? :D [Zdjęcie klapka] No eeeeej, nosze takie klapki!!! Crocsy rządzą :D Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 31, 2014 Jak mi jeszcze raz ktoś napisze w tym wątku, że jest brzydki, to z tego laczka dostanie na tyłek: Bez wyjątków! A nie lepiej tym? :D [Zdjęcie klapka] No eeeeej, nosze takie klapki!!! Crocsy rządzą :D Też mam crocsy w domu, ale w nich nie chodzę. :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 31, 2014 Nie znacie się, Kuboty najlepsze :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 31, 2014 Koniec offtopa! Wrzucamy tutaj fotki a nie dyskutujemy o laczkach! 1 Share this post Link to post Share on other sites