beatag60 2263 Posted April 29, 2014 Dave, kto powiedział, że zdjęcie ma być "normalne"? Dawaj pierwsze z brzegu (może być to ze smoczkiem, pieluszką);) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 29, 2014 A mój tata jest adm... Królem! Haaa! :happy: Niezła ta korona. Ale można by zmienić ją na diadem, żeby było lepiej widać Trzy Włosy. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 29, 2014 Dave takie zdjęcie jak opisałeś byłoby idealne, dajesz maleńka! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 30, 2014 Adrian do twarzy ci w Koronie Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted May 2, 2014 Oto Ja prawie w całej okazałości :P z koszulką Nightwish :happy: 3 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted May 2, 2014 To dlatego że nie chciałam pokażać twarzy :P Kiedyś to zrobie ale nw kiedy :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 2, 2014 Ale masz lajka za koszulkę świetna jest. :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 2, 2014 Tak bardzo się wybrałem na Plac Wolności w Poznaniu. Miał to być zwykły spacer, skończyło się na zabawie aparatem :D Nie, zdjęcia jeszcze nie dał Scav. Nie przejmuj się :P Nadal nie wydębiłaś od niego foty? :c to przykre... A ja nadal nie wybrałem się do Torunia :c Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 5, 2014 Świeża fota z soboty ,ja z Sebastianem Wątrobą z W-11 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 10, 2014 Moje nowe dwa zdjęcia. :) Specjalnie rozmazane. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted May 15, 2014 Marcin jaka grozna mina, aż strach się bać. ;) Pablito przypominasz mi jednego znajomego Fina i pewnego piosenkarza: To tylko takie tam moje skojarzenia. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 15, 2014 Ano, jest podobieństwo. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted May 27, 2014 @prostreet94 - Gdzie było robione 2 zdjęcie? Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted May 27, 2014 Za domem :D Zdjęcia były zrobione na Babiej Górze. Mam o wiele więcej lepszych zdjęć (z piękniejszymi widokami); ale postanowiłem podzielić się z wami, tylko tymi dwoma. Polecam wszystkim ten szczyt, oraz również każdy inny w Polsce i nie tylko. Góry są po prostu piękne. Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted May 27, 2014 Góry to najlepsze co ma Polska :D Mam mega ochote, żeby w te wakacje jechać w góry Uwielbiam, ale żeby nie offtopować: Fajne foty dajecie xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 27, 2014 prostreet - świetna okolica. Ja najlepiej jednak czuję się nad morzem... Co za ironia, że mieszkam na Podkarpaciu :( Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 28, 2014 Wszyscy mówią o widokach, a ja powiem, że przystojniak z Ciebie : D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 28, 2014 Wszyscy mówią o widokach, a ja powiem, że przystojniak z Ciebie : D Dobrze prawi, polać jej! I w końcu zdjęcia zrobione aparatem ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted May 29, 2014 Nie wierzę, że zrobiłem sobie takie zdjęcie. Instagram zmienia ludzi :v Zmieniłem się trochę od ostatniego czasu ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 29, 2014 Seppo jaki plejboj xD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 29, 2014 hahahaha no nieee nie w takim wspaniałym momencie mojego życia! Chociaż w sumie... za daleko masz, nie chciałoby ci się ♥ Poza tym nic złego przecież nie napisałam. Możesz to traktować jako komplement :P Share this post Link to post Share on other sites