Maggie 338 Posted June 23, 2013 A w temacie włosów i ja dodam swoje zdjęcie z wycieczki jak koleżanka miała zrobić mi warkocza. Uznała, że moje kłaki są bardzo ładne i musi je sfotografować :P. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 23, 2013 Maggie no nie wierze. Dodałaś zdjęcie : o Co prawda tyłem, ale dobry początek xD A włosy wyglądają na zdrowe (mimo jakości zdj.) i przede wszystkim dłuugie ♥ Jednym słowem: oddawaj! :< 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 23, 2013 Maggie no nie wierze. Dodałaś zdjęcie : o Co prawda tyłem, ale dobry początek xD Już wcześniej dodałam przodem, co prawda włosy mi zakrywały twarz i tułów, ale zawsze :P. A włosy wyglądają na zdrowe (mimo jakości zdj.) i przede wszystkim dłuugie ♥ Jednym słowem: oddawaj! :< Niby robione iPhonem, ale jakość jest jaka jest. Nie oddam, sama sobie takie wyprodukuj :-D. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 23, 2013 Gdzie? : oo musiałam przegapić :< Nkestety, ale nie dam już rady :< Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 24, 2013 Maggie, włosy masz przepiękne i tak ich dużo- daj trochę;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 24, 2013 Śliczne kudełki, Maggie :) Masz włosy dokładnie takiej długości, jaką chcę mieć :happy: Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted June 24, 2013 O matko Magi masz wspaniałe włosy :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted July 2, 2013 Maggie - śliczne! zazdroszczę:) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 15, 2013 to ja też się pokażę,a co ! :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 15, 2013 Ahh ten słowiański typ urody ^^ No ślicznaś :< I te włosy ... Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 15, 2013 ojj nieraz na nie narzekam ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 15, 2013 Wiadomo, że jak długie to i kłopotliwe :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 16, 2013 oj tak,ale ile razy już mówiłam ,że je zetnę to odwaga taniała u fryzjera i kończyło się na centymetrze :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 16, 2013 Beata, urocza foteczka, tak i te włosy- śliczne:) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted July 16, 2013 Włosy masz bardzo ładne i nie narzekaj, moje są bardziej hardkorowe :P. Ogólnie jesteś śliczna, Masz szansę zostać miss forum :> (jakby były wybory xD). Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 16, 2013 Świetne włosy :O Też takie chcę xD (chciałem nawet suknię wiktoriańską, więc włosy to jeszcze nic xD) Share this post Link to post Share on other sites
Grafini 22 Posted July 16, 2013 Czuję się przy Was wszystkich taka brzydka, ale jak już wszyscy to i ja coś dodam :D http://oi40.tinypic.com/29atpuq.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 16, 2013 Czuję się przy Was wszystkich taka brzydka, ale jak już wszyscy to i ja coś dodam :D http://oi40.tinypic.com/29atpuq.jpg Haha, głupiaś ^^ Doobre włosy ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 16, 2013 I kolejne włosy, które chcę *.* Czemu moje takie nie chcą być? xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 16, 2013 Szymek chcesz być rudy? ; oo Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 16, 2013 Czujesz się brzydka, a okulary na nosie są;) Przepiękne włosy i boski kolor:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 16, 2013 Szymek chcesz być rudy? ; oo Chodzi mi o długość i prostość tych włosów xD Moje są kręcone ;__; Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 16, 2013 Skojarz, moje nie są ani kręcone, ani proste : o To dopiero przechlapane ; ( Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 16, 2013 Śliczna jesteś :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 16, 2013 Wow darkwondersx ale masz śliczne włosy ,urodę też masz fajną 1 Share this post Link to post Share on other sites