Marja 708 Posted June 8, 2015 Mały Tuomas zrywający kwiaty. :) 8 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 8, 2015 Haha, za każdym razem, kiedy widzę to zdjęcie, przypominają mi się rozważania Tuo o tych niebieskich spodenkach. I te zbliżenia na EoA razem z fragmentem NF: THE SCENT OF A WOMAN WASN'T MINE... I tak w kółko. ♥ Pamiętacie to? xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted June 9, 2015 Tuomas z kaczuszką :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted June 9, 2015 Na fejsie był taki fajny kolaż, może mam go w lajkach. Poszperam, bo to coś ekstra było :D Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 9, 2015 Floor - so fabulous! :happy: 6 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted June 10, 2015 Mały Tuo. :) :D Tuomas postanowił sobie zrobić maseczkę z obiadu. :D 8 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted June 11, 2015 Tarja jako dziecko. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 16, 2015 Piękna Floor z Simone. ♥ 5 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted June 16, 2015 Tuo, klasyczne dziecko. :D I jeszcze ten kot, chyba grumpy :D oj Tuo :D Simone czeko-czeko-lada :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted June 23, 2015 To trzymane na rękach niemowlę to podobno mały Tuoś. :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 3, 2015 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwww ♥ ♥ ♥ 4 Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted July 3, 2015 Z jakiego wydarzenia jest to zdjęcie? Bo wygląda na całą rodzinę Tuomasa i Troya (z partnerką?) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 3, 2015 To z nagrywania Live Lemminkainen!, które tworzą m.in. Tuo, Joasia, Floor, Troy i ta pani w czarnych włosach, Katharina Benkwitz (chyba że coś z nią pomyliłam). :) EDIT: Ta pani to pisarka czy coś w tym stylu jednak. Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 3, 2015 Katharina to artystka, malarka. Tworzy w różnych technikach. Nightwish jest dla niej inspiracją i stworzyła wiele dzieł związanych z zespołem :) http://www.capitana-art-vermilion.com/ 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted July 4, 2015 Tuomas oczywiście już wypilł :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted July 25, 2015 Nie wiem, czy te zdjęcia już były... Ten wątek jest taki duży, że na jeden raz go chyba nie przejrzę. ;) 7 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 26, 2015 Niektóre zdjęcia muszą być dość stare, najpóźniej z czasów zaraz sprzed DPP, bo Tuo potem raczył dorobić się porządnego brzuszka (ciąża spożywcza? :> Piwna?). :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted July 26, 2015 Sami, te zdjęcia są podobno z 2011 roku. A tu trochę zdjęć Tuomasa, kiedy był w Australii. Tuo i ktoś przy samochodzie. :) Podczas rozkładania namiotu. :) Tuo z papierosem. :) Tuoś na drabince. :D :D Tuomas siedziący na łóżku. :) :) :) :) 6 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 26, 2015 Ha! Trafiłam :) A zdjęcia z Australii są super! Co dziwne, nigdy wcześniej ich nie widziałam. 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 4, 2015 Jakie "błogostany"-znaczy pyszne;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted August 4, 2015 Nasz Dream Team ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted August 5, 2015 Marja, skąd je wykopałaś? Chyba jedno mogło być. Bo reszty w ogóle nie kojarzę nawet z podobnymi zdjęciami. Wątpię, że były na forum. Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted August 6, 2015 Ancient, te zdjęcia pochodzą z brazylijskiej strony o Tuomasie. :) https://tuomasbrazilianfans.wordpress.com/ Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted August 7, 2015 Jaki ten Emppu mały :) 3 Share this post Link to post Share on other sites