Invidia 621 Posted August 11, 2013 Ja już nigdzie nie wyjeżdżam. Jedynie rodzice jadą w środę nad morze i mnie zostawiają w domu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 11, 2013 Ja już nigdzie nie wyjeżdżam. Jedynie rodzice jadą w środę nad morze i mnie zostawiają w domu. ja przyjadę, nie będziesz sama :devil::devil: Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 11, 2013 Ja już nigdzie nie wyjeżdżam. Jedynie rodzice jadą w środę nad morze i mnie zostawiają w domu. ja przyjadę, nie będziesz sama :devil::devil: Czyli impreza u Invi? :D Podaj czas i miejsce ;> Wystarczy tylko miejsce xD Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 11, 2013 Ja już nigdzie nie wyjeżdżam. Jedynie rodzice jadą w środę nad morze i mnie zostawiają w domu. ja przyjadę, nie będziesz sama :devil::devil: Czyli impreza u Invi? :D Podaj czas i miejsce ;> Wystarczy tylko miejsce xD dom Invi :D nie wiem gdzie, ale go znajdę :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 11, 2013 Ok, to bierzcie skarpetki na zmiane (albo i nie xD), każdy po litrze, darkwondersx mapa - będziesz nawigować, ja zajmę się strategią. Resztę się później dopowie : D No to jazda! : D Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 11, 2013 po co od razu skarpetki :D i uważaj, bo z moją nawigacją wylądujemy gdzieś w południowej Afryce :c Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 11, 2013 Coś do ubrania wziąć trzeba : D Siet ja mam podobnie. POSZUKIWANY NAWIGATOR. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 11, 2013 Ale fajnie, czekam na Was :happy: Ktoś jeszcze? Po co nawigator, skoro jestem ja :> Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 11, 2013 Ja się wszędzie zgubię xD To gdzie dokładnie? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 11, 2013 jak będę miała czym przyjechać to będę :D a wtedy...:devil: Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 11, 2013 Nie mam pojęcia gdzie to jest : D dark boję się Twoich myśli xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 11, 2013 Stop offtopom. Ja tu jestem. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 11, 2013 Evi wyluzuj trochę : ) Gdzie mamy o tym dyskutować jak nie tutaj? Poza tym fala postów typu 'stop off topom', 'nie zaśmiecajcie tematów' itd. sama w sobie jest off topem i jest coraz częściej 'spotykana' na forum. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted August 11, 2013 Nymph, myślę, że lepiej, gdy Evi zwraca uwagę na to, co jej nie pasuje, niż gdyby miała usuwać posty bez żadnego powiadomienia, na co ma pozwolenie wg regulaminu. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 11, 2013 No tak, ale nie tylko Ona upomina. A wg mnie to mało zmienia. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted August 11, 2013 Byłam u dziadka, co prawda tylko 2 dni, ale to jego wina skoro nie zostałam uprzedzona, że całe kuzynowstwo u niego siedzi. A ja bardzo nie lubię, gdy muszę prosić wujka o zdjęcie telefonu z szafy, bo któryś brat cioteczny postanowił zażartować sobie z mojego wzrostu. Od dwóch tygodni starsza siostra nęka mnie, abym do niej przyjechała, więc niedługo ją odwiedzę. Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted August 11, 2013 Mi się może uda w czwartek jechać nad morze, ale nic pewnego. W sumie mimo mojej niechęci do wody, chciałbym się gdziekolwiek przejechać w wakacje. Dobre więc i to. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted August 19, 2013 Wróciłam. Zewsząd, gdzie mnie nogi (i koła) woziły w tegoroczne wakacje... Ehh... Teraz tylko badania i... Tak czy inaczej: wrzesień. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 19, 2013 MargoQ, coś wywinęła!? Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted August 20, 2013 MargoQ, coś wywinęła!? Nic, dostałam propozycję pracy i robię badania wstępne ;) Tylko, że ja mam problemy z krwią od wielu lat - bardzo niski poziom białych krwinek (tendencja "skacząca" ;)) i boję się, jak tym razem wyjdą i czy dostanę pozwolenie na pracę... Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted August 20, 2013 Świetnie, jeszcze rtg płuc wyszedł mi kijowo :/ Teraz to już tylko pozostaje się zdać na los :'( Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 27, 2013 Jadę sobie na 10 dni :c Bądźcie grzeczni przez ten czas :c ♥ ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 28, 2013 Gdzie jedziesz w takie zimno? xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 28, 2013 Mama jedzie do Hiszpanii, Włoch i jeszcze gdzieś tam i zostaję sama : Share this post Link to post Share on other sites