98wercia 457 Posted January 31, 2015 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 31, 2015 SLAYER K***A !!! [video=youtube]http://youtu.be/1zRPiM3VMZw 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 31, 2015 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=I_DuKw3v8So 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 31, 2015 To nie ma szans wygrać, ale w kategorię wpasowuje mi się idealnie :) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 1, 2015 Hm.. za dużo metalu do wyboru, a teraz właściwie żyję elektroniką, to może tak: [spotify]spotify:track:2iwHotrFBpPvEP4IDP41n1[/spotify] Czyli wkraczamy w szeroko rozumiane rejony dark elektro, czy aggrotechu. Jak się nie spodoba (bo np. za bardzo "techno" :P ), to trudno, ale przynajmniej jakaś muzyczna wycieczka i kolejna ciekawostka zostanie odhaczona. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted February 1, 2015 [video=youtube] Trudno, żebyś nie znał :D Nie jest jakoś bardzo ciężkie, ale ostatnio ciągle tego słucham, wkurzając się nauką. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 1, 2015 [video=vimeo]http://vimeo.com/23732139 Myślę, że ci się nie spodoba, ale zaryzykuję. Wczytaj też się w tekst. :) http://www.tekstowo.pl/piosenka,korn,clown.html 1 Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted February 1, 2015 Agresywny [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CDjOlhqWuy0 Zastanawiałem się nad propozycją "Pantera - Walk", ale to na pewno już nieraz słyszałeś. Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted February 3, 2015 Halo Adrian, mam nadzieję że nie zapomniałeś o tym :P Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 5, 2015 Trochę zaniedbałem wątek, ale wkrótce dowiecie się dlaczego. ;) Padły naprawdę dobre propozycje i na pewno się przydadzą w przyszłości. Muszę jednak kogoś wybrać. Wybór padł na kompletne zaskoczenie, które *uwaga* spodobało mi się! Tak Freyja, o Twojej propozycji mowa. :) Yours turn! Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 6, 2015 Hahaha, naprawdę? Cóż, cieszę się w takim razie, że przypadło do gustu :-D *** ... . . . Aha! Wiem. :ninja: Poproszę o coś z "zajawką naukową" w tekście* XD Albo i cały tekst krążący wokół tej tematyki**. Ewentualnie instrumental, ale taki, gdzie klimat przenosi nas w przestrzeń kosmiczną ^^ Np. * ** Ayreon - The Breakthrough Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 6, 2015 ZMIENIAM! Nie wiem, czy dobrze robię, ale zmieniam. :D [video=youtube] "Dwarf star" to w astronomii gwiazda karzeł. A w tej piosence "mały i sławny przyjaciel" Melory. :) Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted February 6, 2015 Chyba jedyna którą znam: Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 6, 2015 Nie wiem czy trafię w kategorię, ale przypuszczam, że to takie trochę pomieszanie obu [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted February 7, 2015 Z taką kategorią kojarzy mi się jedynie zespół Haggard. [video=youtube] "A jednak się kręci!" 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 11, 2015 Znów tak się zbierałam za odsłuch, że patrzę a tu mija kilka dni i aż głupio tak przeciągać, bo propozycji tym razem padło niewiele. Do rzeczy zatem: Milla - powiem krótko - niepokojąco przyjemny ten krótki utworek :ninja: Naevey - no widzisz - a ja nie znam i całkiem ok mi się słuchało, bo łatwo wpada w ucho ;) Sami - i nawet nieźle to "pomieszanie" wyszło ^^ prostreet94 - hah, no tak Haggard - kiedyś ich trochę słuchałam, potem jakoś mi przeszło, ale dzięki za przypomnienie o tym zespole :) Właściwie wszystkie propozycje są niezłe, ale zdecydowanego faworyta nie mam. Cóż, coś wybrać trzeba, a jak mogłabym nie docenić utworu zaczynającego się słowami: "Remember the good old 1980s? " ;) Sami, czas na Ciebie tym razem. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 12, 2015 Yay! :D Ja, z okazji dzisiaj zakończonych egzaminów ( i zdania wszystkich w pierwszym terminie ;>) mam dzisiaj bardzo dobry humor i w ogóle zabawowy nastrój :) Więc proszę o hymn szczęścia, coś, co kojarzy Wam się z jakimś przyjemnym momentem w życiu. Może to był nawet Narwhals, ważne, żeby było optymistyczne, nie musi być mądre :> Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 12, 2015 [video=youtube] Podśpiewywałam to cały koniec semestru, szczególnie jak się uczyłam logiki. Nauka przyjemna nie była, byłam już w stanie głupawki i to był mój logiczny hymn :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 12, 2015 Podśpiewywałam to cały koniec semestru, My ze współlokatorką też :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 13, 2015 Ratunkuuu, za dużo do wyboru mam :P A można całą playlistę? :ninja: Dobra, łapaj: [spotify]spotify:track:5EG1Jo2724JBRj8XwzibBb[/spotify] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 13, 2015 Mhm... [video=youtube] Ten numer ma w sobie tyle pozytywnej energii, że przy nim to się nie huśtasz, tylko fruwasz :happy: Mój wymyślony klip do niego jest pełen tancerzy z pomalowanymi ciałami, kolorowymi włosami, dziwnymi strojami... Niebieska kobietka z białym afro, gołe dzieciaki pluszczące się w kałuży różnobarwnych farb, deszcz, maski, bajery... Faza, powiadam Wam ♥ Aż za dużo się tam dzieje :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 13, 2015 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites