Evi 1960 Posted June 19, 2014 To ja tak opiszę kogoś, kogo raczej nie darzę sympatią :P Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted June 20, 2014 [video=youtube] Ja tak opiszę pojęcie Gender : Tai przepraszam Cię ;) Zrozumiałem, że mamy opisać jakąkolwiek osobę. Żeby pozostać w klimacie Aerosmith: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 21, 2014 Czas na podsumowanie! :D @Simo: niespecjalnie kocham Lady G., ale przyznam, że ten utwór dobrze nadaje się do opisu osoby. Cóż, myślę, że opisywana przez Ciebie persona, delikatnie rzecz biorąc, nie była słodkim aniołem. ;) @Milla: o, stare czasy! Zapomniałam kompletnie o tej piosence! Tyle pozytywnych emocji! :-D Szczęśliwym człowiekiem musi być ten, kogo opisujesz takim fajnym kawałkiem. @Ares: nie znam za bardzo Slipknota, więc nie wiedziałam czego oczekiwać, ale piosenka nie była zła. Bardzo lubię smętnawe ballady (chyba mam melancholijną duszę), a ta była całkiem niezła. Współczuję Ci z powodu straty. @98wercia: kolejna nieco smutna ballada. Ma nawet ciekawą stylistykę, jak na coś tak prostego i krótkiego. Ciężko na podstawie tegoż utworu określić opisywaną osobę, ale, o ile się nie mylę, nie jest to postać negatywna. @Sami: kojący utwór. Bardzo kojący i harmonijny. Kojarzy mi się z siedzeniem przy oknie w tramwaju po męczącym dniu w pracy jesiennego wieczoru, gdy zapada zmrok i siąpi deszcz, a jedynym kolorowym akcentem są światła miasta i neony widoczne za oknem. Rozmarzyłam się, wiesz? Romantyczna natura wzięła górę. Wnioskuję, że twoja przyjaciółka to wspaniała osoba. @Evi: to specyficzne mieć bliską osobę, której nie darzy się sympatią. Nieco inny był temat, ale może i to była bliska osoba zanim przestałaś ją lubić. Sam tytuł mówi z kim mamy do czynienia. ;) @prostreet94: uwielbiam Aerosmith! :D Uwielbiam ballady i głos Tylera. Genialny kawałek! Osoba, o której mowa, jak mniemam, to taki Twój anioł stróż? ;) Dobra, podsumujmy; najbardziej kuszące pod względem mojego gustu i zgodności z tematem były propozycje Milli, Aresa, Sami i prostreeta94. Ciężki wybór... Loading... Dum-dum-dum! Punkt leci do... MILLI! :happy: Za trafność wyboru i za sentyment do staroci. Dużo pozytywnych uczuć się we mnie obudziło i czuję, że przez jakiś czas będę do utworu wracać. Sølvi - 21 Evi - 21 Freyja - 21 Sami - 14 Simo - 13 Nymphetamine - 9 Jillian - 8 Ares - 8 Maggie- 8 Maciek - 7 Milla - 7 BlackSymphonia - 6 Izzy - 5 Nightfall - 5 Dark - 4 prostreet94 - 4 Dave_MaxXx - 3 Annaif - 3 NightwishAnka - 3 Mike - 2 Taiteilija - 2 Pablito - 1 Ivan - 1 PaulaEija - 1 Scavenger -1 98wercia - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 21, 2014 Danke, Taiteilijo ;) Co by tu... Dobra, mam. Dajcie mi muzyczne Coś Słodkiego. Ale nie wywołującego mdłości i brokatowo-różowo-tęczowe wymioty. Proszę o piosenkę, od której człowiek robi "awwww", a na twarz wpełza mu błogi, bezmyślny wyraz twarzy. O, taki: Jestem ciekawa, co wymyślicie. Zaskoczcie mnie! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 21, 2014 [video=youtube] Pomyślałam od razu o tym. :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 21, 2014 Tylko Milla mogła wpaść na taką kategorię xd Taka tam balladka: (zmieniłam linka, bo w teledysku jakaś okrojona wersja) pełen awww od 1:37 :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 21, 2014 Tylko Milla mogła wpaść na taką kategorię xd Taka tam balladka: https://www.youtube.com/watch?v=qCLpSj_CVYs Jeszcze się zdziwisz :3 Biorę sobie za zadanie wymyślić coś lepszego xD Przepraszam za offtop Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 21, 2014 [video=youtube] Piosenka zaczyna się od 0:55. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 21, 2014 Piotr Rogucki - Mała :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 21, 2014 [video=youtube] ;3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 22, 2014 Miałam wrzucić coś innego, ale nie mogłam się powstrzymać (huehuehue): [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 24, 2014 [video=youtube] aww.. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 25, 2014 Millo, zapomniałaś o tym wątku. :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 25, 2014 Nie zapomniałam. Po prostu... Tak wyszło, no :D Przepraszam za zwłokę. Po dłuższym zastanowieniu (albowiem podoba mi się większość Waszych propozycji, więc mam trochę trudny wybór) przyznaję punkt Ance i jej Alexandrowi. Przesympatyczny utworek :) Muszę koniecznie obejrzeć ten film... *.* I moja koleżanka miała rację, Czkawka faktycznie wypiękniał! Szymek, jak Ci się uda, to wtedy ja wymyślę coś jeszcze lepszego niż Twoje coś lepszego! Don't underestimate the power of my creativity! :happy: Night, ten teledysk mnie zabił. Junikorn! :happy: Sølvi - 21 Evi - 21 Freyja - 21 Sami - 14 Simo - 13 Nymphetamine - 9 Jillian - 8 Ares - 8 Maggie- 8 Maciek - 7 Milla - 7 BlackSymphonia - 6 Izzy - 5 Nightfall - 5 Dark - 4 prostreet94 - 4 Dave_MaxXx - 3 Annaif - 3 NightwishAnka - 4 Mike - 2 Taiteilija - 2 Pablito - 1 Ivan - 1 PaulaEija - 1 Scavenger -1 98wercia - 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 26, 2014 Jeżu nie spodziewałam się tak spontanicznie dałam Alexandra :P .Muszę coś wymyślić ...hm... Poproszę coś : 1. gatunku gothic metal , symfonicznego metalu albo dark wave 2. z fajną gitarą 3. angielski może być , ale wolałabym nie i może to być utwór instrumentalny Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 26, 2014 Instrumental może nie gothic, czy symphonic, ale jest świetna gitara. :) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KV96PHUrkd8 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted June 27, 2014 Uparłam się na dark wave i powstał problem z gitarą :P Ech gdyby warunkiem były smyczki/klawisze... No nic, jest jak jest, jakaś minimalna wstawka się znalazła i w tle coś tam brzdąka - no ale tu o klimat chodzi, a nie jakieś wywijasy solówkowe. Niestety już nie dałam rady z językiem innym niż angielski. Ok, kończę ten wywód życząc przyjemnego odsłuchu ;) Diorama - I Wait for You 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted June 28, 2014 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qJlenXiPvwg&feature=kp Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 30, 2014 Bez zbędnego przeciągania wygrywa Freyja , bardzo spodobała mi się twoja propozycja ( z początku skojarzyło mi z Diary of Dreams :P ). Inne propozycja też były fajne , tylko szkoda , że było ich tak mało . Freyja - 22 Sølvi - 21 Evi - 21 Sami - 14 Simo - 13 Nymphetamine - 9 Jillian - 8 Ares - 8 Maggie- 8 Maciek - 7 Milla - 7 BlackSymphonia - 6 Izzy - 5 Nightfall - 5 Dark - 4 prostreet94 - 4 NightwishAnka - 4 Dave_MaxXx - 3 Annaif - 3 Mike - 2 Taiteilija - 2 Pablito - 1 Ivan - 1 PaulaEija - 1 Scavenger -1 98wercia - 1 Share this post Link to post Share on other sites