Nightfall 809 Posted June 14, 2014 [video=youtube] Ups! W takim razie się poprawiam: [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 14, 2014 Night, to miały być skrzypce, nie wiolonczela :) Share this post Link to post Share on other sites
Duduś 49 Posted June 14, 2014 [[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Wsogwx_84d0&feature=kp Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 17, 2014 Szybkie podsumowanie - wygrywa Sami :D Sølvi - 21 Evi - 21 Freyja - 21 Sami - 14 Simo - 13 Nymphetamine - 9 Jillian - 8 Ares - 8 Maggie- 8 Maciek - 7 BlackSymphonia - 6 Milla - 6 Izzy - 5 Nightfall - 5 Dark - 4 prostreet94 - 4 Dave_MaxXx - 3 Annaif - 3 NightwishAnka - 3 Mike - 2 Pablito - 1 Ivan - 1 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Taiteilija - 1 98wercia - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 17, 2014 Dam ciekawostkę, jeśli chodzi o propozycję Nightfall . Tą melodie skomponował i zagrał Jonathan Davis z KoRna jak resztę piosenek z Królowej Potępionych napisał i skomponował i jak były sceny w filmie, że niby Lestat śpiewa, a tak na prawdę słyszymy Jonathana. :) Wybaczcie za offtop. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 17, 2014 Wow! Dzięki :) Skomentuję moją wygraną w ten sposób: Wyzwanie ode mnie: Opisać piosenką swoje miejsce zamieszkania. Na przykład ja opisałabym moje: Uruchomcie kreatywność :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 17, 2014 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6dp8yE262LY Tak, mieszkam w wariatkowie :happy: Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted June 17, 2014 [video=youtube] :undecided: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 17, 2014 - nie aktualne miejsce zamieszkania, ale niedługo wracam i mam nadzieję zostać xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Duduś 49 Posted June 17, 2014 Miejsce w którym aktualnie mieszkam: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted June 17, 2014 Może nie opis miejsca mojego zamieszkania, ale opis Krakowa ;) Megalopolis :) [video=youtube] YEAA! \m/ Zmieniam, zmieniam!!! Opis mojej miejscowości: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 18, 2014 Tak dużo osób z Krk, a na zlot to nie chcieliście przyjść ;p [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 18, 2014 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vaciYCuZpzQ :happy: Pierwsza moja myśl! Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 18, 2014 Fajne propozycje, wszystkie :) Taitei, następnym razem dwa razy się zastanowię zanim pojadę do Malborka... Milla zniszczyła system, wszystkie Krakowskie propozycje bardzo mocne, patriotyczny Ciechowski... Ciężka sprawa, powiem Wam, ciężka. Nikt nie wpadł na . Dobra, bez takich. Czas wybrać. Punkt leci do Taitei :) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 19, 2014 O! Jak fajnie! W końcu coś zwojowałam. :D Dzięki wielkie, Sami, zapraszam serdecznie do Malborka pełnego małp, dresów i innego dziadostwa... ale przynajmniej mamy ładny zamek. :P Kategoria Sami bardzo mi się podobała; opisywanie czegoś za pomocą piosenki, zatem zainspiruję się nią, prosząc was o to, byście za pomocą utworu opisali bliską wam osobę! Nie ważne: siostrę, babcię, dziewczynę, czy przyjaciela! Go on! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 19, 2014 [video=youtube] Tak bardzo nieszczęśliwa miłość :v Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 19, 2014 Moja ex... [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7EKQBvLFnOs Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 19, 2014 Are you there? is it wonderful to know. all the ghosts... freak my selfish out my mind is happy need to learn to let it go I know you'd do no harm to me Najlepsza przyjaciółka ;) Ona prawdopodobnie wybrałaby ten sam utwór, żeby opisać mnie :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites