Adrian 3317 Posted March 30, 2013 /.../ przy dodawanych do postów obrazkach wyświetla mi się komunikat "Zbyt duży obrazek. Kliknij by zobaczyć pełen rozmiar." klikam - i jest ok ;) To akurat normalne, zbyt duże obrazki są dopasowywane do wymiarów forum. ;) Pomyślę co z tym fantem, naprawdę dziwna sytuacja... Ktoś jeszcze używa chrome i może potwierdzić błąd? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 30, 2013 powiem jeszcze, że u mnie występuje to na netbooku i kompie stacjonarnym ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 31, 2013 taka jeszcze uwaga... przeglądałam sobie forum. członkowie zespołu. Tarja, klikam w zdjęcie: "No web site is configured at this address." Sami - przenosi mnie na górę strony. nie wiem czy to niedopatrzenie, czy doiero jest to "under construction", ale zgłaszam, żeby było wiadomo ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 31, 2013 To ja mam Google Chrome i wszystko działa jak powinno. Na telefonie trochę gorzej, ale to przez wolniejszy internet. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 31, 2013 Chromek, u mnie też okej. A co się dzieje z mapą? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 31, 2013 problem emotek rozwiązany - AdBlock ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 I Ci działa normalnie teraz ? o.O Ja mam włączonego AdBlocka i jest wszystko ok ... Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 31, 2013 taka jeszcze uwaga... przeglądałam sobie forum. członkowie zespołu. Tarja' date=' klikam w zdjęcie: "No web site is configured at this address." Sami - przenosi mnie na górę strony. nie wiem czy to niedopatrzenie, czy doiero jest to "under construction", ale zgłaszam, żeby było wiadomo ;)[/quote'] Dzięki za czujność. :) Obie strony są "under-construction", zbieramy materiały z archiwalnych stron w necie. Link na zdjęciu Tarji prowadzi do jej strony, tylko tak jakby adres jest zły. Zaraz poprawię. :) A co się dzieje z mapą? Ancient, konkrety, zrzuty ekranu itp. ;) problem emotek rozwiązany - AdBlock ;) Podejrzewałem taką opcję. ;) Tylko dziwne, że akurat przyczepił się emotek... Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale w teorii powinny być blokowane wyłącznie reklamy... Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 31, 2013 Teraz mam spowolniony transfer, ale i tak w porównaniu z resztą forum mapa strasznie wolno się ładuje. Strona jest załadowana nie mal, a mapy jeszcze nie ma. edit. mam jakieś problemy z transferem, chyba już wszystko okej z łączem na forum Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 31, 2013 Pierwsze wczytywanie mapy zawsze będzie długo trwało ponieważ muszą się wczytać wszystkie znaczniki. :) Po tym w pamięci przeglądarki zostaną one zapisane i już będzie mapka śmigała. :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 1, 2013 A ja mam ubuntu i dobrze mi działa. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 6, 2013 Mam pytanie: czy ja mam nie mieć przycisku "Oznacz wszystkie posty jako przeczytane"? 1 Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 6, 2013 Przyłączam się do pytania... Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 7, 2013 jeszcze jedna kwestia... gdy jestem na forum i najeżdżam kursorem na twórczość to rozwija się to ładne menu i jest w nim coś takiego jak "liryki i przekłady" klikam to i strona nie wyświetla treści po prawej stronie. jak z poziomu strony zrobię to samo to jest już "teksty i przekłady" (chyba, w każdym razie inaczej jest to ujęte) i tam już wszystko ładnie działa po kliknięciu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Dokładnie o tym samym co Evi chciałem pisać. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 7, 2013 Mam pytanie: czy ja mam nie mieć przycisku "Oznacz wszystkie posty jako przeczytane"? jeszcze jedna kwestia... gdy jestem na forum i najeżdżam kursorem na twórczość to rozwija się to ładne menu i jest w nim coś takiego jak "liryki i przekłady" klikam to i strona nie wyświetla treści po prawej stronie. jak z poziomu strony zrobię to samo to jest już "teksty i przekłady" (chyba' date=' w każdym razie inaczej jest to ujęte) i tam już wszystko ładnie działa po kliknięciu. [/quote'] Fixed, dzięki za raporty. :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 17, 2013 Nie wiem czy to błąd forum , jakiegoś programu czy po prostu mam jakiś problem na laptopie. W każdym razie wygląda to tak gdy ktoś wrzuci jakiś filmik widzę czarną dziurę i nic.Wam też się tak dzieje? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 17, 2013 U mnie nic takiego nie występuje, ale na jakimkolwiek laptopie/netbooku jestem, nie chce mi wejść druga strona galerii "Śmieszne". Gdy kliknę strzałke "dalej" przenosi mnie na stronę główną DE. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 17, 2013 U mnie na laptopie i komputerze wszystko działam jak należy. Tylko na telefonie czasami widać wielką czarna palmę, ale to chyba kwestia internetu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 17, 2013 U mnie czarna dziura jest tylko przez chwilę. Potem się pojawia filmik, gdy strona się ładuje. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 20, 2013 Nie wiem czy to błąd forum ' date=' jakiegoś programu czy po prostu mam jakiś problem na laptopie. W każdym razie wygląda to tak gdy ktoś wrzuci jakiś filmik widzę czarną dziurę i nic.Wam też się tak dzieje? [/quote'] Zapewne problemem jest przeglądarka (może brak wtyczki?). Działają Ci filmiki na Youtube? U mnie nic takiego nie występuje' date=' ale na jakimkolwiek laptopie/netbooku jestem, nie chce mi wejść druga strona galerii "Śmieszne". Gdy kliknę strzałke "dalej" przenosi mnie na stronę główną DE. [/quote'] Potwierdzam błąd i szukam przyczyny. Dzięki. :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 24, 2013 Na Youtube wszystko działa mi świetnie chociaż ten sam problem pojawia mi się na tekstowo. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 24, 2013 /nie wiem, ja takiego problemu nie mam... Kiedyś sie zdarzało, ale nie na tym forum i działała opcja prawy przycisk myszy - otwórz w nowej karcie. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 24, 2013 NightwishAnka, jaką masz przeglądarkę? Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 25, 2013 NightwishAnka, jaką masz przeglądarkę? Mozilla Firefox Share this post Link to post Share on other sites