Milla 2534 Posted January 5, 2014 Bo były z jednej strony dłuższe XD I krzywe takie. Że jeden włos dłuższy, drugi krótszy... Ale ja myślałam, że to będzie centymetr, dwa... Chociaż teraz jak na nie patrzę w lustrze, to chyba nie ma takiej wielkiej różnicy. Ale nie mogę się przyzwyczaić, że są takie równe :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 5, 2014 Tak czytam, że glany na 2-3 lata... Moje teraz "chodzą" już 9 zimę ^^ A co do obcierania - pięty można rozbić młotkiem + spirytus. Moje są już tak rozchodzone, że nie wiem jak bym miała się przyzwyczaić do nowych :P No i wypastowane są jak nowe :D Nie wiem też jak można je nosić przez cały rok :P Hail dla mojej polonistki z LO - ona to potrafiła. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 5, 2014 Tak czytam, że glany na 2-3 lata... Moje teraz "chodzą" już 9 zimę ^^ A co do obcierania - pięty można rozbić młotkiem + spirytus. Moje są już tak rozchodzone, że nie wiem jak bym miała się przyzwyczaić do nowych :P No i wypastowane są jak nowe :D Nie wiem też jak można je nosić przez cały rok :P Hail dla mojej polonistki z LO - ona to potrafiła. 9 lat? Żadnych butów nie miałam tak długo, podziwiam. Ja strasznie szybko ścieram podeszwy... pierwsze glany po dwóch latach miały dziury prawie na wylot xDD zawsze na piętach po wewnętrznej stronie :P Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 5, 2014 A podeszwy pogrubiane, jakby podwójne? W każdym razie to je jeszczcze ratuje :P No i wkładki ocieplające XD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 5, 2014 Tak czytam, że glany na 2-3 lata... Moje teraz "chodzą" już 9 zimę ^^ A co do obcierania - pięty można rozbić młotkiem + spirytus. Moje są już tak rozchodzone, że nie wiem jak bym miała się przyzwyczaić do nowych :P No i wypastowane są jak nowe :D Nie wiem też jak można je nosić przez cały rok :P Hail dla mojej polonistki z LO - ona to potrafiła. Rany, 9 lat... 9 lat temu to moje butki były maleńkie :D Moja polonistka też kiedyś wiecznie nosiła glany. Czy to ulubione obuwie polonistek? o.o Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 5, 2014 Tak, grube podeszwy. Ale u mnie to norma, wszystkie buty wyrzucam z powodu "schodzonych" podeszw (nie wiem dlaczego chrome mi to podkreśla... takie słowo istnieje, prawda?) :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 6, 2014 W moich też podeszwa się ściera na pięcie : Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted January 6, 2014 Spałabym z tą koszulką. Położyłabym ją na poduszkę obok i udawala, że spię z Jonem XDDDDDDDD edit z 9.I.2014 xD [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ghkr2gT2SBc CHCE SUKNIĘ STANY!!! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted January 15, 2014 http://galeria.sklep.pl/strach-na-wroble-zawieszka.html Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 15, 2014 Tylko dlaczego takie drogie?? A tak mi się podoba... Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted January 16, 2014 Mam od nich piórko i bardzo polecam mają piękną biżuterię. Niestety drogą, ale w końcu posłuży latami :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted January 17, 2014 Dziewczyny co powiecie na takie szpile ,jak dla mnie bomba 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 17, 2014 Ja i tak wolę glanki :> Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 17, 2014 Jak to??? Nie ma szpilek z Nightwish ?! :P Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted January 17, 2014 @upPrzecież są, tuż nad Lacrimosią :P Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 17, 2014 Jestem ślepa :dodgy: Ładne Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 18, 2014 Nie mogę nosić szpilek. ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted January 20, 2014 W piątek moje ucho będzie katowane, by te cuda na nim się pojawiły *.* Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted January 20, 2014 E tam katowane, to nie boli xD. Kłujesz w chrząstce ucha? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted January 20, 2014 Taaak :P Podobno około 2 tygodni boli xD Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted January 20, 2014 Nie mogę nosić szpilek. ;_; Czemu mamo? Taaak :P Podobno około 2 tygodni boli xD Dużo zależy od Twojego nastawienia i od umiejętności osoby, która przekłuwa, ale na stronie tego ucha, to sobie w najbliższym czasie nie pośpisz....xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 20, 2014 Oj, na chrząstce to bolaaaało... Fakt, że było to w moim przypadku robiona byle jak, przez kogoś, kto nigdy wcześniej tego nie robił, ale zanim się całkiem zagoiło to prawie miesiąc minął. A bolało chyba około 2 tygodni. Czekam na zdjęcia jak już będzie "po wszystkim" :P Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 20, 2014 Nie mogę nosić szpilek. ;_; Czemu mamo? Bo mam skręcone obie kostki, które na zmianę bolą (czasem nawet naraz) i w zwykłych butach umieram, a w szpilkach to dopiero. -.- A rezonans mam dopiero pod koniec marca, więc... Zanim to zdiagnozują dokładnie, zanim zaczną leczyć... Z pół roku jeszcze szpilek nie ponoszę. ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 20, 2014 Co co Ty robiłaś? xD Share this post Link to post Share on other sites