Sami 3171 Posted August 9, 2014 Niee, randomowa postać z internetu. Wg mnie w ogóle niepodobna do Annie... Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 9, 2014 Nie wiem czemu, ale od razu pomyślałem o niej. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 9, 2014 Machnęłam takie w 15 minut :) Cooo? Ja takiego bym nie machnęła w cały dzień, a ty w piętnaście minut... Jej. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 20, 2014 Sami znowu rysuje. Jestem zadowolona z tego portretu, bo przynajmniej raz rysowana osoba nie ma miny jak wiadomo co robiący kot na pustyni. :> 5 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 20, 2014 Sami zabiłaś mnie tymi "pięciominutówkami":) Piękne, podziwiam- ja nie umiem narysować karykatury kota:( Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 20, 2014 Poprzednie powstało w jakieś 15 minut, ale Simone powstawała z przerwami cały dzień. Może łącznie zajęło mi to jakieś 1,5h ;) Nie jestem aż takim sprinterem ^^ Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted August 20, 2014 Masz talent - wybierasz się może do szkoły plastycznej? Z tych dwóch rysunków bardziej podoba mi się ten ostatni. Jest bardziej wyrazisty, "ostrzej" narysowany i przez to sprawia lepsze wrażenie; jest jakby żywszy. Szkoda, że nie narysowałaś całej postaci. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 20, 2014 Do szkoły plastycznej nie... Idę na genetykę, czyli w zupełnie odwrotnym kierunku :) I dzięki ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 22, 2014 Wczoraj przy filmie machnęłam panią Turunen, a dzisiaj tylko upaprałam się węglem po łokcie, próbując kolorować jej włosy. Węgiel i ja nie zostaniemy chyba przyjaciółmi 3 8 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 22, 2014 Świetne! Coś jednak jest w tych oczach. ;) I albo chciałaś Tarję odmłodzić (tak to WM najpóźniej), albo przesadziłaś nieco z wielkością policzka. (Tak moim zdaniem). :> Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 23, 2014 Może trochę przesadziłam, skoro wygląda ci tu na Wishmastera max, a to było zdjęcie z promo Colours in the dark... I to prawda, Tarji, żeby była Tarją, wystarczy narysować same oczy : ) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 24, 2014 To. Znowu. Ja. Tym razem pod nóż poszła Aneta. :) 6 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted August 24, 2014 Anette jak żywa. Nawet detale ładnie wykończone np. ten sweterek - koronkowa robota. Tylko wydaje mi się, że prawe ramię jest trochę za wąskie, ale może to tylko złudzenie. Myślałaś o tym, żeby wysłać ten rysunek Anette - podejrzewam, że ucieszyłaby się. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 24, 2014 Mogłabym jej wysłać, ciekawe co powie :) Ciekawe czy pamięta ten sweter, bo zdjęcie wygrzebałam w internecie i jest dość stare. A ramię... tak było na zdjęciu. Tylko tam było o wiele jaśniejsze, może dlatego nie rzucało się tak w oczy... Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 24, 2014 Ojej, jaki słodziak! ♥ Spodoba jej się (bo jej by się podobało nawet wtedy, jakby było brzydkie, to Nette xD). :) Troszkę za szeroki nos? A może mi się wydaje, że niby chcę coś znaleźć na siłę. ;) Możesz mi to dać. Np. jutro. Będę w Opolu akurat. xD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 24, 2014 Możesz mi to dać. Np. jutro. Będę w Opolu akurat. xD Hahaha, nope. Targuję się z Anetą, żeby to wymienić na jej zdjęcie z autografem :> Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 24, 2014 Targujesz się? Tzn. już Ci odpisała? xD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 24, 2014 Haha, nie. Jeszcze. Ale to Aneta, ona odpisze xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 29, 2014 Ja i tusz raczej się nie polubimy. 9 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 30, 2014 Ja i tusz raczej się nie polubimy. Czemu? Nie jest wcale tak źle. ;) Jedyne do czego mogę się przyczepić to do waloru w kompozycji. Obraz wydaje się być płaski, ponieważ ławka oraz główny i dalszy plan zamku mają praktycznie to samo natężenie światła. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 4, 2014 Jedyne do czego mogę się przyczepić to do waloru w kompozycji. Obraz wydaje się być płaski, ponieważ ławka oraz główny i dalszy plan zamku mają praktycznie to samo natężenie światła. No i wiesz, że trafiłeś w dziesiątkę? Teraz maluję Londyn mamie do powieszenia na ścianę i powiem ci, że faktycznie, jak się bardziej dopracuje pierwszy plan i rozmyje plany dalsze, to wygląda lepiej... :) Ale to jeszcze nie skończone. Jak skończę, to wrzucę. A w tak zwanym 'międzyczasie' popełniłam sobie piżamę na studia. Mam jeszcze dwa białe longsleeve'y do zamazania, mam już nawet pomysły na oba :> A tu moje dzieło. Chowam, bo nie każdy może chcieć mieć wielki obraz mnie w piżamie na samym środku wątku forum... xD 8 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 7, 2014 Co tam miałaś na półce? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 7, 2014 A widzisz, Szołtajm się tam zabłąkało :D Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 7, 2014 Co do piżamy, zrobiłabyś na zamówienie? :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 7, 2014 Jaka śliczna pidżama. :) O jak byś robiła na zamówienie, to ja bym się też chętnie zaopatrzyła. :P Share this post Link to post Share on other sites