Sami 3171 Posted November 18, 2013 Trzeba było zainwestować, to byś była słodka i rozkoszna. ;) A bez tego nie jestem?? :> Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 18, 2013 Ej, przyjdź w tym do szkoły. xD Śliczna ta sukienka. Jak będę kiedyś szczupła, to każę Ci uszyć mi taką samą. ;) To ja też chcę, Biały Jeżu Sami! Tylko też muszę najpierw zeszczupleć... Paula, chodź się razem pogimnastykujemy xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 18, 2013 Ej, przyjdź w tym do szkoły. xD Śliczna ta sukienka. Jak będę kiedyś szczupła, to każę Ci uszyć mi taką samą. ;) To ja też chcę, Biały Jeżu Sami! Tylko też muszę najpierw zeszczupleć... Paula, chodź się razem pogimnastykujemy xD Przyłączam się do ćwiczeń, a później do zamówienia! : D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 19, 2013 Yyy, nie, nie jesteś. ;P Tak, ćwiczmy razem. Jak Nettan i Johan. xD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 19, 2013 Yyy, nie, nie jesteś. ;P I ktoś tu mówi, że to ja jestem niemiła... Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 19, 2013 JA. Ej, offtopujesz. Musisz dodać jakieś dzieło. Na przykład TUOMASA, KTÓREGO MIAŁAŚ MI NARYSOWAĆ/NAMALOWAĆ. :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 19, 2013 No dobra, to wrzucę dzisiejszą Simone, którą narysowałam na polskim. Zdjęcie jest robione pod dziwnym katem, więc jest trochę... dziwna. Ale tak naprawdę to jest całkiem normalna ;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 19, 2013 Ładna. ALE GDZIE TUOMAS? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 19, 2013 Tuo jeszcze nie ma. Ale pewnie będzie niedługo, bo mnie wzięło na rysowanie ostatnio :) Takie o machnęłam przed chwilą. Nadałoby się na tatuaż? 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 19, 2013 TO UNLOCK THE CHEST OF REMEDY. Sami. Tekst. :P (http://nightwish.com/en/releases/lyrics?a=6&s=11) A tak poza tym to tak. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 19, 2013 Wybacz, ale raczysz się czepiać :) Zawsze śpiewałam 'open' i chyba już mi tak zostanie (mózgu, co z tobą?). Więc przyjąwszy do wiadomości, że tam jest 'unlock', to i tak pewnie zawsze będę tam widziała 'open'. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 19, 2013 To tak jak Twoje jęczenie o "swam" u Floor, dokładnie to samo bycie pilkunnussią. ;P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 19, 2013 Co do Simone, to odrazu poznałam, że to Ona po tej pozie i włosach! Twarz trochę nie podobna. A drugi rysunek świetny! ^^ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 20, 2013 Dostałam Tłoooosia! Prawda, że śliczny? ;) ♥ ♥ ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 20, 2013 Fajny Tuo : > Też może kiedyś spróbuję narysować kogoś z NW ;3 A i bardzo fajny jest ten papier, na którym rysowałaś : D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 20, 2013 W realu ładniejszy. I mój. ♥ Dostałam Tłoosia! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 11, 2014 Kolejny członek NW dostał siew moje ręce. Tym razem Nette, całkiem łatwo poszło. Rysuję, bo jutro matura z biologii. Nie ma już nadziei, jutro będzie rzeźnia. A teraz tylko modlić się i marnować czas na buszowanie w internetach... No, także... hep hep hep : ) 10 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted May 12, 2014 Jaka śliczna! ♥ (Mój Tuo ładniejszy:)). Jej lewy a mój prawy warkoczyk tylko trochę niewarkoczowaty. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 18, 2014 Na początku miała być Bjork, ale Sami nie umie namalować nikogo, kto wygląda jak ten, którego chciała namalować. Więc wyszło takie o cuś :) Będzie następne podejście, może kiedyś. 6 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted May 18, 2014 Ja od razu jak zobaczyłam to zdjęcie (bez czytania opisu) to myślałam że to bjork :-D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 20, 2014 Dzięki, Wera :) Kolejna akwarela, zdjęcie oczywiście zjadło głebię koloru (czerni? :)), ale nie posiadam programu, żeby to naprawić. Działanie na jałowym kompie rządzi... :) Rysunek przedstawiający Wolanda, inspirowany cytatem z samego początku Mistrza i Małgorzaty, który pochodzi właściwie z Fausta Goethego. Więc kimże w końcu jesteś? – Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro. Zbliżenie na Wolanda: 8 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 20, 2014 Świetne akwarelki. :) Kolejne prace coraz lepsze, zwłaszcza ostatnia - tło fakturą przypomina grotę. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 20, 2014 Dzięki, kapitanie :) Tu właściwie nie o same akwarele chodzi, tylko o mojego skilla w rysowaniu podobnych postaci. Kolory są właściwie tylko późniejszą zabawą. Ale Woland w założeniu miał iść na ścianę, więc zajęło mi to dwa wieczory zamiast jednego. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 21, 2014 Lubię takie prace, wyróżniają się na tle innych. Uważam, że taki talent nie powinien się zmarnować zwłaszcza połączony z pasja. Warto zawalczyć o rozwój predyspozycji i może rzeczywiście spróbować do ASP? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 22, 2014 Prace bardzo ładne, ale czy iść na ASP? Imo najlepsi artyści to ci, którzy nie mają wykształcenia w tym kierunku. Bo możesz wtedy rozwijać się tak, jak sama chcesz, a nie jak narzucają inni. Ale to już indywidualny punkt widzenia ;) Btw. Woland świetny ♥ Share this post Link to post Share on other sites