Adrian 3317 Posted November 12, 2012 W tym wątku będę dodawał swoje fanarty i inne prace związane z NW. Na początek: 1. Projekt koszulki dla fanklubu Oceansouls of America (udało mi się wygrać konkurs :)) Przód: Tył: 2. Ilustracja na stronę: Dream Emporium 3. Projekt kartki promującej oficjalne angielskie forum NW (wyróżnienie): 4. Pudełko, zrobiłem je z nudów: Niektórzy myśleli, że to nowe wydanie NW :D 5. Na koniec rysunek: Anioł Smutku znany z okładki Once: 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 12, 2012 Piękne, zdolna bestia z Ciebie, gratuluję:) Share this post Link to post Share on other sites
PrimoVictoria 1 Posted November 12, 2012 Jak by się tak dobrze przyjrzeć, to nie tak źle w sumie... ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 12, 2012 Podoba mi się. Dbaj o talent! ;) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 12, 2012 No, to nieźle!!! Gratulacje! Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 12, 2012 Dziękuję Wam za miłe słowa :) To jest coś, czym chcę się zajmować w przyszłości. Ilustracje, plakaty, projekty koszulek... Długo by wymieniać. :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 13, 2012 Wspaniałe prace!!! Najbardziej podoba mi się koszulka... muszę mieć taką! :D Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted November 13, 2012 Mój głos Ci najbardziej pomógł xD Wdzięczność i pokłon Julianowi :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 14, 2012 Mój głos Ci najbardziej pomógł xD Wdzięczność i pokłon Julianowi :) Jestem w trakcie robienia dla Ciebie pomnika. :D Taimi w koszulce mojego projektu: Nadal czekam na swoją. Dłuuugo idzie z USA :D Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 14, 2012 Szkoda, że zdjęcie średniej jakości, bardziej wyraziste podkreśliłoby efekt :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 14, 2012 Jak dorwę swoją to zrobię Wam sweet fotkę :D Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 14, 2012 Adrianie, czy mógłbyś jakoś skombinować dla mnie koszulkę z Twoim projektem? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 14, 2012 Adrianie' date=' czy mógłbyś jakoś skombinować dla mnie koszulkę z Twoim projektem? [/quote'] Partię koszulek wyprodukował amerykański fanklub NW: Oceansouls of America. Można sobie zamówić tutaj: http://nightwish-osa.ezweb123.com/#/osa-shop/4568296157/Oceansouls-of-America-2012-tour-fan-club-shirt/3380597 20 dolarów to na nasze... ponad 60 zł. Trochę dużo, choć jakby nie patrzeć w Polsce za taki nadruk zapłacilibyśmy pewnie więcej. Ani ja ani OSA nie czerpiemy żadnych zysków z koszulek - wszystko idzie do drukarni. :) Cieszę się, że Ci się podoba mój projekt. :D Na zachętę Emppu, który ogląda koszulkę: Każdy z zespołu, wraz z Troyem, dostał koszulkę. Jestem z tego faktu cholernie dumny! Jedynie Floor nie dostała, bo fani przygotowali rozmiar Anette... 3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 2, 2012 Okej, temat ucichł więc odświeżam :) Dwa obrazy (akryl/pastel) z 2011 roku: "Zakazany Owoc" i mój ulubiony: "Samotna Dusza Oceanu" - inspiracja nie jest chyba tajemnicą :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 2, 2012 Ten owoc to dla mnie zagadka? Napisz o nim? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 2, 2012 "Zakazany Owoc" jest bardzo symbolicznym obrazem. Przedstawia rozkładający się owoc-kobietę. Myślę, że nie ma za dużo co pisać bo nie chcę zepsuć Wam możliwości interpretowania. :) Swoją drogą bardzo interesują mnie Wasze odczucia na temat tych dwóch obrazów. :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted December 2, 2012 Mi się ta kobieta rzuciła w oczy... Dają do myślenia, szczególnie gdy dodałeś o tym... rozkładzie. Ale, jak mawiają mądrzejsi ode mnie: "prawda jest mroo i tajemnicza". Mamy się pobawić w "co autor chciał powiedzieć" i spróbować zinterpretować przekaz, czy wystarczy, jak dostaniemy do myślenia "uwewnętrznionego"? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 2, 2012 Mamy się pobawić w "co autor chciał powiedzieć" i spróbować zinterpretować przekaz' date=' czy wystarczy, jak dostaniemy do myślenia "uwewnętrznionego"? [/quote'] Pełna dowolność:) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 3, 2012 Oba obrazy to wewnętrzna wrażliwość autora- zostawię sobie w domysłach;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 4, 2012 Podoba mi się "Samotna Dusza Oceanu". Ciekawe jest, to że przedstawiłeś ją właśnie jako rybę. Boję się przedstawiania swoich interpretacji ^^ Dzięki temu, że ją podziurawiłeś widać, że nie ma serca, w zasadzie są w niej tylko ości. Tak jakby tej duszy brakowało jakiejś ważnej części ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 4, 2012 Nightfall, bardzo podoba mi się Twoja interpretacja "Duszy Oceanu, świadczy o wrażliwości i dużej wyobrazni- zazdroszczę;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 4, 2012 Dziękuję Beatko, jednak do "dużej wyobraźni" sporo mi brakuje :) Zapomniałam dodać, że kolorystyka, którą dobrałeś, nadaje rysunkowi mistycznego klimatu i akurat w tym kontekście kojarzy się z duchami. Oczywiście to tylko subiektywny odbiór ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted December 5, 2012 Świetne prace! Szczególnie koszulka :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 28, 2013 Dziękuję Wam za komentarze. :) Nightfall, bardzo ciekawe spostrzeżenia! Dodam, że poprzednie obrazy (Samotna Dusza i Zakazano Owoc) są ze sobą silnie powiązane... Powstały mniej więcej w tym samym czasie i po prostu powstać musiały. Jest jeszcze jeden - "Syrena". Do dziś nie został skończony ale pasuje idealnie... Ot taki tryptyk. :) Trochę mi temacik więdnie więc wrzucam jedno z ostatnich dzieł - plakat promujący koncert zespołu mojej dobrej znajomej Hani: "Overdose". Zdjęcie wykonała jedna z, moim zdaniem, najlepszych fotografek na tej ziemi - Martyna. :D Taka kolaboracja - oby więcej takich! Share this post Link to post Share on other sites