margoQ 88 Posted March 23, 2013 Na czerwone, półsłodkie to bym się skusiła :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 24, 2013 A ja Was zaskoczę - nie piję wcale ! ha ! :D Mnie nie zaskoczyłaś. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 24, 2013 Ja nie piję z oczywistych powodów :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 24, 2013 Ja nie piję z oczywistych powodów :D nie ma czegoś takiego jak powody oczywiste :P bo co dla ciebie oczywiste dla kogoś innego może być czymś dziwnym :P ja nie piję bo nie lubię. no chyba, że naprawdę jest jakaś okazja, a ja mam dobry humor :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 24, 2013 Podejrzewam, że Invidia jest nieletnia. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 24, 2013 mi to ie przeszkadzało w spożywaniu alkoholu, dlatego mówię, że nie jest to nic oczywistego ;) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 25, 2013 mi to ie przeszkadzało w spożywaniu alkoholu, dlatego mówię, że nie jest to nic oczywistego ;) ooo nieładnie :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 25, 2013 mi to ie przeszkadzało w spożywaniu alkoholu, dlatego mówię, że nie jest to nic oczywistego ;) ooo nieładnie :D wiem :P ale chyba dzięki temu już wypiłam co miałam w życiu do wypicia i nie piję teraz :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 25, 2013 mi to ie przeszkadzało w spożywaniu alkoholu, dlatego mówię, że nie jest to nic oczywistego ;) ooo nieładnie :D wiem :P ale chyba dzięki temu już wypiłam co miałam w życiu do wypicia i nie piję teraz :P To jak teraz pije tylko okazjonalnie szampana, to w przyszłości pić nie będę? :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 25, 2013 mi to ie przeszkadzało w spożywaniu alkoholu, dlatego mówię, że nie jest to nic oczywistego ;) ooo nieładnie :D wiem :P ale chyba dzięki temu już wypiłam co miałam w życiu do wypicia i nie piję teraz :P A ja nie piłem, nie piję i nie zamierzam pić :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 25, 2013 @Invidia - myślę, że tu nie ma żadnej zasady :P ja po prostu lubię sobie pewne rzeczy/błędy w jakiś tam sposób pozytywnie tłumaczyć :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 25, 2013 TheEscapist, nie martw się-nie jesteś jedyny. Ja też. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 25, 2013 O ja też nie piję, pewnie to przez niepełnoletność, ale też jakoś specjalnie mnie do tego nie ciągnie... Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted March 26, 2013 Ja piję sporadycznie, ale Nightwishowego wina z chęcią bym spróbowała :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 29, 2013 nie jestem tak mega opcykany w każdym utworze NG ale ten utwór jest mi dobrze znany. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 27, 2013 Pierwszy raz widze :D piłby ♥ Kocham wino :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 29, 2013 Recenzje wina Imaginaerum napisana przez dystrybutora win - Wine&Roll: http://www.wineandroll.co.uk/tastingnotes_nightwish.html Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 6, 2013 To jestem bardzo ciekawa: czy ktoś już miał okazję degustować tego specjału? Czy ten trunek jest aromatyczny podobnie jak magiczna jest muzyka NW, czy taki sobie "sikacz" pod patronem kapeli? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 12, 2013 Kupcie mi takie na urodziny :< Bardzo chciałabym spróbować *.* Strasznie ciekawa jestem smaku tego wina. Mam nadzieję, że nie zalatuje siarką już w połowie xD haha Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Kolejny chwyt reklamowy NW... Jestem na nie. Niedługo będziemy mogli kupić limitowaną serię papieru toaletowego Imaginaerum... Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Kiedyś były prezerwatywy, więc papier toaletowy też teoretycznie mogliby wypuścić :P 2 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 13, 2013 Papier toaletowy z NW brzmi złowieszczo :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Selvish 16 Posted July 20, 2013 Use Your Imagination! Imagine you are running in the woods, chasing an animal in the moonlight and finally you catch it. The warm blood reflects on the blade of your knife. The trees are rustling as the wind blows. The smell of the blood gets into your nose. Tear a piece of meat from the body and roast it on the fire. Medium-rare, please... Now have a sip of the Imaginaerium(...) Jejku, jaka sugestywna recenzja, albo chłyt marketingowy. ;) Jeśli to wino ma pewne właściwości prowadzące do takich wyobrażeń to strach się bać, do jakich czynów mniej podatna dusza na procenty miałaby po wypiciu kilku butelek. :D A od wyobrażeń do czynów to czasem krótka droga, ola Boga! :D A tak na poważnie to obstawiam, że winko jak winko a że Tuo sobie go nie szczędzi, wnioskując po koncertach (nie żałuję mu, niech sobie chłopak ma. ;) ) to i czemu by z tego marki nie zrobić? I fakt, show biz rządzi się swoimi prawami i szczerze pisząc każda gwiazda ma jakiś produkt w którym zapewne gustuje i pod którym się podpisuje. All in all monej rulez de łorld. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted July 21, 2013 Według mnie fajny pomysł. Wyobraźcie sobie: chowacie je gdzieś w domu, bo z jednej strony się ono wala, a z drugiej szkoda go pić. Po latach (zaszaleję, dajmy an to 20-30) odkopujecie taką butelkę wina NW... Genialne. Dlatego ten pomysł jest fajny, ale widzę, że powoli, małymi kroczkami zjada ich komercha - coś czego Tuo się wystrzega i za co wyleciała Tarja. Wino - ok, ale tu granice się kończą. Share this post Link to post Share on other sites