Adrian 3317 Posted June 8, 2013 A ja tak się od początku zastanawiałam' date=' że 1000 to mało jak na max w gwiazdkach. Tym bardziej po wprowadzeniu pogadalni zamiast sb XD[/quote'] Zrobimy kiedyś reformę. ;) Kiedy następna statystyka: kto ile nabił w pogadalni? :happy: To możecie sprawdzać kiedykolwiek. W widoku listy wątków klikamy na liczbę odpowiedzi, np "4.850 Odpowiedzi". Wyskoczy okienko z największymi nabijaczami na forum. :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 8, 2013 Chyba tylko administratorzy mają do tego dostęp. Bo mi: zwykłemu, szaremu użytkownikowi to nie wyskakuje... :( Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted June 8, 2013 Zrobimy kiedyś reformę. Będą głowy? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Po odjęciu moich 900 postów z pogadalni nadal zostaje mi prawie 1000 :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 8, 2013 Będą głowy? :happy: Komu chcesz ucinać głowy? Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted June 8, 2013 Ja? Nieee, to nie tak. Kiedyś w pogadalni rozpętała się gadka o tym, by zamiast gwiazdek za ilość postów odpowiadały głowy członków zespołu. I tak np. 6 Emppu to byłby Marco itd. :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 8, 2013 Boże drogi, a ja na szarym końcu... Dopiero 5, a pamiętam jak 3 byłam :happy:. Tak czy inaczej, ja tu nie spamuję ! Btw. Głowy? Jestem za! Ale najpierw miały być na sznurówkach xDDD, z tego co pamiętam... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 8, 2013 A, teraz rozumiem. A już myślałam, że masz mordercze zapędy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Tak czy inaczej, ja tu nie spamuję ! Ja też nie :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 8, 2013 Odkryłam alergię numer osiem: mniszek lekarski. Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 8, 2013 Mój ulubiony temat na wszystkich forach ♥ Co tam? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 1. Nie mam Nutelli. 2. Gorąco mi. 3. Disco polo z wieśparty pod moim oknem jest irytujące. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 8, 2013 Szymek masz problemy: 1. Kup sobie razem z puszczką pepsi. 2. Zrób to co miałeś zrobić w pociągu. 3. Zabij ich. Mogę dawać genialne porady w damskim miesięczniku :happy:. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 1. W moim genialnym wsiowym sklepie nie ma Nutelli, ale może o pepsi pomyślę. 2. Nie rozbiorę się, bo co chwilę ktoś mi do pokoju włazi. 3. Za dużo, by zabić. Marku, zapraszam do tematu "Nasze zdjęcia" - mam fioła na punkcie tego, żeby wiedzieć jak wygląda osoba, z którą rozmawiam. Maggie coś o tym wie. Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 8, 2013 Hehe, nie tak szybko :P Na razie nie mam ochoty wrzucać moich zdjęć w internety. Ale kiedyś wrzucę. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 8, 2013 3. Za dużo, by zabić. Phhh, to ci pomogę :happy:. Marku, zapraszam do tematu "Nasze zdjęcia" - mam fioła na punkcie tego, żeby wiedzieć jak wygląda osoba, z którą rozmawiam. Maggie coś o tym wie. Tak, wiem coś o tym. Jak ktoś kilka dni męczy cię na gg, skype i forum o zdjęcie paszczatej twarzy, bo inaczej jesteś pedofilem polującym na chłopców takich jak TheEscapist to takich rzeczy się nie zapomina :P. I doszło do tego, że tylko TheEscapist wie jak wyglądam, ale i tak ma moje zdjęcie na którym wyglądam nie do końca jak ja :P. Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 8, 2013 Wstawię tu moje zdjęcie, kiedy zaplanuję mój ślub, a moja przyszła żona dowie się o moim istnieniu. ^^ Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted June 8, 2013 Wstawię tu moje zdjęcie, kiedy zaplanuję mój ślub, a moja przyszła żona dowie się o moim istnieniu. ^^ No, nawet mamy gdzieś stosowny wątek :D Aha, jak by ktoś miał życzenie, to u mnie na stanie są słodkości :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 8, 2013 Wstawię tu moje zdjęcie, kiedy zaplanuję mój ślub, a moja przyszła żona dowie się o moim istnieniu. ^^ No, nawet mamy gdzieś stosowny wątek :D Buhahahahahahahaha, jak sobie to przypomnę :P :P :P. Ale chyba zamknięty ten wątek... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Wstawię tu moje zdjęcie, kiedy zaplanuję mój ślub, a moja przyszła żona dowie się o moim istnieniu. ^^ No, nawet mamy gdzieś stosowny wątek :D Aha, jak by ktoś miał życzenie, to u mnie na stanie są słodkości :D Czyli jesteś gotowa oddać mi je, w miejsce mojej Nutelli? :happy: Wstawię tu moje zdjęcie, kiedy zaplanuję mój ślub, a moja przyszła żona dowie się o moim istnieniu. ^^ No, nawet mamy gdzieś stosowny wątek :D Buhahahahahahahaha, jak sobie to przypomnę :P :P :P. Ale chyba zamknięty ten wątek... Już go nie ma. Został usunięty. Został mi do przetłumaczenia już tylko jeden post z dzienników. Jutro postaram się to zrobić! Maggie, jesteś w tyle :P Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted June 8, 2013 Ej, no bez jaj, nie ma już żadnego wątku typu "pokaż ryja"? O.o Bo o stricte matrymonialnym nie mówię - zawsze można założyć nowy :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 A nie , pokaż ryjca jest xD Tzn zwie się on "Nasze zdjęcia" :D Matrymonialny jest usunięty xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 8, 2013 Został mi do przetłumaczenia już tylko jeden post z dzienników. Jutro postaram się to zrobić! Maggie, jesteś w tyle :P Oj tam, oj tam... Ja jestem przecież głupsza, to chyba mam prawo do opóźnień w pracach umysłowych? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Jak mi się będzie nudziło, to przetłumaczę jeszcze ten jeden z Twoich dzienników xd Hello Cześć, Marku. Zapraszamy do Pogadalni. O nie!!! Znowu nie nadążę z czytaniem! Jakoś mi Cię nie żal :P Share this post Link to post Share on other sites