Freyja 228 Posted March 27, 2013 Może by faktycznie rozważyć osobny temat dotyczący coverów? Myślę, że nie jest to zły pomysł, tym bardziej, że czasami nie zdajemy sobie sprawy z tego, że coś jest cover'em. Freya do dzieła! :P Ok, się robi :-D Fiński industrial - w sam raz na dyskotekę, aż nóżka sama przytupuje ^^ Ode mnie hard rock ze Szwajcarii: http://www.youtube.com/watch?v=svkwjvAdARk Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 27, 2013 to ja może coś od siebie wrzucę ,To jeden z moich ulubionych numerów Kapeli z Katowic https://www.youtube.com/watch?v=jDY5Ojt2EKQ,nie dość że fajnie grają ,to dodatkowo są bardzo sympatyczni ponieważ miałem okazji ich poznać osobiście podczas Koncertu Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted March 27, 2013 to ja może coś od siebie wrzucę ,To jeden z moich ulubionych numerów Kapeli z Katowic https://www.youtube.com/watch?v=jDY5Ojt2EKQ,nie dość że fajnie grają ,to dodatkowo są bardzo sympatyczni ponieważ miałem okazji ich poznać osobiście podczas Koncertu O, znam i lubię! Zaskakujące, że ostra babka na wokalu :P Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 27, 2013 Fajne, fajne ale nie kręci mnie taki styl [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted March 27, 2013 Znam i lubię :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 27, 2013 Ciekawy utworek :) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tKiLGysBO7U Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted March 28, 2013 Znane, lubiane. Ale w zbyt dużych dawkach znane mi z radia przeboje stają się toksyczne ;) Dlatego słucham takowych jedynie od czasu do czasu, gdy akurat mnie najdzie ochota. Czy ktoś tego jeszcze nie zna? :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 29, 2013 Znane, lubiane. Ale w zbyt dużych dawkach znane mi z radia przeboje stają się toksyczne ;) Dlatego słucham takowych jedynie od czasu do czasu, gdy akurat mnie najdzie ochota. Czy ktoś tego jeszcze nie zna? :P Nie słucham radia. Nie znam tego :P Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 29, 2013 Oczywiście że to znam ,i nawet wybijałem ten rytm często w szkole na lekcji ,i nauczycielki się zawsze wściekały,a po drugie ten numer był w reklamie Big Milka Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 29, 2013 Teraz sobie przypomniałam :) Ale i tak nie przepadam za tym kawałkiem. Strasznie się nudny zrobił :P Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 29, 2013 Um to tak jak dziś słucham Macareny to zastanawiam się czemu jak byłem mały mi się to podobało Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 29, 2013 jak nie, jak tak znam safri, a myślałem że na czym innym grają tak jak ten co wysłałem też się uczyłem/uczę grać [video=youtube] ale długo czekałem żeby to znaleźć, w końcu wpisałem w google wczoraj słowa które mi udało się zapamiętać Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 29, 2013 [video=youtube] A ja właśnie sobie dostaję megadrgawek przy WT :D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 29, 2013 Jeśli chodzi o WT to ja drgawek dostaje przy Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 29, 2013 Jeśli chodzi o WT to ja drgawek dostaje przy Stand my ground takie pospolite mnie się wydaje. Zdecydowanie wolę Jillian, The Truth beneath the Rose oraz The Solemn Hour. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 29, 2013 Ja tam lubię :) [video=youtube] diajessioł Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 29, 2013 jeśli wrócić to ciarów to ciary mam słuchając Tego Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 30, 2013 ostatnio się na to natknęłam i uwielbiam ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 31, 2013 Fajny utwór, poza tytułem :P Na pewno brzmienie mi się spodobało. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 31, 2013 [video=youtube] Odkryłam, kiedy po obejrzeniu Atlasu Chmur przeszukiwałam YT w celu przesłuchania soundtracku. Ale Sonera nie jest oficjalnie muzyką z filmu, tylko ze zwiastuna : ) Zakochałam się od razu, nawet wcisnęłam ten kawałek mojemu teatrowi i był to podkład przy jednej ze scen ^^ Absolutnie genialny wokal, zarówno męski jak i damski. Męski podoba mi się, bo nie jest operowy, tylko taki trochę zachrypnięty. A ta kobieta... Jesli nauczę się kiedyś śpiewać operowo, to tylko po to, żeby wejść 'po schodkach' (2.37) tak jak ona : ) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 31, 2013 Sami - moja przyjaciółka jest zakochana w soundtracku z Atlasu ;) mi też trochę się udzieliło. piękny utwór :) a jak już tak filmowo, to ode mnie takie coś: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 31, 2013 @Sami the Owl właśnie przed chwilą skończyłam oglądać kolejny raz Atlas Chmur, to przeznaczenie :P . Piosenka świetna, aż mnie ciarki przeszły. @Evi - a to fajne :D. Coś ode mnie [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 31, 2013 @Maggie - uwielbiam ten kawałek :) to jeszcze jeden na dziś ode mnie - tak mnie jakoś złapało dziś jak usłyszałam w radio :P [video=youtube] bardzo podoba mi się zwłaszcza klip. piosenka trochę mnie drażni na co dzień, ale dziś jakoś mi wpadła w ucho :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 Czyli mówicie, że Atlas Chmur jest fajny ? ;> Bo nie oglądałem :D [video=youtube] A to mnie ryje łeb znakomicie :happy: Share this post Link to post Share on other sites