Maciek 1188 Posted March 5, 2013 Składankę najlepiej stworzyć samemu ;) Dokłanie ;).jak bym robił własną składankę to moze 20% HH by się ostało :D Highest Hopest to rzecz głownie złożona z singli, pokazująca Nightwish trochę jednowymiarowo i kompilacja niby najlepszych bez GLS, Gethsemane czy TPTP o kilku innych nie wspominając nie spełnia swojej roli pokazania tego co najlepsze w NW ;) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted March 5, 2013 Składankę najlepiej stworzyć samemu ;) Dokłanie ;).jak bym robił własną składankę to moze 20% HH by się ostało :D Highest Hopest to rzecz głownie złożona z singli, pokazująca Nightwish trochę jednowymiarowo i kompilacja niby najlepszych bez GLS, Gethsemane czy TPTP o kilku innych nie wspominając nie spełnia swojej roli pokazania tego co najlepsze w NW ;) Ta Twoja składanka to by się chyba na jednym krążku nie zmieściła ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted March 15, 2013 Zdobyłam ostatnio tę koszulkę http://rockmetalshop.pl/data/gfx/pictures/medium/9/9/135999_2.jpg :-D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 16, 2013 U mnie jest trochę słabo z kolekcją.Nie mam żadnego albumu ale mogę się pochwalić przepiękną koszulką (http://rockmetalshop.pl/product-pol-136045-koszulka-NIGHTWISH-IMAGINAERUM.html) i kubkiem , który dostałam od brata gdy wrócił z wakacji w Bułgarii. O!Tak zapomniałam!Wydrukowane zdjęcie szarego Nightwish na szafie.. :) he he .Albumy może w najbliższym czasie jakieś kupie ale po wiosennych zakupach. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 16, 2013 U mnie jest trochę słabo z kolekcją.Nie mam żadnego albumu ale mogę się pochwalić przepiękną koszulką (http://rockmetalshop.pl/product-pol-136045-koszulka-NIGHTWISH-IMAGINAERUM.html) i kubkiem , który dostałam od brata gdy wrócił z wakacji w Bułgarii. to i tak lepiej ode mnie :P ja nie mam nic. prócz zdjęcia Tarji wydrukowanego z neta i przyklejonego na szafie :P na razie mam inne priorytety. powoli dążę do celu. mam w planach na najbliższą przyszłość zakupienie wszystkich albumów prócz DPP. za gadżetami jakoś nigdy nie przepadałam więc prócz tego raczej nic posiadać nie będę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted March 16, 2013 Podoba mi się kolorystyka tej koszulki :) Sam mam bluzę Century Child kupioną chyba z 7 lat temu. Mocno już wyblakła i właściwie jej już nie zakładam. Czas pomyśleć o nowej. Co do wydrukowanych zdjęć, to mam na szafce naklejoną kolorową okładkę Oceanborn. Zdjęcie Tarji też mam. Nawet zalaminowane i z podpisem. Od lat leży w tym samym miejscu i pokrywa się kurzem... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 20, 2013 A ja właśnie dostałem wisiorek :D Musiałem się pochwalić xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 20, 2013 TheEscapist. Śliczny. [attachment=16]Oto mój. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 31, 2013 Ja mam koszulkę, płyty Angels Fall First, Oceanborn, Imaginaerum oraz niedawno kupione Lokikirja. Oprócz tego posiadam czarno-biały zespół nad biurkiem samodzielnie wydrukowany :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted March 31, 2013 - Z płyt: Century Child, Once i Imaginaerum. - Dwie koszulki: Century Child i Bye Bye Beautiful - Wisiorek z napisem Nightwish - Wszystkie koncertowe bilety, na których byłam - Wielki plakat z Imaginaerum z podpisami, Century Child i MoR'12 - I na tablicy korkowej kilka sztuk wydrukowanych zdjęć z różnych okresów + zdjęcie Tarji z podpisem i biletem :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 31, 2013 Ja tam dużej kolekcji nie mam... Koszulka z DPP, koszulka CC i jeszcze jedna z IM, ta taka z brązowym sterowcem ♥ http://rockmetalshop.pl/product-pol-130723-koszulka-NIGHTWISH-THE-GREATEST-OF-ADVENTURES.html Potem jeszcze jakieś siedemset tysięcy naszywek (nie liczę już :) Za każdym razem jak coś zamawiam z rockemtalshopu, to biorę sobie jeszcze naszywkę :)), piórnik DPP i to chyba tyle. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 31, 2013 100zł za koszulkę :O no nie... Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 31, 2013 Niestety... Ale to był prezent ;) Jak rodzina nie wie co mi kupić na święta, to robi zrzutę i zamawia coś większego ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 1, 2013 Widzisz, mnie siostra zaczęła wypytywać o płyty, dopiero gdy jej oznajmiłam, że nie chcę kolejnego słownika. A teraz czekam aż mi przyślą "High hopes" z allegro. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 1, 2013 Ja odkąd mam Lokikirję nie muszę już żadnych albumów Nightwish kupować :D przy okazji - polecam ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 1, 2013 Invidia, może pokusisz się o jakieś zdjęcia jak taka kompilacja wygląda od środka? :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 1, 2013 ładne to :) all in one :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 2, 2013 O kurczę Invidia jaką masz wspaniałą kolekcję! Share this post Link to post Share on other sites
kusicielka 0 Posted April 6, 2013 Jako ze jestem na zaproszenie mnie jednej sympatycznej Pani powiem jak każdy mam kilka płyt, brat koszulki, ale i tak ich muzyka jest najlepsza Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 6, 2013 kusicielka, to prawda. Jednak jakiekolwiek pamiątki: bilety, artykuły, plakaty...to jak relikwie;) Share this post Link to post Share on other sites
kusicielka 0 Posted April 6, 2013 Fakt, ale do muzyki zawsze wracasz. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 6, 2013 kusicielka, to prawda. Jednak jakiekolwiek pamiątki: bilety, artykuły, plakaty...to jak relikwie;) FanArty własnego wykonania dają największą radość :) Gdy patrzysz na coś związanego z zespołem i mówisz "to ja to zrobiłem". To jest niesamowite uczucie :) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted April 6, 2013 Ja tam jakoś biletów i innych pamiątek nie otaczam szczególnym pietyzmem. Bilet na krakowski koncert Nightwisha, gdzieś tam leży, ale prawdopodobnie jest pognieciony i zakurzony... Z podpisanym zdjęciem Tarji jest podobnie (choć ono nie jest pogniecione bo zostało zalaminowane ;) ). Z tym wytworem własnych rąk to ciekawe spostrzeżenie. Masz coś ciekawego tego typu? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 6, 2013 Wrzuciłem w temat "Made by TheEscapist" :D Koszulka oraz pendulum sufiotwe :D Share this post Link to post Share on other sites