Lester 48 Posted September 11, 2013 Jeżeli ktoś się uważa za fana jakiegoś zespołu to z samego szacunku dla artysty który włożył kupę czasu w stworzenie danych utworów, powinien kupić płytę a nie tylko pobierać piraty z internetu :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted September 28, 2013 Dzisiaj wracając ze szkolnego przedstawienia czekała na mnie w domu miła niespodzianka od mamy, a mianowicie koszulka NW "Angels & Demons". W praktyce wygląda ona mniej więcej tak: ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted September 29, 2013 Podstawę uzupełniłem czyli pełna dyskografia studyjna, teraz będę łapał perełki :D nr. 1 singiel the carpenter Share this post Link to post Share on other sites
Brethil 18 Posted October 2, 2013 Moja Nightwishowa kolekcja...Oj, skromna ona, skromna... Jak dotąd z dyskografii mam na własność Wishmastera, Century Child, Once, DPP i Imaginaerum. Reszty jeszcze nie zakupiłam :<. Oprócz tego koszulka z Imaginaerum i kubeczek z Once przytargany aż z Chorwacji (gdzie został cudem wyłowiony spośród Gag, Bieberów i innych Rihann). Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted October 29, 2013 Dzisiaj nabyłem eramaan viimeinen do mojej małej kolekcji :D Postanowiłem uczcić to zapiekanką którą właśnie idę wrzucić do mikrofali :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted October 29, 2013 Kupowałeś na ebayu? Widziałam tam właśnie coś takiego... Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted October 29, 2013 Invi, ja też widziałem. To chyba był dodatek do MH :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted October 29, 2013 Nawet się zastanawiałam, czy nie kupić, ale ta wersja dla mnie jest taka... oszukana xd 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted October 30, 2013 Kupowałem na allegro i tak to był dodatek do mh :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 17, 2013 Zamówiłam dziś kolekcjonerską edycję Oceanborn i już nie mogę się doczekać. ;) (Na razie dysponuję wszakże: Imaginaerum dwupłytowym, End of Innocence, naszywką z DPP (którą musiałam odpruć od torby, kiedy ta się rozwaliła i jeszcze do żadnej nie przyszyłam), koszulką z Islanderem (która się sprała i wstyd założyć między ludzi), MH z kilkustronnym artykułem o IM z grudnia 2011 TR z kilkunastostronnym artykułem o NW z chyba stycznia 2012). A, i jeszcze muszę w końcu zabrać Sami jej piórnik z DPP. Hm. Zrobię to w środę chyba dopiero. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted November 17, 2013 A do mnie ostatnio doszła limitowana edycja "Black Symphony" WT. Ale nie potrafię dotrwać do końca. Sharon okropnie piszczy xd Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 17, 2013 A ta o WT w Najtłiszowych kolekcjach. Siostra :-D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted November 17, 2013 Aaaaa pomyliłam wątki ;__; Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 25, 2013 Moje Oceanborn Collector's Edition właśnie przyszło. Tzn. sama sobie po nie przyszłam do empika. ;) (zdjęcie robione kamerką internetową, więc równie dobrze mogłabym je zrobić telefonem - gdybym miała kabel. Wszystko dlatego, że kostka mnie boli i nie chce mi się iść po aparat) xD Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted November 25, 2013 Jaka malutka postać jest z przodu ? :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 25, 2013 Jaka postać? xD Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted November 25, 2013 W dolnym lewym rogu powinna być malutka główka kogoś z zespołu :D Na Wishmasterze jest Tuomas, a na Century Child jest Marco, dalej nie wiem :D Do tego: Jeżeli w pewnej kolejności ułożysz płyty kolekcjonerskie Nght (AFF - Ob - Wm - OthaFa - CC), to boki płyt stworzą ilustrację, przedstawiającą chłopca z Wishmastera :) Taki trick :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 25, 2013 A, ta głowa. Tam jest Jukka. Właśnie rozkminiałam, czemu tam jest Jukka. xD I jest malutka. Tak na oko 0,75x1cm. xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 25, 2013 Hahaha Invi znowu pomyliłaś wątki, ale ciekawa jestem tej płyty Lindsey :) Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted December 7, 2013 Zamówiłem dzisiaj the score z plakatem za uwaga 25zł z wysyłką czyli jak za darmo nówka :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 7, 2013 Zamówiłem dzisiaj the score z plakatem za uwaga 25zł z wysyłką czyli jak za darmo nówka :D Łojezu, gdzie ty to kupiłeś? Też chcę ^^. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 7, 2013 I zapewne była tylko jedna sztuka, którą kupiłeś? Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted December 7, 2013 Taa, jak to było w opisie "nieudany prezent" dla mnie jak najbardziej udany :) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted December 15, 2013 Jak ktoś ma to pierwsze collector’s edition, to po ułożeniu bokiem wszystkich płyt z tej edycji, powinna wyjść okładka Wishmastera – jak na zdjęciu :). 2 Share this post Link to post Share on other sites