Marja 708 Posted September 1, 2015 Witaj, Aniu, mam nadzieję, że pozostaniesz długo na forum. :) A tak w ogóle, ja też lubię pisać. :) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted September 1, 2015 Cześć, Aniu! Lubisz czytać, ja też. Tylko co? Wymienisz kilka tytułów? A tak poza tym - baw się dobrze na forum! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 1, 2015 Piszesz? Lubię Cię. Witaj w wariatkowie :) *wręcza Ani kaftan bezpieczeństwa* Tylko nie zgub! To jest nasze firmowe forumowe wdzianko. Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted September 1, 2015 Tak naprawdę to czytam wszystko, co wpadnie mi w ręce. Ostatnio trochę więcej klasyki. Kocham "Dumę i uprzedzenie", zaczęłam też "Przeminęło z wiatrem". Oczywiste oczywistości jak "Władca pierścieni", "Gra o Tron" też goszczą w mojej biblioteczce. A jesień planuję taką bardziej kryminalną, czeka już na mnie Millenium i Sherlock :D Lubię też poezję, szczególnie Leśmiana. Ano, piszę :D Dziękuję! *z dumą przyjmuje kaftan* Spokojnie, będę dbać o ten skarb :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 1, 2015 O witaj, kolejna osoba z mojego rocznika :D baw się dobrze i nie opuszczaj nas! Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted September 1, 2015 Cześć Aniu! Baw się dobrze na forum :-D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 1, 2015 Hell-o, Ania! Witaj na pokładzie i baw się dobrze! Poza tym uwielbiam piec ciastka i różne słodkości i stąd moja dzika fantazja' date=' żeby kiedyś poczęstować zespół moimi ciachami xD [/quote'] My tez lubimy! Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted September 1, 2015 Zapomniałam się zapytać. Jakie są Twoje ulubione piosenki i płyty Nightwish'a? Jakie są Twoje ulubione zespoły muzyczne? :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted September 1, 2015 Hej Ania witaj w naszym gronie, życzę Ci miłych chwil na forum. Liczymy na twoje jakieś opowiadanie, sam trochę piszę opowiadania fantasy dla samego siebie. Czytasz Władca Pierścieni już Cię lubię. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 1, 2015 Cóż za wyczerpujący opis! :) To rzadkość w tym temacie, dlatego tym bardziej mam nadzieję, że nie zmyjesz się po paru postach, tylko zostaniesz z nami na dłużej ^^ Życzę szybkiego zadomowienia się ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted September 1, 2015 Hej, Ania! Baw się dobrze, i zostań u nas na dłużej. (: Share this post Link to post Share on other sites
Kirk 56 Posted September 1, 2015 Witaj Aniu na naszym forum i oby czas spędzony na nim był dla ciebie jak najlepszy. :D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted September 1, 2015 Witaj Edyto i Aniu ,miłego buszowania po forum i zapraszam na czat forumowy ,chętnie z wami pogadami i poznam was lepiej oraz zapraszam do mojej galerii modeli Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 2, 2015 Hej Ania, to nasza anulka ma ciasteczkową konkurentkę;) Podoba mi się Twój nick - skąd właśnie taki? Pisz kochana o sobie, swoich przemyśleniach i ulokuj się wygodnie w fanart ze swoim pismakowaniem;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 2, 2015 Witaj Aniu! Masz już u mnie ogromnego plusa za Władcę Pierścieni. :D Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted September 2, 2015 Witaj Aniu! Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted September 2, 2015 Witaj Aniu, miłego pobytu na forum. Dużo postów!! :) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted September 2, 2015 Witam serdecznie moją imienniczkę:)! Aniu, cieszę się, że odnalazłaś naszą nightwishową krainię! Czytaj, zwiedzaj, oglądaj i odkrywaj. I pisz oczywiście! Podobnie jak Ty lubię piec i gotować! Moja specjalność to babeczki i rogaliki oraz domowa szarlotka. Sezon na jabłkowe przysmaki się zaczyna, więc mamy pełne ręce roboty:) Życzę wielu miłych chwil spędzonych na naszym forum! Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted September 2, 2015 Zapomniałam się zapytać. Jakie są Twoje ulubione piosenki i płyty Nightwish'a? Jakie są Twoje ulubione zespoły muzyczne? :) Na pierwszym miejscu oczywiście Imaginaerum, bo to od niego zaczęłam. Dalej ex aequo Oceanborn i EFMB (nie potrafię między nimi wybrać). A utwory... Wybiorę spoza wymienionych albumów, bo z nich uwielbiam wszystkie. Escapist, Bless the Child, Last Of The Wilds oraz The Poet and The Pendulum. Zespoły: The Beatles, Guns N' Roses (wraz z NW tworzą moje podium). Oprócz tego jeszcze Arkona, Żywiołak, BVB, Rammstein a od niedawna też Sonata Arctica. A! No i David Garrett :D Adrian, a jakie lubicie? Zróbmy sobie kiedyś wielką, ciasteczkową ucztę :D :D :D Podoba mi się Twój nick - skąd właśnie taki? Szukałam pseudonimu do opatrzenia opowiadania na konkurs, a że uwielbiam Arabesque Nightwish'a... :D A skoro pod takim nickiem udało mi się wygrać to uznałam, że jest szczęśliwy :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted September 2, 2015 Lubisz "Guns N'Roses"?! Ja też! Jakie są Twoje ulubione piosenki? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 2, 2015 Pokażesz nam może to opowiadanie? Musi być niezłe, skoro wygrało konkurs :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 3, 2015 Witaj Aniu :) baw się dobrze na forum. Mam nadzieję, że podzielisz się z nami swoją twórczością ;) Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted September 3, 2015 Lubisz "Guns N'Roses"?! Ja też! Jakie są Twoje ulubione piosenki? Nightrain, Used to love her, Don't Cry (taka stara demówka z 1986 chyba) Jeśli chcecie to podzielę się twórczością, ale... Zazwyczaj sama siebie oceniam o wieeeele niżej niż powinnam (tak mówią, ale ja tam nie wierzę ;_;). Jakoś w weekend postaram się ogarnąć to opowiadanie :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sumek95 30 Posted September 7, 2015 Jestem tu nowy, więc wypada się przywitać. :) Na imię mi Bartek. Mieszkam w pięknej krainie, co Górnym Śląskiem się zowie. ;) Moja przygoda z Nightwish zaczęła się jakoś 3 latka temu, kiedy to słuchając Sałatonu kliknąłem w "proponowane" na "JuTubie". I tak oto trafiłem na "Bye Bye Beautiful". :) Od tamtego czasu, Nightwish towarzyszy mi każdego dnia. Oprócz tego, interesuje się lotnictwem, trochu motoryzacją i literaturą. To by chyba było na tyle. Mam nadzieję, że miło spędzę tutaj czas i poznam ciekawe osoby. ;) Pozdrawiam Was wszystkich i życzę udanego dnia! :-D Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted September 7, 2015 Witaj Bartek! :D Share this post Link to post Share on other sites