Nymphetamine 958 Posted April 12, 2014 Hej Kate! Opowiedz coś o sobie : ) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 12, 2014 Witaj serdecznie Kate. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 12, 2014 Jak zwykle, witam w wariatkowie, Kate! :) Nie przestrasz się nas :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted April 12, 2014 Tervetuloa! :> Skrobnij coś jeszcze. :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 12, 2014 Cześć, Kate. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 2, 2014 Siemka wszystkim nowym ludkom powodzenia w pisaniu, cieszcie się forum i śmiało się w nie wkręcajcie. wybaczcie, że tak ogólnikowo, ale widzę, że dużo mnie ominęło eheh. Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted May 5, 2014 Siema wam. Od dziś jestę Dave :D Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted June 2, 2014 Witam wszystkich, pisywałem niegdyś na page of wishees (lata temu...). Po zmianie wokalistki NW jakoś tak odwróciłem się od nich (zmianie z Tarji na Anette) - przyznaję się bez bicia.Muzyka dalej mnie zachwycała w przeciwieństwie do wokalu. Obecnie nie wiem nawet co tam się dzieje w szeregach Nightwish więc postanowiłem rozpocząć przygodę z forum :) Pozdrawiam wszystkich ! Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 2, 2014 Witaj Cameloth! Popieram, dobry pomysł- NW zawsze jest wart powrotów:) Czytaj serwis, wiele rzeczy Ci się wyjaśni:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 2, 2014 Witaj na forum :) baw się dobrze! Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 2, 2014 Witaj Cameloth :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 2, 2014 Tervetuloa! :> Mam zatem nadzieję, że na nowo się wkręcisz w muzykę (tym razem z wokalem) NW, w końcu nowy album za niedługo. :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 2, 2014 Cześć :D. Jak się nazywasz? Czego lubisz słuchać oprócz NW? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 2, 2014 Hej! Kamil z Jastrzebia Zdroju? Znam jednego takiego, ale nie jesteście tą samą osobą, jesteś starszy. : D Czym się interesujesz? Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted June 2, 2014 W Jastrzębiu jest pewnie więcej Kamilów :P Interesuję się muzyką, sportem/ćwiczeniami, nauką (głównie chemia, biologia, astronomia, fizyka, zoologia, ogólnie nauki przyrodnicze), fantastyką (czytam, gram w rpgi), niegdyś dużo podróżowałem, teraz trochę mniej ze względu na pracę. Ogólnie mam mało czasu na jakieś bardziej zorganizowane hobby bo praca i sport pochłaniają go dość sporo. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 2, 2014 Witam fana RPG :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 2, 2014 Zapewne więcej : D Lubisz smoki? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 2, 2014 Witaj Kami! Niestety nie miałem okazji zagościć na PoW, ale wydaje mi się, że było to fajne miejsce w sieci poświęcone NW. :) Mam nadzieję, że tutaj również odnajdziesz kąt dla siebie i miło spędzisz czas z "wariatami". ;) Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted June 2, 2014 Zapewne więcej : D Lubisz smoki? :happy: Osobiście żadnego nie znam.. zawsze wydawały mi się mądre i majestatyczne - nie ważne czy były dobrymi czy złymi charakterami. Ogólnie można powiedzieć, że lubię większość stworzeń fantastycznych jak i prawdziwych :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 2, 2014 Witaj w domu wariatów, Kamilu, czuj się jak u siebie :) Smoki... Jako kilkuletnie dziecko miałam bzika na ich punkcie :happy: Ponoć kiedyś, mając bodajże trzy i pół roku, dostałam takie piankowe literki, z których nauczyłam się czytać i pisać, a pierwszym ułożonym przeze mnie słowem było właśnie słowo "smok". :3 Share this post Link to post Share on other sites
Snow 15 Posted June 2, 2014 Witam wszystkich, przedstawię się jako Snow i co tu dużo mówić, muzyką nightwish fascynuję się od paru lat. Posiadam małą górę płyt i innych bajerów w postaci autografów, przypinek, naszywek, koszulek czy innych wynalazków. Inne kapele które lubię to texas hippie coalition, In extremo oraz slipknot a dokładnie stare mało znane przez większą ich rzesze fanów utwory które uwielbiam analizować pod względem instrumentalnym. Jestem też wielkim fanem Leonardo DiCaprio, Hugh Laurie'go czy Nicolasa Cage'a. Mieszkam na Śląsku i z chęcią was poznam :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 2, 2014 Witaj Snow :) również chętnie cię poznamy. Ułatwisz nam to pisząc na tym forum jak najczęściej i jak najwięcej ;) baw się dobrze ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 2, 2014 Witaj, Snow! Zaraz pewnie inni zaleją Cię falą pytań, więc ja skupię się tylko na jednym - jak masz na imię? :) Miłego czytania i pisania na forum! Share this post Link to post Share on other sites