Evi 1960 Posted November 12, 2013 Witaj i baw się z nami dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 12, 2013 Witaj Autolycus, baw sie dobrze :) nazwa nicka nawiązuje do Xeny bo tak się nazywał król złodziei zgadłem? :) Share this post Link to post Share on other sites
Autolycus 0 Posted November 13, 2013 Dzięki wszystkim za miłe słowa :) Ciekawe jak długo tu wytrzymasz Sugerujesz coś? xD O, to ja też się chętnie dowiem :P Witaj na forum i baw się dobrze! Widzę' date=' że każdy ulega magii EOAE Zdecydowanie nie polecam włączania sobie tego DVD podczas sprzątania, bo zamiast sprzątać siedzisz i oglądasz - wiem z autopsji. [/quote'] Ja za to polecam włączanie tego DVD w trakcie nauki :D Od razu człowiek odrzuca książki w kąt i zaczyna spędzać czas w zdrowy dla organizmu sposób ;) Witaj Autolycus' date=' baw sie dobrze nazwa nicka nawiązuje do Xeny bo tak się nazywał król złodziei zgadłem? [/quote'] Dokładnie ;) Właśnie' date=' opowiedz coś o sobie![/quote'] Pomyliliście mnie chyba z kimś interesującym :D Studiuję na PWr, stąd mam bardzooo mało czasu na cokolwiek, więc żeby nie marnować go przed książkami pomyślałem, że można go spożytkować tutaj :) Tymbardziej, że dość frustrujące jest gdy z żadnym znajomym nie mozesz pogadać o Nightwishu :/ Z Epici teoretycznie lubię każdy album, w praktyce coś mi ostatnio podpadli. W miarę stałym uczuciem darzę DYU, natomiast z utworów pierwsze miejsce jednogłośnie przyznałem The Phantom Agony (choć wersja live z ostatniej koncertówki pozostawia wieeele do życzenia, szczególnie dyskoteka rodem z remizy bodajże w trzeciej minucie :P ). Ostatnio akurat dość mało ich słucha, a jeśli już to wersja live utwór Kamelotu z gościnnie występującą Simone - The Haunting, Szymka świetnie sobie w nim radzi, co w przypadku utworów na żywo jest raczej rzadkością :P Żałuję, że nie mogłem zweryfikować tego na żywo. Pech chciał, że gdy grali w Katowicach miałem akurat koło :/ Z serii ostatnio słuchane dość często w odtwarzaczu gości też Lindsey Stirling. Polecam wszystkim, szczególnie Elements. Dobra, żeby nie było referatu pora już kończyć... No ewentualnie się pochwalę, że od tygodnia mam kota, który aktualnie próbuje wdrapać się na krzesło :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 13, 2013 O! to info o kocie bardzo mi się podoba- napisz o nim coś więcej, foteczki mile widziane: http://forum.nightwish.pl/watek-koty-i-nie-tylko Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 21, 2013 No fajne takie standardowe cześć, i oki:) Bardzo podoba mi się Twój nick- pisz ludku i ciesz się Najtłiszkiem jak my:) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 21, 2013 Hejo :) Powitanie krótkie takie jakieś i węzłowate... A może jednak powiesz nam coś więcej o sobie, hm? ;> Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted November 21, 2013 Jestem Fik ._. Słucham Nightwish od 2 tygodni i mi się mega podoba ._. mam 17 lat. Chyba tyle... Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 21, 2013 Fiku miku na kocyku : D Cześć! Jak masz na imię, czym się interesujesz i czym zajmujesz? Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted November 21, 2013 Witaj, Chochelko :3 Czy skosztowałeś już Zupy Przeznaczenia? Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted November 21, 2013 ;_______; Interesuję się grafiką i muzyką ._. rysownik ze mnie marny, ale lubię to robić. Kształcę się na informatyka, ale chyba nic z tego nie będzie ;__; Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted November 21, 2013 No cześć :D. Witaj Chochelko :3 Czy skosztowałeś już Zupy Przeznaczenia? Scav, bo jeszcze się nas przestraszy i ucieknie :P. Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted November 21, 2013 Już się boję ;_________________; Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted November 21, 2013 Uważaj na Scavengera, on karmi ludzi zupą, a potem gwałci.... Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted November 21, 2013 O nie... ;____; Anybody, help? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 21, 2013 Witaj, Fik :) Baw się dobrze na DE :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 22, 2013 Witaj Fik baw sie dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 22, 2013 Cześć :) ! Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted November 22, 2013 Admin mnie powitał :O Zaszczyt Adrianie ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 22, 2013 Ja jestem zdania, że to Oni dostąpili zaszczytu, że mnie przywitali XD heheszky Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted November 23, 2013 Cześć Invidia ._. miło Cię poznać Share this post Link to post Share on other sites