beatag60 2263 Posted September 28, 2013 To przedstaw je i opowiedz nam o nich w http://forum.nightwish.pl/watek-koty-i-nie-tylko:) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted September 28, 2013 Cześć Haniu :D. Z tymi latami nie musisz się kryć, jest tu sporo młodych osób ;). Powiadasz, że lubisz polską fantastykę. Pewnie głównie Wiedźmin, a jakie książki jeszcze lubisz? Share this post Link to post Share on other sites
Brethil 18 Posted September 28, 2013 Wiedźmin też, ale oprócz tego z polskich to Kossakowska i Grzędowicz. A zagraniczni pisarze... Uwielbiam Pratchetta, Kinga, Canavan... A co do wieku, aktualnie mam prawie 15 lat :). Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 28, 2013 Pratchett i King... mmm super :) Baw się z nami jak najlepiej i mam nadzieję, że zostaniesz na długo i będziesz pisać dużo =^.^= Share this post Link to post Share on other sites
VelvetSea 2 Posted September 28, 2013 Ohayo : ) Jak Ci na imię? Jakie studia skończyłaś? Jakie zą Twoje inne ukochane zespoły? Na imię mi Karolina :) studia z zakresu geologii a poza Nightwish'em słucham teraz baardzo dużo różnej muzyki, czasami z zupełnie różnych zakątków gatunkowych :) obecnie lubię posłuchać własnie NW, Type O Negative (ale już raczej nic nie nagrają...), starego Candlemassa, ogólnie takie starocie :) Lubię też bardziej nostalgiczne klimaty jak Tristania (przed odejściem Vibeke), Die Verbannten Kinder Evas, Helium Vola, Qntal, Ordo Funebris i tak dalej i tak dalej :D a tak to jeszcze elektronika, funk :) dużo tego Cześć. Jakie książki lubisz czytać? uwielbiam Kinga :) lubię też mastertona jak chce się odmóżdżyć :D, ogólnie preferuję horrory, kryminały, thrillery, książki które zostają na jakiś czas w głowie :) Witaj! Zazdroszczę skończenia studiów, już się nie mogę doczekać skończenia swoich xD Przyłączam się do pytań poprrzedników i dodaje od siebie": skąd jesteś? Na jakiej uczelni studiowałaś? Masz jakieś hobby? :) Dolnośląskie rlz :D a hobby to wiele :) lubię górskie wycieczki, gotowanie, rysowanie, nawet haftem krzyżykowym nie pogardzę ;D Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 28, 2013 uwielbiam Kinga :) lubię też mastertona jak chce się odmóżdżyć :D, ogólnie preferuję horrory, kryminały, thrillery, książki które zostają na jakiś czas w głowie :) No to witaj w klubie ^^ Ulubiona książka Kinga? :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 28, 2013 Skoro dwie nowe osoby lubią twórczość Kinga, to może napiszą coś od siebie i pomogą odświeżyć temat Mrocznej Wieży? :) http://forum.nightwish.pl/watek-mroczna-wieza-stephen-king Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted September 28, 2013 Zielona herbata, koty, Nightwish i książki. Cześć, Brethil. Skor już cię zasypują wątkami, to może wypowiesz się tu http://forum.nightwish.pl/watek-ulubieni-pisarze-ukochane-ksiazki ? Share this post Link to post Share on other sites
Brethil 18 Posted September 28, 2013 Ło Wallhallo, ależ tego :o. A co do Mrocznej Wieży... Wstyd mówić, ale jeszcze nie czytałam ;-;. Nie udało mi się jakoś jak na razie dorwać w bibliotece ani kupić :/. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 29, 2013 Tervetuloa, Velvet ja Brethil. :> Miłej zabawy na forum. :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 29, 2013 Witajcie na forum, VelvetSea i Brethil! Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 29, 2013 Ło Wallhallo, ależ tego :o. A co do Mrocznej Wieży... Wstyd mówić, ale jeszcze nie czytałam ;-;. Nie udało mi się jakoś jak na razie dorwać w bibliotece ani kupić :/. No to żałuj i poluj dalej :P Naprawdę warto :) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted September 29, 2013 Witam wszystkich nowych forumowiczów :D Share this post Link to post Share on other sites
AnTarja 3 Posted September 30, 2013 Witajcie :) Mam na imię Angela i uwielbiam Nightwish i Tarję :) Słucham też takich zespołów jak : Within Temptation, Xandria, Epica, Evanescence, Amberian Dawn, Katra, Krypteria, Sirenia, Closterkeller, Artrosis, Ciryam, Herjalf i wiele innych zespołów im podobnych :) Moje ulubione gatunki muzyczne to : Rock, Hard Rock, Metal, Heavy Metal, Rock\Metal Symfoniczny, Rock, Metal Gotycki :) Lubię też takie zespoły i wykonawców jak : Black Sabath, Heaven and Hell, Deep Purple, DIO, Doro, Warlock, Battle Beast, Ozzy Ozbourne, Blackmore's Night, Kruk, Mech, Scorpions, Europe, Bon Yovi, Metalica, Alice Cooper, Iron Maiden, Avantasia i im podobne :) Najbardziej lubię Metal Symfoniczny, Rock Gotycki i muzykę z lat 70-tych i 80-tych :) Co do Nightwish poznałam ich dzięki utworom " I Wish I Had An Angel", " Nemo" i "Sleeping Sun" :) Prowadzę grupę o Nightwish na NK :) Chętnych zapraszam, oto link http://nk.pl/grupy/507998. Prowadzę też 2 inne grupy , do których również zapraszam : o Within Temptation http://nk.pl/grupy/679736 oraz Fani Gothicu :) Hard-Rocka :) Metalu:) Rocka:) http://nk.pl/grupy/536829 AnTarja Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 30, 2013 Witaj Angela! Mam nadzieję, że będziesz się tu z nami dobrze bawić i zostaniesz jak najdłużej :) To Nasza Klasa jeszcze się trzyma jakoś? Mam tam co prawda konto, ale jakoś już nie używam... Wchodzę raz na miesiąc i patrzę jak znajomych mi ubywa :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 30, 2013 Hej, ile masz lat? Czym się interesujesz? :> Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 30, 2013 Witaj Angela, aktywna z Ciebie osóbka:) zapraszam do rozmów nie tylko o muzyce. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 30, 2013 To ja może nadrobię zaległości, co bym takim gburem nie była. Heeeeeeej :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 30, 2013 Tervetuloa, Angela. Baw się dobrze. :> Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 30, 2013 Hejo, Angela :) Miłej zabawy ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted September 30, 2013 Czeeeeeść ! :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted September 30, 2013 Cześć, Angelo. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 30, 2013 Witaj Angela :) niech ci DE osładza trudne chwile :3 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 30, 2013 Witam ! Miłego spędzania czasu na forum :) Share this post Link to post Share on other sites