Lester 48 Posted August 25, 2013 Witaj i baw sie dobrze :D Share this post Link to post Share on other sites
Nami 1 Posted August 25, 2013 Hah, jakie ciepłe powitanie :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 25, 2013 Chętnie dowiem się czegoś więcej o Skillecie, bo nie znam. :) No w Polsce to ten zespół znany nie jest, no ale myślę, że już niedługo :). Jest to zespół amerykański grający rocka :). This is the last night you'll spend alone... nananana... i'm everything you need me to be Lubię Skilleta, wokalista ma świetny głos i niebanalne teksty na swoim koncie. Polecam, Adi :D Poza tym żyję z kotami w domu Haha, ja teeeż xDDD Ile masz kociaków? Pochwal się! :D Nowi potencjalni członkowie rodziny :happy: Invi ogarnij się :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 25, 2013 Cześć Basia. Nie daj się złu tego świata, rób to, co uważasz za słuszne, nie patrz na innych i bądź silna. Baw się dobrze i korzystaj z życia póki możesz : ] Share this post Link to post Share on other sites
Tarja 0 Posted August 26, 2013 Ave! Tak jak Wy ubostwiam NW :P Pierwsza piosenka NW , ktora uslyszlam bylo "Planet Hell", ale to w "Bye bye beautiful" sie zakochalam Jednak to glos Tarji wole bardziej ♥ Oprocz NW slucham glownie metalu: symfonicznego, folk, viking, heavy Moimi ukochanymi krajami sa Finlandia i Norwegia (zamierzam nauczyc sie finskiego i norweskiego) Lubie czytac ksiazki, sluchac muzyki i jesc czekolade :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 26, 2013 Witaj! Baw się dobrze na forum :) zapraszamy do dyskusji :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 26, 2013 Witaj Tarjo :) baw sie dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 26, 2013 Witaj Tarja:) Życzę miłego czasu na forum. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 26, 2013 Hello, ładny nick. Baw się dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 26, 2013 Witaj Basiu, witaj Tarjo, bawcie się dobrze ;) I wpadajcie na czata bo coś zbyt często świeci pustkami. Nie bierzemy odpowiedzialności za ewentualne urazy psychiczne spowodowane potencjalnymi porytymi rozmowami, które to czasami mają u nas miejsce. :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted August 26, 2013 Cześć Tarjo, no proszę same sławy na forum :D. Baw się dobrze. Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 26, 2013 Hej Tarja, miłego postowania. :) Nie bierzemy odpowiedzialności za ewentualne urazy psychiczne spowodowane potencjalnymi porytymi rozmowami, które to czasami mają u nas miejsce. :P Potwierdzam, mnie już zniszczyli na czacie :C Dla mnie jest już za późno, ale Ty masz jeszcze szansę być normalna :D Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 26, 2013 Witaj Tarjo :) ... dziwnie się czuje pisząc te słowa. Jakbym się z Turunen witała o_O Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 26, 2013 Witaj Tarjo, świetny album nagrałaś. :) A tak na serio - baw się dobrze na forum. Cheerrs! Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 26, 2013 Nami i Tarjo witajcie na forum :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 26, 2013 Terve Tarja. Baw się tu dobrze. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nami 1 Posted August 26, 2013 Hej Tarija! Nie daj się wciągnąć, bo mnie inne forum już "zniszczyło" i ja też do końca normalna nie jestem xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted August 27, 2013 Cześć, Tarjo. Powodzenia z tym fińskim. Trudny język. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 27, 2013 Siemano Tarja : ] Jakich jeszcze zespołów słuchasz? :> Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted September 7, 2013 Nami i Tarjo witajcie na forum :) Przeczytałam NAOMI o.O Niemniej, witam serdecznie wszystkich nowych i życzę miłego postowania :D Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 19, 2013 Witam. Na tym forum zarejestrowany jestem od pewnego czasu, ale jakoś nie mogłem sie zabrać do napisania czegoś o sobie (może dlatego, że nie wiem co) :D Mam na imię Dawid, mam 18 lat. Mieszkam w Wielkopolsce, w okolicy Poznania. Nightwisha słucham od 3.5 roku (a poznałem go przez Vive, dzięki Amaranthowi :D ). Oprócz Nocnego życzenia, słucham też Epiki, WT, After Forever, Kamelotu, Disturbed, Apocalyptike, Avantasie, Eluveitie, Huntera, Dżemu (którego słucham od 5 klasy podstawówki i od 8 lat jeszcze na koncerty tegoz zespolu) i wiele, wiele innych. Muzyka to po prostu całe moje życie. Interesuję się antykiem, Egiptem, Grecja, ale też innymi krajami. Znam mitologię grecką, rzymską, egipską, chińską i biorę się za nordycką. Często szkicuje, kiedyś napisałem 2 wiersze, które poszły na konkursy. W sumie interesuję się wieloma rzeczami, głównie artystycznymi. To może na razie tyle :P Później może coś jeszcze dopisze :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 19, 2013 To witam Cię Dawid oficjalnie;) Jest na DE kącik FanArt, zapraszam tam Twoje prace:) A jako miłośnik mitologii możesz nas zaskoczyć ciekawostkami z tej dziedziny- zapraszam więc do odpowiedniego wątku. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted September 19, 2013 Kolejna osoba z Poznania? Coś was tu dużo (nie żebym narzekała). Hej, Dawidzie. Znasz jakąś ciekawą publikację dotyczącą kolonializmu greckiego w starożytności? Ostatnio Adrian coś często myli osoby, które cytuje. Share this post Link to post Share on other sites