Jillian 347 Posted August 11, 2013 Cześć Patrycjo! Widać, że jesteś aktywną osóbką :) Dołączam się do reszty czekających na wątek z Twoją twórczością :) Baw się dobrze! Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 11, 2013 Cześć Patrycjo! Widać, że jesteś aktywną osóbką :) Dołączam się do reszty czekających na wątek z Twoją twórczością :) Baw się dobrze! Lila ten temat już jest : D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 11, 2013 Witaj Patrycjo. :) Z przyjemnością zajrzę do Twojego tematu. :) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 11, 2013 Hej Patrycja :) Ja już zajrzałam i jestem pod wrażeniem ! :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 11, 2013 Jak już tak wszyscy witają to ja też może. Heeeeej ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 11, 2013 Witaj, Patrycjo :) baw się tu dobrze i czuj się jak u siebie ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted August 11, 2013 Cześć, Patrycjo. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 11, 2013 Cześć Patrycjo :) Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 11, 2013 Cześć wszystkim Nightwishomaniakom . :D Dziękuję za cuudownie przywitanie . ^^ Już czuję się , jak u siebie . :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 12, 2013 Również chciałbym Cię powitać, Patrycjo. :) Czuj się jak u siebie w domu. :) Obejrzałem Twój film o Kapturkach... świetne ujęcia i genialne dialogi! Musiałem w pewnych momentach się pilnować żeby śmiechem nie obudzić domowników. :) Pewnie jutro napiszę więcej na ten temat. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nami 1 Posted August 25, 2013 Hej! Przywędrowałam tutaj, bo lubię Nightwisha (nowość :D), a wylądowałam na tym forum... No w sumie przez przypadek :D. Ogólnie interesuje się muzyką, moje ulubione zespoły to Sabaton, Within Temptation, Rammstein, Nightwish (oczywiście), Skillet (nie mylić z Skrillexem, kilka razy już się z tym spotkałam), trochę Evanescense itp. Ogółem - rock i metal. Poza tym żyję z kotami w domu, idę do liceum, mam na imię Basia i mimo całodziennego słuchania tylko tego zespołu, nie przerbnęłam przez całą dyskografię Sonaty Arctiki. Nightwisha znam 2 lata. Miło mi Was poznać :) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 25, 2013 Mi też miło Cię poznać Basiu. :) Baw się tu dobrze ! :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 25, 2013 Witaj Basiu! Widzę, że gust muzyczny masz jak większość z nas. Chętnie dowiem się czegoś więcej o Skillecie, bo nie znam. :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 25, 2013 Cześć, Basiu! Zapraszamy do dyskusji i baw się u nas i z nami dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 25, 2013 Witaj Basiu, kocham koty ciekawa jestem Twoich? Pisz o preferowanych przez Ciebie kapelach i daj się poznać:) Share this post Link to post Share on other sites
Nami 1 Posted August 25, 2013 Chętnie dowiem się czegoś więcej o Skillecie, bo nie znam. :) No w Polsce to ten zespół znany nie jest, no ale myślę, że już niedługo :). Jest to zespół amerykański grający rocka :). Witaj Basiu, kocham koty ciekawa jestem Twoich? Ragdolle. Dużo ragdolli (takie podobne do birmańskich, "szmaciane lalki", cudaki straszne, może słyszałaś?) Cześć, Basiu! Zapraszamy do dyskusji i baw się u nas i z nami dobrze :) Mi też miło Cię poznać Basiu. :) Baw się tu dobrze ! :D No będę :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 25, 2013 Basiu, jasne że znam ragdolle, poproszę o fotki i więcej info w temacie o zwierzątkach:) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted August 25, 2013 Cześć Basiu, miłego :D. Btw. Twój podpis "Latam po lasach" dziwnie mi się skojarzył, ale to tak tylko piszę ;P. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 25, 2013 Witam rówieśniczkę. :> Baw się dobrze. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 25, 2013 Nowi potencjalni członkowie rodziny :happy: witam witam. Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted August 25, 2013 Witaj, widzę, że tak jak ja idziesz do liceum w tym roku. :) Share this post Link to post Share on other sites
Grafini 22 Posted August 25, 2013 Hej :D Też idę do liceum w tym roku. A jaka jest Twoja ulubiona piosenka Skilletów? :DD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted August 25, 2013 Cześć, Basiu. Zostań na dłużej. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 25, 2013 Witaj Basiu serdecznie :) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted August 25, 2013 Cześć Basiu, baw się dobrze ;) Share this post Link to post Share on other sites