Maggie 338 Posted May 6, 2013 Cześć ! Baw się dobrze ;). Btw. Ja się zatrzymałam na 4 odc Gry o Tron i jakoś dalej nie mogę iść dalej... Naprawdę warto? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 6, 2013 Maggie, nie warto, książka o wiele lepsza :P I się wcale nie trzymają fabuły książki w serialu :D Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 6, 2013 Na pewno lepsza :) jak zawsze film nie przewyższy książki. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 6, 2013 Witaj Symfonio, miłego postowania i niech Sapek będzie z Tobą :3 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 6, 2013 Siema nowi ludziska Witaj, Kasandro, Johann, BlackSymphonia. Mam nadzieje na dużo, dobrego postowania od was :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 6, 2013 Widzę mola? Cześć, BlackSymphonia. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 6, 2013 Hej hej! Johann podeślij jakiś filmik jak śpiewasz ;3 A jak nie masz nic, to poczekam aż nagrasz! :D Możesz też pochwalić się jakimś tekstem. Miłego pisania! Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 6, 2013 witaj i baw się długo i dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 6, 2013 Witam wszystkich :) Forum ma w tej chwili strajk już nawet nie wiem o co więc... Miłego dnia :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 6, 2013 Forum ma w tej chwili strajk już nawet nie wiem o co więc... Po strajku, ale bałwanki pozostają, bo są urocze ^.^ (nie na długo, bo zwariujemy ^^) Cześć i baw się dobrze :) ! Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 7, 2013 Witam serdecznie wszystkie nowe osoby!:cool: Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 7, 2013 Witajta wszystkie nowe persony! Share this post Link to post Share on other sites
nemeyeth 2 Posted May 8, 2013 witaj. mówisz, że Najtłisz to jeden z trzech ulubionych. jakie są pozostałe dwa? Dragonforce \m/ i Evanescence. wybaczcie, ale nie miałam czasu na korzystanie z laptopa, dlatego dopiero teraz odpisuję c: witam też kolejne nowe osoby :3 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 NightwishAnka jakieś inne zespoły lubisz? Skąd jesteś? Byłbym zapomniał: witaj. ;) Z dużym opóźnieniem ale odpiszę. Jestem z Bochni oprócz NW słucham jeszcze Iron Maiden,Sabatonu,Eluveitie i wiele wiele innych. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 15, 2013 NightwishAnka jakieś inne zespoły lubisz? Skąd jesteś? Byłbym zapomniał: witaj. ;) Z dużym opóźnieniem ale odpiszę. Jestem z Bochni oprócz NW słucham jeszcze Iron Maiden,Sabatonu,Eluveitie i wiele wiele innych. A tam miesiąc w tą czy w drugą xD Ulubiona piosenka Maidenów i Sabatonu? : D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 16, 2013 Iron Maiden-Dance Of Death a Sabatonu White Death Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 16, 2013 Witam wszystkich nowych forumowiczów ,Miłego buszowania po Nightwishowym świecie Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted May 24, 2013 Zgodnie ze świecką tradycją pierwszy post na forum w temacie jak najbardziej odpowiednim. Mam na imię Tomek, pochodzę z południa Polski. Nightwish zagościł w moim umyśle i sercu w czasach ery CC tak też zostaje do dziś i pewnie foriveeer end iver (jakby to powiedziała pewna słynna śpiewaczka ;) ) Mam nadzieję, że zagoszczę tu na przynajmniej kilka dobrych lat w otoczeniu fanów zespołu. Pozdrawiam i do zobaczenia w innych tematach. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 24, 2013 Zgodnie ze świecką tradycją pierwszy post na forum w temacie jak najbardziej odpowiednim. Ojej, właśnie się dowiedziałam, że nie podążyłam za tradycją, bo swój pierwszy post napisałam w temacie o Floor... ^^ Mam nadzieję' date=' że zagoszczę tu na przynajmniej kilka dobrych lat w otoczeniu fanów zespołu. [/quote'] Piękne życzenie, nie pozostaje mi nic innego jak życzyć aby się spełniło ^^ Pozdrawiam i do zobaczenia w innych tematach. Witamy :) Zapraszamy do głosowania w plebiscycie na ulubioną piosenkę NW, każdy głos jest na wagę złota ;) Udanego pobytu na forum :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 24, 2013 Witaj Cela:) Ogromnie miło jest gościć w naszych progach Najtłiszowego wiarusa. Życzę udanego pobytu na DE:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 24, 2013 witaj Cela, mam nadzieję, że ci się tu spodoba i zostaniesz na długo :) Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted May 24, 2013 witaj Cela, mam nadzieję, że ci się tu spodoba i zostaniesz na długo :) W to nie wątpię. :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 24, 2013 Witaj Cela na forum miłego podróżowania po Nightwishowym świecie,jesteś z południa a dokładnie skąd Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted May 24, 2013 Tuż za Wieliczką sobie zamieszkuję. :) Share this post Link to post Share on other sites