Maggie 338 Posted March 25, 2013 Pod sąd z nim ! :P Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 25, 2013 Ale sznurówki oczywiście będą. Bez piwa to ja nie wchodzę na pocztę, ponieważ tam zawsze tłumy. A sznurówki bedą najwyższej jakości Pod sąd z nim ! :P E tam od razu sąd a pouczenie? Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 25, 2013 No dobra pouczenie i mandat 600zł. :-D. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 25, 2013 Nie panie władza 600 zł to dopiero skandal. Już wole za własne sznurówki kupić i dorzucić gratis zapałki :p Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 25, 2013 Tymi zapałkami to mnie przekonałeś, jedź dalej ;) . Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 25, 2013 Hym mogę dorzucić siebie. Wspaniały na nie pogodę, uczuciowy w razie zranienia, śmieszny gdy smutna. Pocałunki dorzucę za free Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 25, 2013 Zapraszam do pogadalni:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 25, 2013 Pocałunki dorzucę za free Dziękujemy, nie potrzebujemy. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 26, 2013 Witam mam na imię Paweł ,mam 28 lat,pierwszy raz Nightwish zobaczyłem i usłyszałem w niemieckiej Vivie ,w której był teledysk Nemo,na początku podchodziłem sceptycznie do Nightwish ponieważ wychował mnie Heavy Metal ,ale po usłyszeniu Wish i had an Angel ,oczarowała mnie Tarja jej głos to jak wygląda (i od tego czasu zostałem Tarjofilem),potem to już poszło ,porżyczyłem od kumpla dyskografie i wciągnął mnie Nightwishowy klimat Odejście z Nightwish Tarji przeżyłem okropnie i długo się z tego zbierałem Miło mi że dołączam do zacnego grona fanów Nightwish Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 26, 2013 Witaj Pablito, masz bardzo fajny nick. To prawda co piszesz, do Nightwish trzeba "dojrzeć"- tak serio nie ważne kto tam śpiewa. Klimat muzyki Najtłiszka jest dla wybranych:) Baw się dobrze wśród Najtłiszomaniaków i Tarjofilów. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 26, 2013 witaj Pablito ! czuj się jak u siebie i miłego postowania :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted March 26, 2013 Hello Pawle. Widzę, że również sympatyzujesz w wokalu Tarji... Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 26, 2013 Witaj Pawle. Przygotuj się na mile spędzony czas :). Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 26, 2013 Cześć Pawle :) Przygotuj się na spam :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 26, 2013 Witaj Pawle. :) Miłego postowania! Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 26, 2013 Przygotuj się na spam Gdy administracja śpi.. łobuzy grasują :happy: Cześć Paweł :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 26, 2013 Witaj imienniku mam nadzieje że miło spędzimy razem czas i znajdziemy podobne zainteresowania. Mam nadzieje że zostaniesz na forum na dłużej i będziesz często sie udzielał, jak i zdobywał wiedze Naightwish :) P.S Pocałunki dorzucę za free Dziękujemy, nie potrzebujemy. A już myślałem że znajdę żone na forum :p 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 26, 2013 Witaj imienniku mam nadzieje że miło spędzimy razem czas i znajdziemy podobne zainteresowania. Mam nadzieje że zostaniesz na forum na dłużej i będziesz często sie udzielał, jak i zdobywał wiedze Naightwish :) P.S Pocałunki dorzucę za free Dziękujemy, nie potrzebujemy. A już myślałem że znajdę żone na forum :p Moja ciocia poznała męża na forum. Gdy dowiedziała się, że się wybieram na forumowe spotkanie, zaczęła mi dawać rady :D Hej, Pablito. Nareszcie się dowiem, kto jest twoim ojcem. Miłego dnia (nocy? :D) i miłego spamowania :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 26, 2013 Witamy, panie Pablito. Baw się dobrze. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 26, 2013 Witaj Pablito, tego samego jak każdemu powodzenia w zwiedzaniu. Już żonę, ale szybki :D Ale kto wi, jak sie komu zachce to chyba nie powinno się odmówić :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 29, 2013 Witaj imienniku mam nadzieje że miło spędzimy razem czas i znajdziemy podobne zainteresowania. Mam nadzieje że zostaniesz na forum na dłużej i będziesz często sie udzielał, jak i zdobywał wiedze Naightwish :) P.S Pocałunki dorzucę za free Dziękujemy, nie potrzebujemy. A już myślałem że znajdę żone na forum :p Moja ciocia poznała męża na forum. Gdy dowiedziała się, że się wybieram na forumowe spotkanie, zaczęła mi dawać rady :D Hej, Pablito. Nareszcie się dowiem, kto jest twoim ojcem. Miłego dnia (nocy? :D) i miłego spamowania :) Ktoś chętny? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 29, 2013 Ktoś chętny? Taak, fanki piszczą. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 29, 2013 Załóżcie nowy wątek "Biuro matrymonialne" :P. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 29, 2013 Ok masz to jak w banku :p Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 29, 2013 Zaczynam się bać :D Share this post Link to post Share on other sites