PaulaEija 1628 Posted December 30, 2013 Coś czuję, że zacznie się plątanina z tymi Adrianami... Chyba, że zaczniemy się tytułować rodzinnie. Gdzie jest drzewo? xD A tak na serio: tervetuloa. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 30, 2013 właśnie, kto ma drzewo?! o.O Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 30, 2013 Zrobione chyba przez Millę ;). Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 30, 2013 RIP nie ma mnie na tym wykresie, a w simsach byłam :( Witaj mafia :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 30, 2013 Czyż to nie zacna rodzina?:) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 30, 2013 Beatko, to zabrzmiało, jakbyś stwierdziła, że Nightfall nie jest zacna. xD Możesz być moim dzieckiem, Nightfall. Będę drugim w historii przypadkiem dzieworództwa... Chociaż w sumie nie wiem, czy ten pierwszy to zasadniczo podpina się pod definicję tego słowa. xDD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 30, 2013 Nie :p. Bo mnie tam nie ma, bo trupów nie umieszczają :>. Trzeba to drzewo porządnie zaktualizować. @Paula - niepokalane poczęcie xD. LOL. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 30, 2013 Ja mogę zrobić... Ale za chwilę. ;P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 30, 2013 Zrób! :D Ale pamiętasz kto kim jest, nawet jak tam go nie ma? Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 30, 2013 Paula, no co Ty- wszyscy (no, prawie ;)) to jedna zaje...rodzina i zobacz ile dzieci nam przybywa- aktualizacja pożądana na już. Gdzie ten nadworny genealog? Nowi, zatem wiedzcie co Was czeka:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted December 30, 2013 Tylko nie dawajcie mi kolejnego mężobrata. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 30, 2013 Chyba mamy offtop. Zawołałabym Adriana, ale to będzie dwuznaczne... To ćśś, może nie będzie na mnie. xD Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted December 30, 2013 Jestem prawie w środku, układ Scavengerocentryczny. :P I hej wszystkim, którzy przyszli w ostatnich dniach, a nie chciało mi się wchodzić do tego tematu od paru tygodni, więc nie miałem okazji zaszczycić nowo przybyłych moim powitaniem. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 30, 2013 Nightfall - ja z kolei nie wiem jakim cudem się tam znalazłam... Nic mi o tym nie było wiadomo, nagle ktoś kiedyś wstawił drzewo - BUM - jest tam Evi... Myślę sobie "wtf?" chyba za duże miałam braki w czytaniu postów z pogadalni xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 30, 2013 Mnie też nie ma : ( Forever alone 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted December 30, 2013 Nightfall - ja z kolei nie wiem jakim cudem się tam znalazłam... Nic mi o tym nie było wiadomo, nagle ktoś kiedyś wstawił drzewo - BUM - jest tam Evi... Myślę sobie "wtf?" chyba za duże miałam braki w czytaniu postów z pogadalni xD Ty jak Ty... Mnie nie było na forum przez prawie pół roku ,a na drzewie jestem xd Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted December 30, 2013 Jakie tam pół roku. xD Toć to ledwie 3 miesiące były. ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 31, 2013 Bo Milla to drzewo zrobiła w sierpniu :P. Nie ma co się dziwić, że nie wszyscy się tam pojawili. Jak ktoś zaktualizuję to będą, przygotujcię się na małżonka i gromadkę dzieci ^^. Szymek - a co miałoby Cię nie być? Zostawiłbyś Fruję z dziećmi? ;o 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 31, 2013 Ech, dobra, miśki, to kto się zgłasza? Znowu którąś z dziewcząt zapłodnią midichloriany najwyżej i was tam dodam XD No, i duch Maggie też musi być dopisany. :> Szymek, nie gadaj, jak tworzyliśmy rodzinę, to jeszcze byłeś :happy: Patrz kfiatki: http://forum.nightwish.pl/watek-zlote-usta?pid=24544#pid24544 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 31, 2013 Ja już zaczęłam... Tylko przez wczorajszą pieśń nie skończyłam. Wieczorem powinno być gotowe. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 31, 2013 Zrobione chyba przez Millę ;). Nie ma to jak być pramatką... Ten prestiż, ten fejm... ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 31, 2013 I te midichloriany! Midichloriany są pro! :3 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 31, 2013 No już, już, wystarczy ;) potrzebujecie jakiegoś rodzinnego tematu? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 31, 2013 - Można by w ramach tematu rodzinnego reaktywować Pogadalnię... - zaproponowała nieśmiało Emi, wysunąwszy się ze swojego ciemnego kątka. :blush: No dobrze, przestaję spamić. Przepraszam. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 31, 2013 Potrzebujemy pogadalni! ♥ Ja chczę być w rodzinie, nie wiem gdzie, tylko pamiętajcie, że jestem nimfomanką XD haha (i ćpunką :c ) A żeby offtopu nie było, to się przywitam XD Cześć wszystkim : D Share this post Link to post Share on other sites